Na tržište stiže AirSelfie 2

Na tržište stiže AirSelfie 2

Džepna kamera AirSelfie2 predstavljena je na CES sajmu u Las Vegasu ove godine i najavljena da će stići na tržište kasnije ove godine, što se i dogodilo jer napokon je dostupna svima koji su zainteresirani. I neće požaliti, riječ je o lideru u kategoriji „letećih kamera“ i nije teško za pogoditi zašto.

Naime, AirSelfie2 kamera duga je 3,72 inča, široka 2,71 inča, imam bateriju od 400 mAh, što znači da u zraku može provesti do pet minuta neprestanog rada i vidno polje joj je 85 stupnjeva. Leti do 20 metara u zrak i kao takva iznimno je korisna za razne događaje, ne samo u svrhu zabave već prvenstveno profesionalcima.

Od ostalih bitnih značajki, AirSelfie2 ima 16GB memorije pa može bez problema pohraniti stotinjak kvalitetnih fotografija ili nekoliko kvalitetnih video snimaka. Kamera ima 12 megapiksela i sposobna je snimati u FHD rezoluciji fotografije, ali i video. Velika prednost je i to što se na Android i iOS uređaje spaja bežično, što dovoljno govori o kompatibilnosti s dva najraširenija mobilna operativna sustava na svijetu. Naravno, kad se AirSelfie2 spoji na njih, sadržaj s njega može se pohraniti na uređaju te proslijediti na društvene mreže ili u cloud.

"Kad se radi o snimanju važnih trenutaka, ljudi ne žele imati ograničenja. Uz AirSelfie2 bilo tko s pametnim telefonom može načiniti fotografiju ili video snimku kakvu želi. Nije bitno radi li se o grupnoj fotografiji, egzotičnom krajoliku ili kućnom videu, AirSelfie2 je dizajniran da obavi posao i isporuči potpuno novu perspektivu", rekao je Stefano Cabella, izvršni direktor (CEO) kompanije AirSelfie Holding Ltd.

Iako on priča iz kuta osobe koja stoji iza proizvoda pa ga želi što bolje plasirati na tržištu, sve je istina. Kombinacija pokretnosti, dugotrajnosti i tehnologije donijeli su za AirSelfie2 prestižnu nagradu Red Dot Design u kategoriji "Best of the Best (hrv. najbolji od najboljih). Već samo ime govori dovoljno, a ako i ne, onda može reći ponešto podatak da se u toj kategoriji natjecalo ukupno 6300 proizvoda.

Još iz kategorije

Canon predstavio kompaktni fotoaparat punog kadra EOS RP

Canon predstavio kompaktni fotoaparat punog kadra EOS RP

18.02.2019. komentiraj

Tvrtka Canon Europe predstavila je EOS RP, malen, lagan i praktičan fotoaparat punog kadra bez zrcala za napredne amatere koji žele zakoračiti u svijet sustava EOS R. Proizvođač ga promovira kao odlično rješenje za putovanja, fotografiranje pejzaža i portreta kao i snimanje videozapisa.

Microsoft omogućio instalaciju Windows 10 na Raspberry Pi

Microsoft omogućio instalaciju Windows 10 na Raspberry Pi

15.02.2019. komentiraj

Microsoft ulaže značajne napore u postavljanje Windows 10 operativnog sustava na svaki računalni uređaj pa kao dio tih napora korisnici odsad mogu imati punu verziju „desetke“ za ARM uređaje na Raspberry Pi.

Prvi model NOA smartphonea s trostrukom stražnjom kamerom

Prvi model NOA smartphonea s trostrukom stražnjom kamerom

14.02.2019. komentiraj

NOA će u Barceloni na Mobile World Congressu 2019 predstaviti još jedan pametni telefon iz Element F serije, NOA F10 Pro. Posebnosti tog uređaja su kamera kojom upravlja umjetna inteligencija, kapacitet baterije, brzo bežično punjenje i dizajn zaslona. Ono što će se sigurno svidjeti korisnicima je trostruka kamera na stražnjoj strani mobitela te prednja od čak 25 MP.