Noa s mobitelizacijom nastavlja i u lipnju

Noa s mobitelizacijom nastavlja i u lipnju

Foto: Dražen Tomić / Tomich Productions

Zbog iznimnog interesa produžuje se trajanje kampanje #mobitelizacija do kraja lipnja. Ako namjeravate kupiti novi smartphone, a pritom se pitate kako na adekvatan način zbrinuti stari, mobitelizacija vam donosi nekoliko pogodnosti.

Prilikom kupnje novog NOA smartphonea uz opciju "staro za novo" kupci mogu ostvariti dodatni popust do 300 kn. Osim toga kupnjom NOA mobitela doniraju se sredstva u humanitarne svrhe, te svaki uređaj ima dodatnu uslugu NOA Premium Care koja dodatno osigurava mobitel unutar prvih 12 mjeseci korištenja uređaja. Neki od NOA pametnih telefona koje možete odabrati u ovoj akciji su opisani u nastavku.

Iz Element serije uređaja izdvajamo četiri NOA smartphona s odličnom kamerom koja podržava oversampling tehnologiju, a to su NOA N20, NOA N10, NOA N7 i NOA P1. Upravo pomoću te tehnologije NOA N10 može snimiti fotografije od 96 MP, NOA N20 od 65 MP, NOA N7 od 80 MP, a najpristupačniji smartphone iz NOA Element serije, NOA P1 od 40 MP.

Najnoviji NOA smartphone, Hummer 2019 koji dolazi iz Rugged serije uređaja je idealan izbor za sve koji žele izdržljiv, a elegantan uređaj jer Hummer nije robusnog izgleda. Ako se bavite ekstremnim sportovima, outdoor aktivnostima ili vam treba mobitel koji će podnijeti učestale padove, NOA Hummer 2019 savršeno pristaje vašim aktivnostima!

NOA VIVO 4G iz Core serije modernog i minimalističkog izgleda namijenjen je manje zahtjevnim korisnicima i pristupačnije je cijene.

Svi NOA uređaji koji su uključeni u akciju #MOBITELIZACIJA dolaze s 12 mjesečnom NOA Premium Care uslugom. Ova pogodnost se odnosi na označene NOA mobitele iz Element, Core i Rugged serije, mogućnost zamjene isključivo je jedan stari mobitel za jedan novi mobitel.

Još iz kategorije

TCL pokreće proizvodnju fleksibilnih OLED zaslona u četvrtom kvartalu 2019. godine

TCL pokreće proizvodnju fleksibilnih OLED zaslona u četvrtom kvartalu 2019. godine

23.06.2019. komentiraj

Vrijeme pametnih telefona sa savitljivim zaslonom svakako dolazi, a tome je dokaz i najava TCL-a koji se bavi proizvodnjom zaslona, ali je i otkupio poznate brandove pametnih telefona BlackBerry i Alcatel, da od posljednjeg kvartala ove godine kreće s proizvodnjom prvih OLED savitljivih zaslona.

Sony najavio novi FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS

Sony najavio novi FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS

22.06.2019. komentiraj

Tvrtka Sony najavila je još jedan novi objektiv kojim je proširila svoju liniju objektiva punog formata, FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS super-telefoto zoom objektiv. Sony E-mount zoom najvećeg raspona, model G Lens serije koristi mnoge od najnaprednijih tehnologija u dizajnu objektiva tvrtke Sony da bi se osigurala odlična kvaliteta fotografije, visoke AF performanse i izvanredna kontrola. Kada se upari s nekim od najnovijih, najbržih tijela E-mount fotoaparata, pouzdano će pratiti i precizno uhvatiti sve vrste pokretnih subjekata, uključujući ptice, divlje životinje, sportaše u pokretu i još mnogo toga.

Odlično rješenje - Alcatel 1S

Odlično rješenje - Alcatel 1S

22.06.2019. komentiraj

Želite pojednostaviti život, ali ne želite odustati od najnovijih tehnoloških trendova? Onda je ovo pravi uređaj za Vas! Alcatel 1S, koji je TCL Communiation predstavio na Mobile World Congressu 2019 u Barceloni, donosi pristupačnost i funkcionalnost na naše tržište.