Noa s mobitelizacijom nastavlja i u lipnju

Noa s mobitelizacijom nastavlja i u lipnju

Foto: Dražen Tomić / Tomich Productions

Zbog iznimnog interesa produžuje se trajanje kampanje #mobitelizacija do kraja lipnja. Ako namjeravate kupiti novi smartphone, a pritom se pitate kako na adekvatan način zbrinuti stari, mobitelizacija vam donosi nekoliko pogodnosti.

Prilikom kupnje novog NOA smartphonea uz opciju "staro za novo" kupci mogu ostvariti dodatni popust do 300 kn. Osim toga kupnjom NOA mobitela doniraju se sredstva u humanitarne svrhe, te svaki uređaj ima dodatnu uslugu NOA Premium Care koja dodatno osigurava mobitel unutar prvih 12 mjeseci korištenja uređaja. Neki od NOA pametnih telefona koje možete odabrati u ovoj akciji su opisani u nastavku.

Iz Element serije uređaja izdvajamo četiri NOA smartphona s odličnom kamerom koja podržava oversampling tehnologiju, a to su NOA N20, NOA N10, NOA N7 i NOA P1. Upravo pomoću te tehnologije NOA N10 može snimiti fotografije od 96 MP, NOA N20 od 65 MP, NOA N7 od 80 MP, a najpristupačniji smartphone iz NOA Element serije, NOA P1 od 40 MP.

Najnoviji NOA smartphone, Hummer 2019 koji dolazi iz Rugged serije uređaja je idealan izbor za sve koji žele izdržljiv, a elegantan uređaj jer Hummer nije robusnog izgleda. Ako se bavite ekstremnim sportovima, outdoor aktivnostima ili vam treba mobitel koji će podnijeti učestale padove, NOA Hummer 2019 savršeno pristaje vašim aktivnostima!

NOA VIVO 4G iz Core serije modernog i minimalističkog izgleda namijenjen je manje zahtjevnim korisnicima i pristupačnije je cijene.

Svi NOA uređaji koji su uključeni u akciju #MOBITELIZACIJA dolaze s 12 mjesečnom NOA Premium Care uslugom. Ova pogodnost se odnosi na označene NOA mobitele iz Element, Core i Rugged serije, mogućnost zamjene isključivo je jedan stari mobitel za jedan novi mobitel.

Još iz kategorije

Počinje službena prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora u Hrvatskoj

Počinje službena prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora u Hrvatskoj

28.05.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je na domaćem tržištu početak prodaje novih modela iz Lifestyle linije televizora za 2020. godinu – The Serif i The Frame. Ove modele karakterizira istančan dizajn, koji se uklapa u svaki interijer, ali i dobro poznata Quantum Dot tehnologija, visoka rezolucija i napredne funkcije na bazi umjetne inteligencije koje svaku sliku unaprjeđuje do 4K kvalitete.

Uz gadgete i modernu tehnologiju do pozitivnih promjena u životnom stilu

Uz gadgete i modernu tehnologiju do pozitivnih promjena u životnom stilu

25.05.2020. komentiraj

Neovisno o tome čime se bavimo i što želimo postići, važno je održati motivaciju i kontinuitet. Kako bismo u tome uspjeli, osobito u novim i nepredvidivim okolnostima, moramo stvoriti i slijediti svakodnevnu rutinu. Gledajući njihovu pozitivnu stranu vidimo kako, zahvaljujući prednostima digitalnog doba, naprednoj tehnologiji te alternativnim načinima komunikacije, na raspolaganju imamo brojne aktivnosti.

Stiže novi SSD uređaj Ultimate SU720 kapaciteta do 1 TB

Stiže novi SSD uređaj Ultimate SU720 kapaciteta do 1 TB

25.05.2020. komentiraj

Iz Adate stiže Ultimate SU720 – SSD uređaj koji se priključuje na SATA  sučelje propusnosti 6 Gb/s. Savršen za korisnike koji se žele s tvrdog diska prebaciti na SSD, SU720 nudi visoke performanse i veliku pouzdanost po povoljnoj cijeni. Opremljen 3D NAND memorijom i inteligentnim SLC cacheom, SU720 dostiže brzine čitanja odnosno zapisivanja do 520 odnosno 450 MB  po sekundi.