Nokia telefoni osvojili šest priznanja na dodjeli iF DESIGN nagrada 2020.

Nokia telefoni osvojili šest priznanja na dodjeli iF DESIGN nagrada 2020.

HMD Global objavio je kako je šest Nokia telefona nagrađeno iF DESIGN nagradom 2020. za izvanredan dizajn. iF DESIGN nagrade dodjeljuje najstarija svjetska nezavisna organizacija za dizajn iF International Forum Design. Ocjenjivačku komisiju čini 78 nezavisnih stručnjaka za dizajn koji su pregledali preko sedam tisuća prijava koje su dobili iz 56 zemalja diljem svijeta.

iF DESIGN nagrade 2020. primili su sljedeći Nokia telefoni i to za segment pametnih telefona za modela Nokia 7.2 i Nokia 1 Plus te za klasične telefona Nokia 105, Nokia 110, Nokia 800 Tough, Nokia 2720 Flip.

„Uvijek smo težili tome da Nokia telefoni budu drugačiji u moru jednakih – uz čist dizajn nadahnut našim nordijskim naslijeđem. Ove nagrade su potvrda našeg impresivnog tima za dizajn proizvoda, koji je ostao predan inovacijama u dizajnu i izradi materijala. Izuzetno nam je drago što ih je prepoznala Međunarodna dizajnerska zajednica, zbog njihovog izuzetnog talenta i ponosni smo na posao koji su obavili tijekom prošle godine“, ističe Juho Sarvikas, direktor za proizvodnju u HMD Globalu.

„Intuitivno korisničko iskustvo, zajedno s ekspertizom nordijskog dizajna, utkano je u DNK svakog Nokia telefona. Ista premium načela dizajna nalaze se u cijelom portfelju, bila to Nokia 7.2 sa svojom satenskom pozadinom koja raspršuje svjetlost, Nokia 4.2 sa svojom kompaktnom veličinom i zaslonom od ruba do ruba, ili pak Nokia 800 Tough, prvi robusni telefon u portfoliju, koja sadrži premaz koji sprječava klizanje i gumirane rubove“, pojašnjavaju iz HMD Global.

Još iz kategorije

Panasonic predstavio nove uređaje koji dolaze na hrvatsko tržište

Panasonic predstavio nove uređaje koji dolaze na hrvatsko tržište

03.04.2020. komentiraj

Panasonic je nedavno u Občanskoj Plovárni u Pragu održao regionalni događaj Wave 2020 na kojemu je predstavljen niz novih proizvoda koji će se tijekom sljedećih mjeseci naći na lokalnim tržištima, uključujući i hrvatsko. Nakon globalnog predstavljanja u Las Vegasu početkom godine, na domaćem tržištu naći će se novi OLED televizori HZ2000, HZ1500 i HZ1000.

Xiaomi prodao više mobitela od Huaweija u veljači 2020.

Xiaomi prodao više mobitela od Huaweija u veljači 2020.

02.04.2020. komentiraj

Xiaomi je prestigao Huawei i postao treći svjetski proizvođač pametnih telefona, ako se gledaju pošiljke u veljači ove godine. Značajan je to uspjeh je nikad dosad Xiaomi nije postigao tako nešto.

Kako raditi od kuće i biti produktivan

Kako raditi od kuće i biti produktivan

01.04.2020. komentiraj

Mnoge su tvrtke u posljednjih mjesec dana uvele obvezu rada od kuće. Digitalni nomadi odavno su navikli na ovaj životni stil, međutim, šta je s onima koji se prvi put suočavaju s ovim izazovom? Evo nekoliko savjeta kako da i prilikom rada od kuće budete produktivni i efikasni, što je više moguće.