Nintendo Switch dostigao 22,86 milijuna prodanih primjeraka

Nintendo Switch dostigao 22,86 milijuna prodanih primjeraka

Foto: Nintendo

Nintendo je putem svoje službene web stranice objavio statistiku u kojoj stoji kako je do 30. rujna ove godine prodano 22,86 milijuna primjeraka njene najnovije konzole Nintendo Switch. Također je do tog datuma zabilježeno 111,10 milijuna prodanih igara za tu konzolu.

Nintendo Switch je stigao na tržište u ožujku prošle godine, a već tijekom prvog mjeseca dostupnosti zabilježeno je 2,74 milijuna prodanih primjeraka od kojih je 906.000 prodano u Sjedinjenim Američkim Državama.

U ožujku ove godine je analitička tvrtka za industriju videoigara DFC Intelligence objasnila kako smatra da će Nintendova Switch konzola tijekom svog životnog vijeka dostići čak 70 milijuna jedinica.

Više vijesti iz svijeta gaminga potražite na našem portalu Gameperspectives.hr

Još iz kategorije

Raste prodaja pametnih zvučnika u Europi

Raste prodaja pametnih zvučnika u Europi

21.05.2019. komentiraj

Pametni zvučnici i općenito pametni uređaji za domove sve su veći hit na tržištu i to se moglo vidjeti kroz četvrti kvartal prošle godine, gdje su samo na europskom tržištu dosegli brojku od 33 milijuna isporuka, što je rast od 15,1 posto na godišnjoj razini.

Huawei Y5 2019 dostupan na hrvatskom tržištu

Huawei Y5 2019 dostupan na hrvatskom tržištu

20.05.2019. komentiraj

Kineski Huawei nedavno je na hrvatskom tržištu ponudio još jedan povoljni uređaj iz serije prvenstveno namijenjene mlađim korisnicima, Y5 2019. Taj je pametni telefon najnoviji dodatak cjenovno povoljnoj Y obitelji poznatoj po visokoj vrijednosti koja se dobiva za skromnu cijenu.

Reakcija Huawei na najave Googlea

Reakcija Huawei na najave Googlea

20.05.2019. komentiraj

Huawei je dao značajan doprinos razvoju i rastu Androida širom svijeta, a kao jedan od ključnih globalnih partnera Androida, blisko smo surađivali s njihovom platformom otvorenog koda kako bismo razvili ekosustav koji je koristio i korisnicima i industriji, ističu iz Huaweia na najave otkazivanja suradnje s Googleom.