MWC 2015: Huawei napao konkurenciju i predstavio sat, narukvicu i slušalice

MWC 2015: Huawei napao konkurenciju i predstavio sat, narukvicu i slušalice

Foto: Dražen Tomić, Damir Brkić

Vrlo zanimljivu prezentaciju danas na početku Mobile World Congressa održao je Huawei govoreći o svome brandu ali i predstavljajući nove nosive uređaje i to novu pametnu narukvicu u kombinaciji s bluetooth slušalicama, pametne slušalice i pametni sat.

Novi Huawei uređaji pokazuju nakanu Huaweia da zavlada tržištem jer njihov sat je, kako tvrde, odgovor na istraživanje među korisnicima što žele od pametnog sata, dok su slušalice kombinacija pametnog uređaja koji primjerice prati korake ili trčanje, odnosno omogućuje razgovor, ali i ima 4 GB prostora za pohranu podataka.

Pametna narukvica je istovremeno i narukvica ali se na njoj nalazi i bluetooth slušalica koju je moguće skinuti i koristiti na uhu dok je narukvica i dalje na ruci sa svim svojim funkcionalnosti.

Ono što je možda i najzanimljivije da je Huawei predstavljajući nove proizvode direktno napao konkurenciju govoreći koliko su bolji od nje uspoređujući direktno svoje nove uređaje s uređajima iz Samsunga, Lenovo – Motorole, Sony-a, LG-a. To možete vidjeti u našoj priloženoj galeriji.

PREGLEDAJ GALERIJU

Još iz kategorije

Huawei predstavio Mobile Services ekosustav

Huawei predstavio Mobile Services ekosustav

13.12.2019. komentiraj

Huawei je predstavio svoj Mobile Services ekosustav koji krajnjim korisnicima osigurava pametnije, brže i bolje okruženje, a za developere je osigurano ugodnije korištenje cloud usluga i aplikacija, moglo se čuti od Justyne Jaworske, voditeljice Mobile Cloud Services Business odjela u Huaweiju na konferenciji .debug na kojeoj je HMS i prvi put predstavljen.

Ako putujete, ove tehnološke gadgete obavezno ponesite sa sobom

Ako putujete, ove tehnološke gadgete obavezno ponesite sa sobom

11.12.2019. komentiraj

Poslovna putovanja sastavni su dio radne svakodnevice modernog čovjeka i da bi ona prolazila bez prevelikih problema, potrebno je biti spreman - u potpunosti. Dakle, neke stvari jednostavno ne bi trebalo zaboravljati jer bez njih može doći do situacija koje nikome nisu drage.

Bliži se kraj za Google Glass

Bliži se kraj za Google Glass

10.12.2019. komentiraj

Google Glass “živi” kao proizvod za industriju, u okruženjima koja ih trebaju, ali posljednjih dana u javnost dopiru informacije da bi većina mogućnosti s veljačom 2020. mogla iščeznuti. Naime, Google je odlučio polako prekidati projekt Google Glass i bez obzira što one za Explorerse koji su potrošili oko 1500 američkih dolara od 2013. do 2015. trebaju te pametne naočale, morat će ih se odreći.