MMD lansira novi Philips 439P9H SuperWide monitor

MMD lansira novi Philips 439P9H SuperWide monitor

MMD je najavio novi Philips 439P9H SuperWide zakrivljeni LCD monitor. Nakon uspješnog 49 inčnog formata, Philips 439P9H novi je 43 inčni dodatak Philipsovoj ultra-wide liniji monitora. Opremljen s luksuzno širokim prostorom za rad i zapanjujućom DisplayHDR 400 tehnologijom, ovaj je monitor prepun značajki za povećanje produktivnosti kao što su ugrađena USB-C docking postaja, Windows HelloTM pop-up web kamera, MultiClient integrirani KVM prekidač kao i brojne značajke za povećanje udobnosti dizajnirane za pružanje ugodnog iskustva korištenja od početka do kraja.

Philips 439P9H nudi poslovnim korisnicima koji rade u financijskom, bankarskom ili nekom od B2B sektora sve što im je potrebno kako bi svakodnevno postizali najbolje rezultate. Uz odličan 32:10 SuperWide format i 3840 x 1200 rezoluciju, ovaj model jednostavno zamjenjuje 16:10 monitore i tako pruža maksimalnu uštedu i vremena i prostora smanjujući neuredne kablove na radnom stolu. Radijus zakrivljenosti od 1800 mm dizajniran je kako bi okružio korisnikovo vidno polje ulazeći u perifernu zonu vida i istovremeno smanjio izobličenja slike. Na taj način zakrivljenost monitora istodobno pruža optimalnu udobnost gledanja uz stvaranje suptilno uranjajućeg efekta i povećava koncentraciju.

Monitor je opremljen MultiView tehnologijom i MultiClient integriranim KVM prekidačem koji omogućuju dvostruko povezivanje i pregled sadržaja na jednom ekranu kako bi korisnici mogli raditi s više povezanih uređaja istovremeno. Uz to, VESA certificirana DisplayHDR 400 tehnologija omogućuje izvanrednu svjetlinu, boje i kontrast za poboljšano iskustvo gledanja. Ovaj monitor zbog svojih značajka može dobro poslužiti i gejmerima i to ponajviše zbog Adaptive-Sync tehnologije koja omogućuje glatko i brzo igranje.

Za one korisnike koji tragaju za uštedom vremena i poboljšanje produktivnosti, novi Philips 439P9H ima odgovor. S ugrađenom USB-C docking postajom, ovaj monitor korisnicima nudi širok spektar praktičnih funkcija, i to sve putem jednog tankog i reverzibilnog USB-C priključka. Periferija poput tipkovnice, miša ili RJ-45 Ethernet kabela može se direktno priključiti na monitorovu docking postaju, dok se prijenosno računalo može povezati na monitor za gledanje videa visoke rezolucije, super brzo prenošenje podataka ili ponovo punjenje. Povezivanje nikada nije bilo jednostavnije i fleksibilnije.

Philips 439P9H je opremljen i različitim značajkama za poboljšanje udobnosti korištenja stoga profesionalci mogu biti sigurni da je njihova dobrobit u dobrim rukama, čak i ako rade dugo. LowBlue način rada štiti oči od zamora, EasyRead način rada omogućuje ugodno čitanje kao s papira, Windows HelloTM pop-up web kamera ima tehnologiju prepoznavanja lica i omogućuje sigurno korištenje, dok podesivo postolje i VESA stalak omogućuju podešavanje monitora na najudobniju poziciju za svakoga.

Još iz kategorije

Dva nova 27-inčna QHD monitora iz AOC-a

Dva nova 27-inčna QHD monitora iz AOC-a

19.01.2020. komentiraj

AOC najavljuje dva nova 27-inčna gejming monitora iz svoje nove G2 linije s QHD rezolucijom (2560 x 1440 piksela): Q27G2U i zakrivljeni CQ27G2U s agresivnimm radijusom zakrivljenosti od 1500 milimetara što povećava doživljaj igranja. Oba monitora imaju VA ploče koje kombiniraju visoku brzinu odziva i brzinu osvježavanja. S brzinom osvježavanja od 144 Hz, korisnici mogu uživati u glatkom i imerzivnom igranju, dok vrijeme odziva (MPRT) od 1 ms (vrijeme reakcije u pokretnoj slici) omogućuje vizualno snimanje bez zamućenja.

Huawei isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona u 2019. godini

Huawei isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona u 2019. godini

17.01.2020. komentiraj

Huawei Consumer Business Group je objavio kako je do kraja 2019. godine isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona. Snažna prodaja rezultat je predanosti u istraživanju 5G tehnologije, a Huaweijevo liderstvo u 5G tehnologiji dodatno je ojačano.

Kingston Technology predstavlja novi NVMe SSD namijenjen uporabi u data centrima

Kingston Technology predstavlja novi NVMe SSD namijenjen uporabi u data centrima

17.01.2020. komentiraj

Kingston Digital Europe objavila je dostupnost novog SSD-a namijenjenog data centrima, modela DC1000B M.2 NVMe. Ovaj novi SSD je idealan za servere koji dolaze s jednim ili dva M.2 NVMe utora namijenjenih za podizanje sustava, čuvajući tako vrijedne 2.5″  ladice na prednjoj strani servera namijenjene za diskove za dodatnu pohranu podataka.