Logitech osvojio rekordnih 13 Red Dot nagrada

Logitech osvojio rekordnih 13 Red Dot nagrada

Foto: Logitech

Tvrtka Logitech objavila je kako osvojila ukupno dosad najveći broj Red Dot nagrada za dizajn. Prilikom dodjele nagrada za 2018. godinu trinaest njihovih proizvoda iz ukupno deset kategorija pokupilo je priznanja.

Premda su već navikli na velik broj priznanja za dizajn svojih proizvoda, ove su godine na spomenutom natjecanju osvojili više nagrada nego ikada do sada. Ovo je šesta godina zaredom kako je Red Dot prepoznao Logitech za izvrsnost u dizajnu proizvoda te time srušio dosadašnji rekord, odnosno osvojenih po devet nagrada u 2017. i 2016. godini.

Među nagrađenim proizvodima nalaze se tipkovnica CRAFT Advanced Keyboard, MX Master 2S miš s Flow softverom, zvučnici MX Sound, trackball miš MX ERGO te konferencijska kamera MeetUp. Priznanja su dobili i za Spotlight prezenter, kućište za iPad Rugged Combo, sustav za bežično punjenje POWERPLAY, tipkovnice G Pro Mechanical Gaming Keyboard i G413, G433 7.1 slušalice kao i tri bežična zvučnika serije Ears.

"Fokusiranost na dizajn osigurala nam je osvajanje nevjerojatnih 50 nagrada najrenomiranijih međunarodnih organizacija za dizajn u 2017. godini. Rekordnim rezultatima Red Dota, krećemo u 2018. godinu s još snažnijim priznanjem za dizajn naših proizvoda", rekao je predsjednik i izvršni direktor Logitecha Bracken Darrell.

Oduševljenje priznanjima nije skrivao niti direktor dizajna Alastair Curtis.

"S fokusom na potrošača putem naših proizvoda možemo pružiti nevjerojatna iskustva. Ovo je dokaz da smo na pravom putu te ćemo nastaviti s dizajniranjem smislenih i inovativnih iskustava za sve koje koriste naše proizvode", istaknuo je Curtis.

Još iz kategorije

Porsche Design i Huawei predstavili novi Porsche Design Huawei Mate 20 RS

Porsche Design i Huawei predstavili novi Porsche Design Huawei Mate 20 RS

18.10.2018. komentiraj

Porsche Design i Huawei predstavili su novi luksuzni pametni telefon PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 20 RS. Zakrivljen na stranama, uređaj predstavlja visoku razinu estetike koja reflektira napredne interne performanse uređaja. Inspiriran motosportom te posebno grafikom trkaćih pruga, ovaj prepoznatljiv element postavljen je na pozadinu PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 20 RS mobitela – uređaja s Rennsport „RS“ oznakom, ali s luksuznim dodatkom.

Samsung najavio novi pametni telefon, Galaxy A9

Samsung najavio novi pametni telefon, Galaxy A9

17.10.2018. komentiraj

Tvrtka Samsung predstavila je svoj novi pametni telefon Galaxy A9. Najnoviji telefon korejskog giganta dolazi s prvom stražnjom četverostrukom kamerom na svijetu. Četverostruka kamera na stražnjoj strani telefona korisnicima donosi nove mogućnosti fotografiranja. Tako će moći koristiti dvostruki optički zum, optimizirati scene, određivati dubinu fotografije te imati još bolje slike u uvjetima slabog svjetla. Glavna kamera je 24-pikselna, telefoto ima razlučivost od 10 megapiksela, ultra široka 8, dubinska 5, a prednja 24 megapiksela.

Huawei predstavio Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20 X te pametni sat

Huawei predstavio Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20 X te pametni sat

16.10.2018. komentiraj

Više tisuća novinara iz cijelog svijeta okupilo se u Londonu na predstavljanju novih pametnih telefona iz radionice kineskog Huaweija. Dvorana je već dvadesetak minuta prije početka bila prepuna jer su se očekivali novi telefoni iz Mate serije i to oni s oznakom 20. Tako je Huawei predstavio Mate 20, Mate 20 Pro, ali i naravno dizajnerski Porsche Design.