Na tržište stiže AirSelfie 2

Na tržište stiže AirSelfie 2

Džepna kamera AirSelfie2 predstavljena je na CES sajmu u Las Vegasu ove godine i najavljena da će stići na tržište kasnije ove godine, što se i dogodilo jer napokon je dostupna svima koji su zainteresirani. I neće požaliti, riječ je o lideru u kategoriji „letećih kamera“ i nije teško za pogoditi zašto.

Naime, AirSelfie2 kamera duga je 3,72 inča, široka 2,71 inča, imam bateriju od 400 mAh, što znači da u zraku može provesti do pet minuta neprestanog rada i vidno polje joj je 85 stupnjeva. Leti do 20 metara u zrak i kao takva iznimno je korisna za razne događaje, ne samo u svrhu zabave već prvenstveno profesionalcima.

Od ostalih bitnih značajki, AirSelfie2 ima 16GB memorije pa može bez problema pohraniti stotinjak kvalitetnih fotografija ili nekoliko kvalitetnih video snimaka. Kamera ima 12 megapiksela i sposobna je snimati u FHD rezoluciji fotografije, ali i video. Velika prednost je i to što se na Android i iOS uređaje spaja bežično, što dovoljno govori o kompatibilnosti s dva najraširenija mobilna operativna sustava na svijetu. Naravno, kad se AirSelfie2 spoji na njih, sadržaj s njega može se pohraniti na uređaju te proslijediti na društvene mreže ili u cloud.

"Kad se radi o snimanju važnih trenutaka, ljudi ne žele imati ograničenja. Uz AirSelfie2 bilo tko s pametnim telefonom može načiniti fotografiju ili video snimku kakvu želi. Nije bitno radi li se o grupnoj fotografiji, egzotičnom krajoliku ili kućnom videu, AirSelfie2 je dizajniran da obavi posao i isporuči potpuno novu perspektivu", rekao je Stefano Cabella, izvršni direktor (CEO) kompanije AirSelfie Holding Ltd.

Iako on priča iz kuta osobe koja stoji iza proizvoda pa ga želi što bolje plasirati na tržištu, sve je istina. Kombinacija pokretnosti, dugotrajnosti i tehnologije donijeli su za AirSelfie2 prestižnu nagradu Red Dot Design u kategoriji "Best of the Best (hrv. najbolji od najboljih). Već samo ime govori dovoljno, a ako i ne, onda može reći ponešto podatak da se u toj kategoriji natjecalo ukupno 6300 proizvoda.

Još iz kategorije

Novi monitori iz AOC-a stigli na tržište

Novi monitori iz AOC-a stigli na tržište

10.12.2018. komentiraj

Polovinom rujna AOC je najavio seriju monitora G1. Riječ je o cjenovno prihvatljivim uređajima od kojih se prvi pojavio na tržištu odmah nakon najave, a ostali modeli stigli su u trgovine početkom ovog mjeseca.

Zamijenite stari fotoaparat novim Panasonicom

Zamijenite stari fotoaparat novim Panasonicom

06.12.2018. komentiraj

Odabrani Panasonicovi partneri u Hrvatskoj pokrenuli su veliku sezonsku promociju u sklopu koje kupcima nude veliki popust na fotoaparate. Promocija je počela sredinom studenog i trajat će do 6. siječnja sljedeće godine.

Savjeti kako se nositi s ovisnosti o mobitelu

Savjeti kako se nositi s ovisnosti o mobitelu

04.12.2018. komentiraj

Ovisnost o pametnim telefonima nije nikakav novitet, pošast je to ovog novog digitalnog doba i treba se znati suočiti s njom. Prvenstveno jer je broj ovisnih sve veći i tako nešto podosta zabrinjava, zbog čega su mjere prevencije potrebnije nego ikad. Nudi ih dr. John Huber iz neprofitne organizacije MMH (Mainstream Mental Health).