Microsoft SkyDrive 3.0 nadogradnja napokon u App Storeu

Microsoft SkyDrive 3.0 nadogradnja napokon u App Storeu

Foto: Microsoft

Možda ste već ranije čuli kako je Apple odgađao puštanje nadogradnje za Microsoft SkyDrive iOS aplikaciju zbog spora o tome hoće li ili ne Apple primiti svoju uobičajenu naknadu od 30 posto za diskovne planove kupljene putem aplikacije. Na zadovoljstvo korisnika, izgleda da su se dvije strane uspjele dogovoriti, pa je tako od sada nadogradnja na SkyDrive 3.0 dostupna u App Storeu.

Što možemo očekivati od ove dugo očekivane nadogradnje? Mogli bi reći puno toga. Microsoft je ažurirao aplikaciju za podršku iPad mini i iPhone 5. Sada je moguće skinuti slike u punoj razoluciji na vaše iOS uređaje, a također je poboljšana i podrška za otvaranje SkyDrive datoteke u drugim iOS aplikacijama, kao i za prijenos datoteka na SkyDrive iz drugih aplikacija.

Microsoft također dodaje da su osvježene i ikone aplikacije te vizuali, a ispravljene su i mnogobrojne druge greške.

Još iz kategorije

Panasonic predstavio nove uređaje koji dolaze na hrvatsko tržište

Panasonic predstavio nove uređaje koji dolaze na hrvatsko tržište

03.04.2020. komentiraj

Panasonic je nedavno u Občanskoj Plovárni u Pragu održao regionalni događaj Wave 2020 na kojemu je predstavljen niz novih proizvoda koji će se tijekom sljedećih mjeseci naći na lokalnim tržištima, uključujući i hrvatsko. Nakon globalnog predstavljanja u Las Vegasu početkom godine, na domaćem tržištu naći će se novi OLED televizori HZ2000, HZ1500 i HZ1000.

Xiaomi prodao više mobitela od Huaweija u veljači 2020.

Xiaomi prodao više mobitela od Huaweija u veljači 2020.

02.04.2020. komentiraj

Xiaomi je prestigao Huawei i postao treći svjetski proizvođač pametnih telefona, ako se gledaju pošiljke u veljači ove godine. Značajan je to uspjeh je nikad dosad Xiaomi nije postigao tako nešto.

Kako raditi od kuće i biti produktivan

Kako raditi od kuće i biti produktivan

01.04.2020. komentiraj

Mnoge su tvrtke u posljednjih mjesec dana uvele obvezu rada od kuće. Digitalni nomadi odavno su navikli na ovaj životni stil, međutim, šta je s onima koji se prvi put suočavaju s ovim izazovom? Evo nekoliko savjeta kako da i prilikom rada od kuće budete produktivni i efikasni, što je više moguće.