Nokia telefoni pojavit će se u filmu Za smrt nema vremena kao službeni mobilni uređaji

Nokia telefoni pojavit će se u filmu Za smrt nema vremena kao službeni mobilni uređaji

HMD Global je najavio da je službeni telefonski partner 25. James Bond filma Za smrt nema vremena. Film će prikazati prvi ikad 5G Nokia pametni telefon, koji će uskoro biti najavljen, zajedno s drugim budućim Nokia telefonima.

Prije izdavanje filma, HMD Global će 8. ožujka otkriti prvi pogled na njihovu novu reklamu. U njoj se pojavljuje Lashana Lynch u ulozi agentice Nomi, a radi se o reklami koja je dio najveće globalne marketinške kampanje ove kompanije koja prikazuje Nokia pametne telefone kao jedini uređaj koji ćete ikada trebati. Oglas je režirala Amma Asante, dobitnica nagrade BAFTA, a nadahnut je filmom Za smrt nema vremena.

Video traje 90 sekundi, a u njemu je ekskluzivno prikazan pogled na Nokia pametni telefon koji će tek biti otkriven. Sniman je uz pozadinu poznate Londonske linije horizonta na kojoj se nalazi Katedrala sv. Pavla i Shard neboder. Agentica Nomi koristi niz mogućnosti na svom novom pametnom Nokia telefonu, koji će uskoro biti otkriven, da bi dovršila svoj zadatak.

Niz Nokia telefona će se pojaviti u filmu Za smrt nema vremena, kao sastavni dio integrirane kampanje unutar kina, digitalnih medija, društvenih medija, OOH i maloprodaje, a koja će biti pokrenuta u nedjelju, 8. ožujka, na Međunarodni dan žena. U filmu, Agentica Nomi koristi niz mogućnosti koje su dio portfelja novih Nokia telefona, uključujući prvi ikad 5G Nokia pametni telefon, koji će u potpunosti biti otkriven 19. ožujka, puno prije filma Za smrt nema vremena, koji u kina u Hrvatsku stiže 12. studenog 2020. i prikazuje posvećenost dostavljanju iskustva koje je premium, ali ipak pristupačno svima.

Ostali budući Nokia telefoni koji se nalaze u filmu su Nokia 7.2, koja ima snažnu 48MP trostruku kameru s Quad Pixel tehnologijom i ZEISS Optikom i poznata Nokia 3310 koju svi obožavatelji poznaju i vole. Partnerstvo s filmom omogućava HMD Globalu, domu Nokia telefona, da prikaže svoj status globalnog proizvođača Android pametnih telefona, uz naglasak na njegovu predanost sigurnosti, brzini i inovacijama te ispunjavanju zahtjeva najtežih korisnika na svijetu; MI6 agenata.

Govoreći o svom iskustvu s HMD Globalom, domom Nokia telefona, Lynch je objasnila: „Moj prvi telefon zapravo je bila Nokia 3210, a imala sam ga kad sam bila desetogodišnjakinja. Retrospektivno, to je bio moj pametni telefon 90-ih. Mogućnost da mijenjam gumbe i lica, dok igram Zmiju me oduševljavala! Nakon što sam vidjela koliko su Nokia pametni telefoni napredovali tijekom godina, od mog djetinjstva do danas, uzbudljivo je glumiti Nomi koja pomaže otkriti novi pametni telefon za ovaj poznati brend“.

„Uvijek me privlače projekti koji prikazuju žene kao snažne i inteligentne – scenarij kampanje prekrasno je izrađen da bi predstavio Nomi kao vrhunsku agenticu koja se ne boji boriti protiv negativaca i uz to biti duhovita“, objašnjava Amma Asante.

„S obzirom na najavu da je objavljivanje filma odgođeno do 12. studenog, pred nama je uzbudljiva godina iščekivanja njegovog izlaska. Malo je kulturnih dobara koje smještaju tehnologiju u srce njihove privlačnosti kao Za smrt nema vremena. Film je posvećen inovacijama, zajedno s nevjerojatnom tehnologijom koja je ugrađena u svaki Nokia pametni telefon, što naše uređaje čini jedinim koje bi itko – čak i agent 00 – mogao zatrebati, a to čini naše partnerstvo snažnim i utjecajnim. Povjerenje, sigurnost i poznati kvalitetan dizajn su temelji na kojima se stvara svaki Nokia telefon, a naše vrijednosti odražavaju one koje prikazuje Za smrt nema vremena i nova 00 agentica, Nomi“, ističe Juho Sarvikas, HMD Globalov direktor proizvodnje.

Još iz kategorije

Panasonic predstavio nove uređaje koji dolaze na hrvatsko tržište

Panasonic predstavio nove uređaje koji dolaze na hrvatsko tržište

03.04.2020. komentiraj

Panasonic je nedavno u Občanskoj Plovárni u Pragu održao regionalni događaj Wave 2020 na kojemu je predstavljen niz novih proizvoda koji će se tijekom sljedećih mjeseci naći na lokalnim tržištima, uključujući i hrvatsko. Nakon globalnog predstavljanja u Las Vegasu početkom godine, na domaćem tržištu naći će se novi OLED televizori HZ2000, HZ1500 i HZ1000.

Xiaomi prodao više mobitela od Huaweija u veljači 2020.

Xiaomi prodao više mobitela od Huaweija u veljači 2020.

02.04.2020. komentiraj

Xiaomi je prestigao Huawei i postao treći svjetski proizvođač pametnih telefona, ako se gledaju pošiljke u veljači ove godine. Značajan je to uspjeh je nikad dosad Xiaomi nije postigao tako nešto.

Kako raditi od kuće i biti produktivan

Kako raditi od kuće i biti produktivan

01.04.2020. komentiraj

Mnoge su tvrtke u posljednjih mjesec dana uvele obvezu rada od kuće. Digitalni nomadi odavno su navikli na ovaj životni stil, međutim, šta je s onima koji se prvi put suočavaju s ovim izazovom? Evo nekoliko savjeta kako da i prilikom rada od kuće budete produktivni i efikasni, što je više moguće.