Noa s mobitelizacijom nastavlja i u lipnju

Noa s mobitelizacijom nastavlja i u lipnju

Foto: Dražen Tomić / Tomich Productions

Zbog iznimnog interesa produžuje se trajanje kampanje #mobitelizacija do kraja lipnja. Ako namjeravate kupiti novi smartphone, a pritom se pitate kako na adekvatan način zbrinuti stari, mobitelizacija vam donosi nekoliko pogodnosti.

Prilikom kupnje novog NOA smartphonea uz opciju "staro za novo" kupci mogu ostvariti dodatni popust do 300 kn. Osim toga kupnjom NOA mobitela doniraju se sredstva u humanitarne svrhe, te svaki uređaj ima dodatnu uslugu NOA Premium Care koja dodatno osigurava mobitel unutar prvih 12 mjeseci korištenja uređaja. Neki od NOA pametnih telefona koje možete odabrati u ovoj akciji su opisani u nastavku.

Iz Element serije uređaja izdvajamo četiri NOA smartphona s odličnom kamerom koja podržava oversampling tehnologiju, a to su NOA N20, NOA N10, NOA N7 i NOA P1. Upravo pomoću te tehnologije NOA N10 može snimiti fotografije od 96 MP, NOA N20 od 65 MP, NOA N7 od 80 MP, a najpristupačniji smartphone iz NOA Element serije, NOA P1 od 40 MP.

Najnoviji NOA smartphone, Hummer 2019 koji dolazi iz Rugged serije uređaja je idealan izbor za sve koji žele izdržljiv, a elegantan uređaj jer Hummer nije robusnog izgleda. Ako se bavite ekstremnim sportovima, outdoor aktivnostima ili vam treba mobitel koji će podnijeti učestale padove, NOA Hummer 2019 savršeno pristaje vašim aktivnostima!

NOA VIVO 4G iz Core serije modernog i minimalističkog izgleda namijenjen je manje zahtjevnim korisnicima i pristupačnije je cijene.

Svi NOA uređaji koji su uključeni u akciju #MOBITELIZACIJA dolaze s 12 mjesečnom NOA Premium Care uslugom. Ova pogodnost se odnosi na označene NOA mobitele iz Element, Core i Rugged serije, mogućnost zamjene isključivo je jedan stari mobitel za jedan novi mobitel.

Još iz kategorije

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

21.08.2019. komentiraj

Microsoft je 29. srpnja prije četiri godine svijetu predstavio Windows 10 i nakon početnih turbulencija, “desetka” je vrlo blizu polovice udjela na PC tržištu, kad se radi o operativnim sustavima. Konkretnije, riječ je o 48,86 posto, dok je Windows 7 na 31,83 posto.

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

19.08.2019. komentiraj

Apple se našao u problemima jer je Američka federalna administracija za zrakoplovstvo (FAA) odlučila zabraniti njegov 15-inčni MacBook Pro iz 2015. na civilnim letovima Sjedinjenim Američkim Državama! Razlog za takav potez jest rizik koji taj uređaj predstavlja, a to je mogućnost požara.

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

18.08.2019. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je sljedeći korak u svom dugoročnom, strateškom partnerstvu s Microsoftom, koje će donijeti besprijekorna iskustva na svim uređajima, aplikacijama i uslugama. Počevši od ekskluzivnih Microsoftovih integracija u novom Galaxy Note10, korisnici će sada imati jednostavan način nesmetanog rada između pametnog telefona i računala, dok Galaxy Book S uvodi sasvim novo iskustvo svojom beskompromisnom mobilnošću i performansama sljedeće generacije. Donoseći najbolje za platforme Galaxy i Windows, ovo će se partnerstvo i dalje širiti kako bi Samsung i Microsoft svojim korisnicima omogućili bogato mobilno iskustvo u eri 5G mreže.