MOL Plugee aplikacija električnih vozila odsada dostupna i u Hrvatskoj na Tifonu

MOL Plugee aplikacija električnih vozila odsada dostupna i u Hrvatskoj na Tifonu

Aplikacija MOL Plugee sada je dostupna i omogućuje i korisnicima u Hrvatskoj brzu i jednostavnu upotrebu punionica za električna vozila, po povoljnijim cijenama. Korištenje aplikacije moguće je u čak 6 zemalja regije, a u našoj zemlji ovu uslugu moguće je koristiti na prodajnim mjestima Tifona. Aplikacija omogućava novo rješenje za plaćanje, u sklopu kojeg se u obzir uzima kapacitet automobila za apsorpciju električne energije i koje je stoga još prilagođenije potrebama vlasnika električnih automobila. Aplikacija MOL Plugee dostupna je za Android i iOS uređaje, a može se preuzeti u trgovinama App Store i Google Play. Korisnici se mogu besplatno registrirati i na taj način početi ostvarivati brojne pogodnosti.

U aplikaciji vlasnici električnih automobila mogu primjerice vidjeti koje su im punionice dostupne u blizini, upotrijebiti razne pametne značajke za punjenje putem svojih mobitela, kako bi pratili razinu napunjenosti baterije automobila, osvrnuti se na svoja prethodna punjenja, kao i pratiti potrošnju. Korisnicima je u svim zemljama na raspolaganju i korisnička podrška od 0-24h.

S aplikacijom MOL Plugee upotreba električnih punionica sada je jednostavnija i brža nego ikad prije. Izuzetno je popularna među vlasnicima električnih automobila jer, kako bi zadovoljila njihove potrebe, omogućava cjenovno rješenje koje su čekali, a koje uzima u obzir kapacitet automobila za apsorpciju električne energije.

„Aplikacija koju smo upravo pokrenuli čini putovanje kroz 6 zemalja srednje i istočne Europe (Češku, Hrvatsku, Mađarsku, Rumunjsku, Slovačku i Sloveniju) savršeno glatkim, jer za vožnju svojim električnim vozilom od češke granice do Jadrana ili Crnog mora trebate instalirati samo jednu aplikaciju i koristiti uslugu roaminga. Usluga roaminga ne naplaćuje se dodatno, a ako uzmete u obzir da su osim električnih punionica dostupni i popusti na jelo i piće u trgovinama u inozemstvu, moram reći da se apsolutno isplati puniti svoje vozilo na našim prodajnim mjestima. Prateći trend rasta tržišta električnih vozila, nastavit ćemo s razvojem infrastrukture, a u skladu s ažuriranom strategijom Shape Tomorrow, namjeravamo imati 500 punionica u regiji do kraja 2025. godine“, rekao je Róbert Tóth-Fekete, voditelj alternativnih goriva u MOL Grupi.

MOL Grupa upravlja s ukupno 168 električnih punionica u 6 zemalja regije: Češka ih ima 26, Mađarska 79, Slovačka 13, Slovenija 14, Rumunjska 23, a Hrvatska 13. Velika većina njih, čak 90%, su brze punionice velike snage, zahvaljujući kojima je električno vozilo spremno za nastavak putovanja za samo 30 minuta. U Hrvatskoj se električne punionice nalaze na 12 Tifon prodajnih mjesta. Na svakoj od spomenutih lokacija dostupne su punionice koje podržavaju  brzo punjenje te sve relevantne standarde punjenja (AC i DC) i vozila, dok Tifon prodajno mjesto na Ravnoj Gori posjeduje i ultra-brzu punionicu.

Još iz kategorije

Povećana potražnja za PC-ima se i dalje nastavlja

Povećana potražnja za PC-ima se i dalje nastavlja

23.07.2021.

Povećana potražnja za osobnim računalima nastavila se i tijekom drugog kvartala ove godine, bez obzira na globalnu nestašicu komponenata i logističke probleme, navodi u svom posljednjem izvješću IDC.

Opustite se, riješite stresa i provedite vrijeme uz najatraktivnije igre s AppGalleryja

Opustite se, riješite stresa i provedite vrijeme uz najatraktivnije igre s AppGalleryja

22.07.2021.

Huawei je uvrstio četiri nove popularne igre u brzorastući AppGallery. Novi naslovi ‘Tie-Dye’,  ‘Acrylic Nails’, ‘Phone Case DIY’ i ‘Light it Up’ dolaze s potpisom kompanije CrazyLabs, poznate po jednostavnim i zabavnim igricama.

Android aplikacije možete pokrenuti i na Windows 10

Android aplikacije možete pokrenuti i na Windows 10

22.07.2021.

Microsoft je najavio da će unutar Windows 11 biti mogućnost pokretanja Android aplikacija, ali to je već moguće i s Windows 10, samo treba imati pravi pametni telefon. Pod “pravi” se misli na one koje Microsoft podržava u smislu pokretanja Android aplikacija.