Memorijski modul XPG D60G osvojio prestižnu nagradu Red Dot Design Award

Memorijski modul XPG D60G osvojio prestižnu nagradu Red Dot Design Award

Memorijski modul XPG SPECTRIX D60G DDR4 nagrađen je nagradom Red Dot Design Award 2020 za izvrsnost u dizajnu, objavili su iz Adate.  Memorijski modul XPG SPECTRIX D60G DDR4 jedinstveno je dizajniran s dvije RGB svjetlosne trake, što mu daje najveću RGB svjetlosnu površinu među memorijskim modulima, ističu iz kompanije i dodaju da je za najveći mogući svjetlosni efekt, potpuno otkrivene RGB svjetlosne trake najveće su moguće širine i u kombinaciji sa zadivljujućim višebojnim efektom svjetla koje teče dat će dodatni zavodljivi štih bilo kojem računalu.

„Korisnici mogu prilagoditi svjetlosni uzorak, brzinu treptanja, intenzitet svjetla i druge parametre bez poteškoća uz pomoć aplikacije XPG RGB Sync ili postojećeg softvera za kontrolu RGB svjetla većine proizvođača matičnih ploča. Pored svjetlosnih efekata, D60G može se pohvaliti jedinstvenim avangardnim stilom koji uključuje kockasti dizajn s višerazinskom površinom inspiriranom dijamantima“, ističu iz Adate.

D60G se sastoji od memorijskih čipova visoke kvalitete i metalnog hladnjaka za izvrstan integritet, pouzdanost i stabilnost signala – a sve to istovremeno vrlo učinkovito produljuje životni vijek memorijskog modula, ističu iz kompanije i zaključuju da D60G podržava specifikaciju Intel Extreme Memory Profile (XMP) 2.0, što korisnicima omogućuje da overclockiranjem upravljaju aplikacijom iz operativnog sustava umjesto putem BIOS-a.

Još iz kategorije

ADATA predstavlja T5000C – vanjsku bateriju u pastelnim bojama s cvjetnim uzorkom

ADATA predstavlja T5000C – vanjsku bateriju u pastelnim bojama s cvjetnim uzorkom

29.05.2020. komentiraj

ADATA Technology predstavlja vanjsku bateriju T5000C, kapaciteta 5000 mAh. Donoseći jedinstveni dizajnerski pristup vanjskim memorijama, kompaktni T5000C opremljen je prekrasno ugraviranim cvjetnim uzorkom osvježavajućeg, proljećem inspiriranog izgleda i ugodnog osjećaja na dodir. Baterija dolazi u dvije zračne, pastelne boje koje savršeno pristaju uz cvjetni uzorak. Osim sjajnog izgleda, T5000C donosi i sjajne karakteristike, uključujući USB tip A i tip C priključke koji podržavaju dvosmjerno punjenje.

AOC proširuje svoj portfelj monitora za poslovne korisnike

AOC proširuje svoj portfelj monitora za poslovne korisnike

29.05.2020. komentiraj

U vremenima povećane potrebe za monitorima većih veličina, poboljšanim opcijama povezivanja i još boljom kvalitetom slike, specijalist za monitore AOC najavljuje novu P2 seriju monitora za poslovne korisnike.

Počinje službena prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora u Hrvatskoj

Počinje službena prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora u Hrvatskoj

28.05.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je na domaćem tržištu početak prodaje novih modela iz Lifestyle linije televizora za 2020. godinu – The Serif i The Frame. Ove modele karakterizira istančan dizajn, koji se uklapa u svaki interijer, ali i dobro poznata Quantum Dot tehnologija, visoka rezolucija i napredne funkcije na bazi umjetne inteligencije koje svaku sliku unaprjeđuje do 4K kvalitete.