Nokia se 2017. vraća pametnim telefonima

Nokia se 2017. vraća pametnim telefonima

Nokia će biti na MWC 2017 a to bi moglo značiti samo jedno – Nokia se vraća u smartphone arenu i spremna je za borbu. I na službenom „slajdu“ prilikom Nokia Capital Markets Day prezentacije može se uočiti kako se Nokia odlučila vratiti pametnim telefonima.

Osim toga, na prezentaciji se može vidjeti kako Nokia želi proširiti svoje VR iskustvo i prijeći na Digital Health, ma što god to značilo. Jedno je sigurno – povratak mobilnim telefonima je ono što smo dugo očekivali kao neku službenu potvrdu od Nokie, a sada smo je i dobili.

Treba naglasiti kako ne treba rano očekivati pametne Nokia telefone u 2017, nego negdje u drugom kvartalu. Još nema nekih naznaka kako bi Nokia mobilni telefoni mogli izgledati, no možemo samo pretpostaviti da će se raditi o high-end uređajima.

Sigurno će i ime Nokia pomoći da se mobilni telefoni prodaju što bolje jer ime nas još uvijek podsjeća na vrhunske uređaje koje smo s ponosom pokazivali i služili se njima.

Još iz kategorije

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

08.08.2020. komentiraj

Prirodne prepreke između hardvera uvelike utječu na iskustvo potrošača kojima je sve više potrebno pametnije povezivanje različitih uređaja koje posjeduju. Huawei je zato ponudio svojim korisnicima napredno rješenje za povezivanje kroz Huawei Share tehnologiju kako bi im se omogućilo da jednostavno povežu sve svoje uređaje, bez obzira jesu li na poslu, kod kuće ili u pokretu.

Samsung predstavio nove tablet uređaje Galaxy Tab S7 i S7+

Samsung predstavio nove tablet uređaje Galaxy Tab S7 i S7+

07.08.2020. komentiraj


Tvrtka Samsung Electronics je na jučerašnjem virtualnom događaju Galaxy Unpacked predstavila i dva najnovija tablet uređaja: Galaxy Tab S7 i S7+. Galaxy Tab S7+ opremljen je podrškom za 5G  mrežu, a oba uređaja dolaze s poboljšanom S Pen olovkom, tipkovnicom, velikim zaslonom te snažnim procesorom, kao i mnoštvom opcija za obavljanje svakodnevnih zadataka, ali i zabavu.

Uz novi Note i tablet, Samsung predstavio i  novi pametni sat i slušalice

Uz novi Note i tablet, Samsung predstavio i novi pametni sat i slušalice

06.08.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics jučer je uz novu Galaqxy Note seriju i novu seriju tableta predstavila i novi pametni sat Galaxy Watch3 i bežične slušalice Galaxy Buds Live. Galaxy Watch3 je najinovativniji pametni sat dosad, prekrasnog izgleda s brojnim opcijama za zdravlje i wellness, dok Galaxy Buds Live bežične slušalice predstavljaju najnoviji tehnološki napredak na području kvalitete zvuka unutar ergonomskog, stilskog privlačnog dizajna, tvrde u kompaniji.