Napredne tehnologije za proizvodnju slušnih aparata

Napredne tehnologije za proizvodnju slušnih aparata

Tvrtka Bontech je specijalizirana za proizvodnju slušnih aparata koje karakterizira 3D CAD/CAM tehnologija. Ista omogućuje precizniju izvedbu ovakvih pomagala. Ona se konkretno odnosi na skeniranje otiska uha, računalnu obradu dobivenog skena i 3D print. CAD/CAM tehnologija je metoda izrade slušnih pomagala na brz i jednostavan način, tvrde u Bontechu.

Nakon mnogo godina upotrebe u automobilskoj, svemirskoj i zrakoplovnoj industriji proširila i na mikro proizvodnju. CAD/CAM skraćeni je izraz fraze „computer-aided design“ i „computer-aided manufacturing“.

Današnji napredak tehnologije omogućio je razvoj novih rješenja za probleme sa sluhom.

„Connectivity set koji se sastoji od nenametljivog i gotovo nevidljivog modernog slušnog aparata i smartphone uređaja. Idealan je za sve one koji traže savršenu jasnoću zvuka tijekom telefoniranja, uživanja u glazbi ili praćenja raznih videozapisa. Ono što ga čini jedinstvenim je upravo ta najnovija tehnologija koja vam omogućuje podešavanje glasnoće, potpuno utišavanje ili promjenu programa. Osigurava čist i jasan zvuk pri komuniciranju, bez ikakvih smetnji i pištanja“, tvrde u Bontechu.

Connectivity set tako, pojašnjavaju u Bontechu, u potpunosti ide u korak s današnjom mobilnom tehnologijom. Uz bluetoothse povezuje slušni aparat s mobitelom. Tu je i aplikacija za pametni telefon koja omogućuje podešavanje glasnoće.

Uz Connectivity set od sada svi tonski signali telefonskih poziva stizati putem slušnog aparata, kažu u Bontechu i dodaju da su tu osim toga, tu su i tonska upozorenja o pristigloj elektroničkoj pošti, o pristiglom SMS-u, podsjetnicima s mobitela ili novosti s društvenih mreža.

Tehnologija izrade omogućuje i automatske promjene programa dolaskom na određenu lokaciju ili pri vožnji u automobilu. Isto tako slušni aparat možete podesiti ako želite slušati glazbu. Napredne funkcije slušnih aparata odnose se na filtriranje ometajućih zvukova i isticanje govora, odnosno na podešavanje usmjerenog primanja zvuka, podešavanje potiskivanja šuma vjetra, buke i žamora. Set omogućuje lakše i jednostavnije praćenje razgovora na većim udaljenostima, kao i bolje razumijevanje govora u razgovoru s više sugovornika.

Još iz kategorije

Novi Bellabeat modni dodatak uspješno upravlja stresom

Novi Bellabeat modni dodatak uspješno upravlja stresom

16.10.2019. komentiraj

Moda i wellness pojmovi su poznati svakoj ženi, a osjećati se dobro i izgledati lijepo nije stvar taštine, već brige o sebi. Kada se u tu jednadžbu uključi tehnologija, i to ona nosiva, mnogima odmah na pamet pada – Bellabeat.

Nadogradnjom softvera Samsung Galaxy S10 serija dobila moćne značajke Note serije

Nadogradnjom softvera Samsung Galaxy S10 serija dobila moćne značajke Note serije

15.10.2019. komentiraj

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji i snažnim značajkama, Samsung Galaxy Note10 i Note10+ pametni uređaji korisnicima omogućuju da oslobode svoju kreativnost i postanu produktivniji, tvrde u Sasmungu i ističu kako je s novim ažuriranjem tvrtka Samsung na Galaxy S10e, S10, S10 + i S10 5G pametne uređaje uvodi mnoge inovacije, poput linka za Windowse te značajki AR Doodle i Live Focus video.

Canon obilježio proizvodnju 100 milijuna fotoaparata sa zamjenjivim objektivima iz serije EOS

Canon obilježio proizvodnju 100 milijuna fotoaparata sa zamjenjivim objektivima iz serije EOS

14.10.2019. komentiraj

Tvrtka Canon obilježava važan događaj u svojoj ponudi fotoaparata: naime, 20. rujna 2019. proizvodnja Canonovih fotoaparata s filmom od srebrnih halogenida i onih digitalnih sa zamjenjivim objektivom iz serije EOS premašila je 100 milijuna  jedinica. Jedan fotoaparat bez zrcala EOS R (izvorno predstavljeni u listopadu 2018.) bio je 100-milijunti proizvedeni fotoaparat iz serije EOS.