MMD lansira novi Philips 439P9H SuperWide monitor

MMD lansira novi Philips 439P9H SuperWide monitor

MMD je najavio novi Philips 439P9H SuperWide zakrivljeni LCD monitor. Nakon uspješnog 49 inčnog formata, Philips 439P9H novi je 43 inčni dodatak Philipsovoj ultra-wide liniji monitora. Opremljen s luksuzno širokim prostorom za rad i zapanjujućom DisplayHDR 400 tehnologijom, ovaj je monitor prepun značajki za povećanje produktivnosti kao što su ugrađena USB-C docking postaja, Windows HelloTM pop-up web kamera, MultiClient integrirani KVM prekidač kao i brojne značajke za povećanje udobnosti dizajnirane za pružanje ugodnog iskustva korištenja od početka do kraja.

Philips 439P9H nudi poslovnim korisnicima koji rade u financijskom, bankarskom ili nekom od B2B sektora sve što im je potrebno kako bi svakodnevno postizali najbolje rezultate. Uz odličan 32:10 SuperWide format i 3840 x 1200 rezoluciju, ovaj model jednostavno zamjenjuje 16:10 monitore i tako pruža maksimalnu uštedu i vremena i prostora smanjujući neuredne kablove na radnom stolu. Radijus zakrivljenosti od 1800 mm dizajniran je kako bi okružio korisnikovo vidno polje ulazeći u perifernu zonu vida i istovremeno smanjio izobličenja slike. Na taj način zakrivljenost monitora istodobno pruža optimalnu udobnost gledanja uz stvaranje suptilno uranjajućeg efekta i povećava koncentraciju.

Monitor je opremljen MultiView tehnologijom i MultiClient integriranim KVM prekidačem koji omogućuju dvostruko povezivanje i pregled sadržaja na jednom ekranu kako bi korisnici mogli raditi s više povezanih uređaja istovremeno. Uz to, VESA certificirana DisplayHDR 400 tehnologija omogućuje izvanrednu svjetlinu, boje i kontrast za poboljšano iskustvo gledanja. Ovaj monitor zbog svojih značajka može dobro poslužiti i gejmerima i to ponajviše zbog Adaptive-Sync tehnologije koja omogućuje glatko i brzo igranje.

Za one korisnike koji tragaju za uštedom vremena i poboljšanje produktivnosti, novi Philips 439P9H ima odgovor. S ugrađenom USB-C docking postajom, ovaj monitor korisnicima nudi širok spektar praktičnih funkcija, i to sve putem jednog tankog i reverzibilnog USB-C priključka. Periferija poput tipkovnice, miša ili RJ-45 Ethernet kabela može se direktno priključiti na monitorovu docking postaju, dok se prijenosno računalo može povezati na monitor za gledanje videa visoke rezolucije, super brzo prenošenje podataka ili ponovo punjenje. Povezivanje nikada nije bilo jednostavnije i fleksibilnije.

Philips 439P9H je opremljen i različitim značajkama za poboljšanje udobnosti korištenja stoga profesionalci mogu biti sigurni da je njihova dobrobit u dobrim rukama, čak i ako rade dugo. LowBlue način rada štiti oči od zamora, EasyRead način rada omogućuje ugodno čitanje kao s papira, Windows HelloTM pop-up web kamera ima tehnologiju prepoznavanja lica i omogućuje sigurno korištenje, dok podesivo postolje i VESA stalak omogućuju podešavanje monitora na najudobniju poziciju za svakoga.

Još iz kategorije

Na domaće tržište stiže OnePlus Nord

Na domaće tržište stiže OnePlus Nord

03.08.2020. komentiraj

Premium tehnološki brend OnePlus lansirao je OnePlus Nord, prvi model pametnih telefona koji dolazi po pristupačnijim cijenama. Premijerno predstavljen pomoću AR tehnologije, OnePlus Nord donosi sve elemente vrhunskog pametnog telefona koji korisnicima olakšavaju svakodnevicu: napredan sustav kamera, besprijekorno korisničko iskustvo te pouzdana kvaliteta OnePlusa. Nord pokreće Qualcomm Snapdragon 765G 5G mobilna platforma čime brend nastavlja pružati vlastiti doprinos 5G eri omogućavajući većem broju korisnika da uživaju u neviđenim brzinama 5G tehnologije. OnePlus Nord prednarudžbom je dostupan kod distributera e-Kupi i Sancta Domenica.

Brz prijenos datoteka i jednostavan rad

Brz prijenos datoteka i jednostavan rad

01.08.2020. komentiraj

Huawei je nedavno predstavio svoj flagship prijenosnik s FullView zaslonom i čitavim nizom naprednih funkcija – MateBook X Pro, a uređaj korisnicima otvara razne mogućnosti, bilo da je riječ o korištenju za poslovne potrebe ili opuštanju uz igre, ističu iz ovog kineskog proizvođača pametnih telefona, prijenosnika i tableta.

Huawei prvi put postao kvartalni pobjednik na tržištu pametnih telefona

Huawei prvi put postao kvartalni pobjednik na tržištu pametnih telefona

01.08.2020. komentiraj

Huawei je prvi put u povijesti postao najveći proizvođač pametnih telefona na svijetu, kad se gledaju rezultati jednog kvartalnog razdoblja, stoji u najnovijem izvješću Canalysa. Dakle, nakon što je u travnju i svibnju bio ispred svih, potvrdilo se to i u periodu od 90 dana.