Na tržište stiže AirSelfie 2

Na tržište stiže AirSelfie 2

Džepna kamera AirSelfie2 predstavljena je na CES sajmu u Las Vegasu ove godine i najavljena da će stići na tržište kasnije ove godine, što se i dogodilo jer napokon je dostupna svima koji su zainteresirani. I neće požaliti, riječ je o lideru u kategoriji „letećih kamera“ i nije teško za pogoditi zašto.

Naime, AirSelfie2 kamera duga je 3,72 inča, široka 2,71 inča, imam bateriju od 400 mAh, što znači da u zraku može provesti do pet minuta neprestanog rada i vidno polje joj je 85 stupnjeva. Leti do 20 metara u zrak i kao takva iznimno je korisna za razne događaje, ne samo u svrhu zabave već prvenstveno profesionalcima.

Od ostalih bitnih značajki, AirSelfie2 ima 16GB memorije pa može bez problema pohraniti stotinjak kvalitetnih fotografija ili nekoliko kvalitetnih video snimaka. Kamera ima 12 megapiksela i sposobna je snimati u FHD rezoluciji fotografije, ali i video. Velika prednost je i to što se na Android i iOS uređaje spaja bežično, što dovoljno govori o kompatibilnosti s dva najraširenija mobilna operativna sustava na svijetu. Naravno, kad se AirSelfie2 spoji na njih, sadržaj s njega može se pohraniti na uređaju te proslijediti na društvene mreže ili u cloud.

"Kad se radi o snimanju važnih trenutaka, ljudi ne žele imati ograničenja. Uz AirSelfie2 bilo tko s pametnim telefonom može načiniti fotografiju ili video snimku kakvu želi. Nije bitno radi li se o grupnoj fotografiji, egzotičnom krajoliku ili kućnom videu, AirSelfie2 je dizajniran da obavi posao i isporuči potpuno novu perspektivu", rekao je Stefano Cabella, izvršni direktor (CEO) kompanije AirSelfie Holding Ltd.

Iako on priča iz kuta osobe koja stoji iza proizvoda pa ga želi što bolje plasirati na tržištu, sve je istina. Kombinacija pokretnosti, dugotrajnosti i tehnologije donijeli su za AirSelfie2 prestižnu nagradu Red Dot Design u kategoriji "Best of the Best (hrv. najbolji od najboljih). Već samo ime govori dovoljno, a ako i ne, onda može reći ponešto podatak da se u toj kategoriji natjecalo ukupno 6300 proizvoda.

Još iz kategorije

Porsche Design i Huawei predstavili novi Porsche Design Huawei Mate 20 RS

Porsche Design i Huawei predstavili novi Porsche Design Huawei Mate 20 RS

18.10.2018. komentiraj

Porsche Design i Huawei predstavili su novi luksuzni pametni telefon PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 20 RS. Zakrivljen na stranama, uređaj predstavlja visoku razinu estetike koja reflektira napredne interne performanse uređaja. Inspiriran motosportom te posebno grafikom trkaćih pruga, ovaj prepoznatljiv element postavljen je na pozadinu PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 20 RS mobitela – uređaja s Rennsport „RS“ oznakom, ali s luksuznim dodatkom.

Samsung najavio novi pametni telefon, Galaxy A9

Samsung najavio novi pametni telefon, Galaxy A9

17.10.2018. komentiraj

Tvrtka Samsung predstavila je svoj novi pametni telefon Galaxy A9. Najnoviji telefon korejskog giganta dolazi s prvom stražnjom četverostrukom kamerom na svijetu. Četverostruka kamera na stražnjoj strani telefona korisnicima donosi nove mogućnosti fotografiranja. Tako će moći koristiti dvostruki optički zum, optimizirati scene, određivati dubinu fotografije te imati još bolje slike u uvjetima slabog svjetla. Glavna kamera je 24-pikselna, telefoto ima razlučivost od 10 megapiksela, ultra široka 8, dubinska 5, a prednja 24 megapiksela.

Huawei predstavio Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20 X te pametni sat

Huawei predstavio Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20 X te pametni sat

16.10.2018. komentiraj

Više tisuća novinara iz cijelog svijeta okupilo se u Londonu na predstavljanju novih pametnih telefona iz radionice kineskog Huaweija. Dvorana je već dvadesetak minuta prije početka bila prepuna jer su se očekivali novi telefoni iz Mate serije i to oni s oznakom 20. Tako je Huawei predstavio Mate 20, Mate 20 Pro, ali i naravno dizajnerski Porsche Design.