Mediji proglasili seriju HONOR Magic5 najboljom na MWC-u

Mediji proglasili seriju HONOR Magic5 najboljom na MWC-u

Globalni tehnološki brend HONOR na Mobile World Congressu u Barceloni najavio je globalnu dostupnost nove serije HONOR Magic5 i sklopivog pametnog telefona HONOR Magic Vs, pružajući korisnicima širom svijeta pravo vrhunsko iskustvo pametnog telefona. S brojnim vodećim globalnim medijskim kućama koje su ove godine oba nova flagship pametna telefona proglasile "Najboljim na MWC-u", inovativni inženjering i vrhunske značajke novih HONOR flagship modela dobro su prepoznati.

Ove godine HONOR je na MWC-u dobio ukupno 42 nagrade medija, od kojih je debitant HONOR Magic5 Pro osvojio 18 nagrada u različitim kategorijama. Android Authority izjavio je da "HONOR Magic5 Pro čini sve kako bi se natjecao s najboljima u industriji, i to sa stilom." Trusted Reviews je također komentirao: "HONOR Magic5 Pro vodeći je Android pametni telefon koji je apsolutno prepun vrhunske tehnologije." Tom’s Guide, tehnološki medij poznat po recenzijama proizvoda, proglasio je HONOR Magic5 Pro najboljim telefonom, rekavši da je “Honor Magic5 Pro daleko najbolji telefon izašao s MWC-a 2023.”

Uz HONOR Magic5 Pro, HONOR Magic Vs, najnoviji HONOR preklopni telefon koji debitira na svjetskom tržištu, također je dobio veliku pozornost. XDA Developers izjavio je da je "jedan od naših omiljenih preklopnih telefona na tržištu." MakeUseOf, jedna od najvećih online tehnoloških publikacija, u svojoj je recenziji napisao da "s telefonom koji izgleda i koji se osjeća kao luksuzni uređaj, Magic Vs nudi istinsku inovaciju na području preklopnih pametnih telefona."

HONOR Magic5 Pro i HONOR Magic Vs dobit će 3 godine nadogradnji Androida i 5 godina sigurnosnih zakrpa.

HONOR Magic5 Pro bit će dostupan od drugog tromjesečja 2023., počevši od 1199 eura (12G+512GB). HONOR Magic Vs će imati početnu cijenu od 1599 eura (12GB+512GB). Dostupnost će biti pravovremeno objavljena.