Nogometni izbornik Dalić promovirat će nove NOA telefone u Barceloni

Nogometni izbornik Dalić promovirat će nove NOA telefone u Barceloni

Foto: Hangar 18

NOA će na ovogodišnjem Mobile World Congressu u Barceloni predstaviti novu seriju pametnih telefona, nazvanu F. Među njima posebnu pažnju privući će model NOA F20 Pro s velikim ekranom i implementiranom AI tehnologijom. Zanimljivo je da će na njihovom štandu u Barceloni biti i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić.

Najveća novost na NOA F20 Pro pametnom telefonu je In-Display Fingerprint, odnosno senzor otisaka prstiju smješten u AMOLED ekranu. Novost je i klizni mehanizam prednje kamere koja izlazi iz kućišta i uvlači se u njega nakon korištenja. Zahvaljujući tim rješenjima, AMOLED ekran omjera 19,5:9 ima izuzetno tanke rubove oko zaslona. F serija imat će implementiranu AI tehnologiju koja će biti najvidljivija u aplikaciji kamere.

F20 Pro će imati prednju kameru od 8 MP te dvostruku stražnju od 16+5 MP i dolazit će sa Sony IMX499 senzorom. Kamera će podržavati nekoliko novih značajki od kojih je najznačajnija AI način snimanja koji će poboljšati snimanje fotografija u svim uvjetima i ponudit će 10 različitih modova snimanja. Zahvaljujući ranije predstavljenoj oversampling tehnologiji, F20 Pro će moći snimati fotografije do 96 MP.

Novi model temeljen je na najjačem 8 jezgrenom MediaTekovom Helio P70 procesoru radnog takta 2,1 GHz te 6.39'' ekranu. Rezolucija AMOLED ekrana u FHD+ tehnologiji iznosi 2340x1080 piksela. Imat će 8 GB RAM memorije i 128 GB za pohranu podataka, a moći će se proširiti do 256 GB pomoću dodatne memorijske kartice. Bit će ugrađena baterija od 3.500 mAh i podržavat će opciju brzog bežičnog punjenja.

Službena prezentacija nove NOA F serije pametnih telefona održat će se u Barceloni na sajmu Mobile World Congress u utorak, 26. veljače. Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić bit će na NOA štandu prva dva dana sajma, 25. i 26. veljače, te će izvlačiti dobitnike nagradne igre i dijeliti dresove hrvatske reprezentacije. Treću godinu u nizu poseban gost na štandu bit će Ante Tomić, košarkaš Barcelone i promotor NOA branda koji će također izvlačiti dobitnike u nagradnoj igri.

Još iz kategorije

Brojni noviteti za kućnu zabavu iz Panasonica

Brojni noviteti za kućnu zabavu iz Panasonica

23.02.2019. komentiraj

Panasonic je sredinom veljače najavio veći broj uređaja iz audio video segmenta koji će se uskoro pojaviti na tržištu. Riječ je o televizorima, slušalicama, kućnim audio sustavima te Blu-ray playerima.

MWC 2019: Hangar18 u Barceloni predstavlja nove uređaje unutar NOA branda

MWC 2019: Hangar18 u Barceloni predstavlja nove uređaje unutar NOA branda

23.02.2019. komentiraj

NOA već treću godinu sudjeluje na najvećem svjetskom sajmu mobilnih tehnologija, Mobile World Congress koji se održava u Barceloni. Uz već najavljenu novu F seriju pametnih uređaja temeljenu na AI te ostale pametne telefone, predstavit će i NOA Vision televizore, NOA tablete, dodatnu opremu NOAline te nove modele iz RUGGED serije.

Kineski mobiteli sada drže trećinu udjela na europskom tržištu

Kineski mobiteli sada drže trećinu udjela na europskom tržištu

22.02.2019. komentiraj

Kineski proizvođači pametnih telefona iznimno su moćni i to nije nikakva tajna, ali svejedno impresioniraju brojke kao one posljednje o stanju na europskom tržištu, gdje skoro pa trećinu udjela čine upravi kineski proizvođači. Konkretnije, riječ je o 32 posto, a sve zahvaljujući kompanijama kao Huawei, Oppo i Xiaomi.