Na tržište stiže AirSelfie 2

Na tržište stiže AirSelfie 2

Džepna kamera AirSelfie2 predstavljena je na CES sajmu u Las Vegasu ove godine i najavljena da će stići na tržište kasnije ove godine, što se i dogodilo jer napokon je dostupna svima koji su zainteresirani. I neće požaliti, riječ je o lideru u kategoriji „letećih kamera“ i nije teško za pogoditi zašto.

Naime, AirSelfie2 kamera duga je 3,72 inča, široka 2,71 inča, imam bateriju od 400 mAh, što znači da u zraku može provesti do pet minuta neprestanog rada i vidno polje joj je 85 stupnjeva. Leti do 20 metara u zrak i kao takva iznimno je korisna za razne događaje, ne samo u svrhu zabave već prvenstveno profesionalcima.

Od ostalih bitnih značajki, AirSelfie2 ima 16GB memorije pa može bez problema pohraniti stotinjak kvalitetnih fotografija ili nekoliko kvalitetnih video snimaka. Kamera ima 12 megapiksela i sposobna je snimati u FHD rezoluciji fotografije, ali i video. Velika prednost je i to što se na Android i iOS uređaje spaja bežično, što dovoljno govori o kompatibilnosti s dva najraširenija mobilna operativna sustava na svijetu. Naravno, kad se AirSelfie2 spoji na njih, sadržaj s njega može se pohraniti na uređaju te proslijediti na društvene mreže ili u cloud.

"Kad se radi o snimanju važnih trenutaka, ljudi ne žele imati ograničenja. Uz AirSelfie2 bilo tko s pametnim telefonom može načiniti fotografiju ili video snimku kakvu želi. Nije bitno radi li se o grupnoj fotografiji, egzotičnom krajoliku ili kućnom videu, AirSelfie2 je dizajniran da obavi posao i isporuči potpuno novu perspektivu", rekao je Stefano Cabella, izvršni direktor (CEO) kompanije AirSelfie Holding Ltd.

Iako on priča iz kuta osobe koja stoji iza proizvoda pa ga želi što bolje plasirati na tržištu, sve je istina. Kombinacija pokretnosti, dugotrajnosti i tehnologije donijeli su za AirSelfie2 prestižnu nagradu Red Dot Design u kategoriji "Best of the Best (hrv. najbolji od najboljih). Već samo ime govori dovoljno, a ako i ne, onda može reći ponešto podatak da se u toj kategoriji natjecalo ukupno 6300 proizvoda.

Još iz kategorije

Honor 10 dobio nagradu EISA za najbolji lifestyle pametni telefon

Honor 10 dobio nagradu EISA za najbolji lifestyle pametni telefon

20.08.2018. komentiraj

Honor je od udruge European Imaging and Sound Association (EISA) dobio nagradu „EISA Lifestyle Smartphone 2018 – 2019“ za najbolji lifestyle pametni telefon. EISA je pohvalila Honor 10 kao uređaj koji „savršeno odgovara i najzahtjevnijem mladom korisniku“.

NOA osvojio EISA nagradu

NOA osvojio EISA nagradu

18.08.2018. komentiraj

Pametni telefon NOA Element N10 osvojio je prestižnu EISA Best Buy Smartphone 2018-2019 nagradu. Pametni telefon NOA N10 je prepoznat kao uređaj koji nudi najbolju vrijednost za korisnike što se tiče omjera cijene i kvalitete. Svjetsku nagradu EISA Best Buy Smartphone osvojio je u snažnoj konkurenciji drugih proizvođača pametnih telefona, Huawei, LG, Honor, Nokia, Samsung koji su se aplicirali za EISA nagradu.

Samsung najavio 4-bitne SSD-ove kapaciteta do 4TB za kućne korisnike

Samsung najavio 4-bitne SSD-ove kapaciteta do 4TB za kućne korisnike

17.08.2018. komentiraj

Samsung je najavio skorašnji dolazak na komercijalno tržište novih 2,5 inčnih SSD diskova kapaciteta od 1TB, 2TB i 4TB. Riječ je o uređajima koji se baziraju na „četiri-bita-po-ćeliji“ (eng. four-bits-per-cell) tehnologiji, poznatijoj pod nazivom QLC (quad-level cell) i prvi su takvi na komercijalnom SSD tržištu.