Nokia se 2017. vraća pametnim telefonima

Nokia se 2017. vraća pametnim telefonima

Nokia će biti na MWC 2017 a to bi moglo značiti samo jedno – Nokia se vraća u smartphone arenu i spremna je za borbu. I na službenom „slajdu“ prilikom Nokia Capital Markets Day prezentacije može se uočiti kako se Nokia odlučila vratiti pametnim telefonima.

Osim toga, na prezentaciji se može vidjeti kako Nokia želi proširiti svoje VR iskustvo i prijeći na Digital Health, ma što god to značilo. Jedno je sigurno – povratak mobilnim telefonima je ono što smo dugo očekivali kao neku službenu potvrdu od Nokie, a sada smo je i dobili.

Treba naglasiti kako ne treba rano očekivati pametne Nokia telefone u 2017, nego negdje u drugom kvartalu. Još nema nekih naznaka kako bi Nokia mobilni telefoni mogli izgledati, no možemo samo pretpostaviti da će se raditi o high-end uređajima.

Sigurno će i ime Nokia pomoći da se mobilni telefoni prodaju što bolje jer ime nas još uvijek podsjeća na vrhunske uređaje koje smo s ponosom pokazivali i služili se njima.

Još iz kategorije

Prošla 2019. godina bila je jako dobra za Samsungove pametne telefone

Prošla 2019. godina bila je jako dobra za Samsungove pametne telefone

23.01.2020. komentiraj

U rastućoj industriji pametnih telefona svaki mjesec predstavljaju se novi uređaji, no samo oni najkvalitetniji uspijevaju privući pažnju i svojim performansama zaslužiti povjerenje korisnika. Među njima su i uređaji iz Samsung Galaxy S10 i Galaxy Note10 serije, koje su se tijekom 2019. godine istaknule vrhunskom kvalitetom softvera, hardvera i dizajna, tvrde u Samsungu.

LG dobio rekordan broj nagrada na sajmu CES 2020

LG dobio rekordan broj nagrada na sajmu CES 2020

23.01.2020. komentiraj

LG Electronics (LG) je osvojio rekordan broj nagrada koje su dodijelili stručnjaci iz industrije na sajmu CES. Tako je LG dobio više od 150 priznanja ove godine, među kojima je i po šesti put zaredom nagradu za najbolji televizor – Best TV of CES Award. Nagrade Best of CES Awards (službeni program nagrada CES koji vodi portal Engadget u ime organizacije Consumer Technology Association) su prepoznale i izdvojile seriju LG CX OLED televizora kao najbolju i to u konkurenciji od doslovno tisuće novih televizora koji su prikazani na sajmu.

Huawei FreeBuds 3 i Huawei Watch GT 2 nagrađeni na ovogodišnjem CES-u

Huawei FreeBuds 3 i Huawei Watch GT 2 nagrađeni na ovogodišnjem CES-u

22.01.2020. komentiraj

Tijekom sajma CES2020 koji se svake godine održava u Las Vegasu, Huawei Freebuds 3 i Huawei Watch GT 2 privukli su pažnju svjetskih tehnoloških medija i oduševili kritičare osvajanjem “Best of CES2020” i “Editor’s Choice” nagrade.