MWC 2015: Huawei napao konkurenciju i predstavio sat, narukvicu i slušalice

MWC 2015: Huawei napao konkurenciju i predstavio sat, narukvicu i slušalice

Foto: Dražen Tomić, Damir Brkić

Vrlo zanimljivu prezentaciju danas na početku Mobile World Congressa održao je Huawei govoreći o svome brandu ali i predstavljajući nove nosive uređaje i to novu pametnu narukvicu u kombinaciji s bluetooth slušalicama, pametne slušalice i pametni sat.

Novi Huawei uređaji pokazuju nakanu Huaweia da zavlada tržištem jer njihov sat je, kako tvrde, odgovor na istraživanje među korisnicima što žele od pametnog sata, dok su slušalice kombinacija pametnog uređaja koji primjerice prati korake ili trčanje, odnosno omogućuje razgovor, ali i ima 4 GB prostora za pohranu podataka.

Pametna narukvica je istovremeno i narukvica ali se na njoj nalazi i bluetooth slušalica koju je moguće skinuti i koristiti na uhu dok je narukvica i dalje na ruci sa svim svojim funkcionalnosti.

Ono što je možda i najzanimljivije da je Huawei predstavljajući nove proizvode direktno napao konkurenciju govoreći koliko su bolji od nje uspoređujući direktno svoje nove uređaje s uređajima iz Samsunga, Lenovo – Motorole, Sony-a, LG-a. To možete vidjeti u našoj priloženoj galeriji.

PREGLEDAJ GALERIJU

Još iz kategorije

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

21.08.2019. komentiraj

Microsoft je 29. srpnja prije četiri godine svijetu predstavio Windows 10 i nakon početnih turbulencija, “desetka” je vrlo blizu polovice udjela na PC tržištu, kad se radi o operativnim sustavima. Konkretnije, riječ je o 48,86 posto, dok je Windows 7 na 31,83 posto.

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

19.08.2019. komentiraj

Apple se našao u problemima jer je Američka federalna administracija za zrakoplovstvo (FAA) odlučila zabraniti njegov 15-inčni MacBook Pro iz 2015. na civilnim letovima Sjedinjenim Američkim Državama! Razlog za takav potez jest rizik koji taj uređaj predstavlja, a to je mogućnost požara.

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

18.08.2019. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je sljedeći korak u svom dugoročnom, strateškom partnerstvu s Microsoftom, koje će donijeti besprijekorna iskustva na svim uređajima, aplikacijama i uslugama. Počevši od ekskluzivnih Microsoftovih integracija u novom Galaxy Note10, korisnici će sada imati jednostavan način nesmetanog rada između pametnog telefona i računala, dok Galaxy Book S uvodi sasvim novo iskustvo svojom beskompromisnom mobilnošću i performansama sljedeće generacije. Donoseći najbolje za platforme Galaxy i Windows, ovo će se partnerstvo i dalje širiti kako bi Samsung i Microsoft svojim korisnicima omogućili bogato mobilno iskustvo u eri 5G mreže.