Logitech osvojio rekordnih 13 Red Dot nagrada

Logitech osvojio rekordnih 13 Red Dot nagrada

Foto: Logitech

Tvrtka Logitech objavila je kako osvojila ukupno dosad najveći broj Red Dot nagrada za dizajn. Prilikom dodjele nagrada za 2018. godinu trinaest njihovih proizvoda iz ukupno deset kategorija pokupilo je priznanja.

Premda su već navikli na velik broj priznanja za dizajn svojih proizvoda, ove su godine na spomenutom natjecanju osvojili više nagrada nego ikada do sada. Ovo je šesta godina zaredom kako je Red Dot prepoznao Logitech za izvrsnost u dizajnu proizvoda te time srušio dosadašnji rekord, odnosno osvojenih po devet nagrada u 2017. i 2016. godini.

Među nagrađenim proizvodima nalaze se tipkovnica CRAFT Advanced Keyboard, MX Master 2S miš s Flow softverom, zvučnici MX Sound, trackball miš MX ERGO te konferencijska kamera MeetUp. Priznanja su dobili i za Spotlight prezenter, kućište za iPad Rugged Combo, sustav za bežično punjenje POWERPLAY, tipkovnice G Pro Mechanical Gaming Keyboard i G413, G433 7.1 slušalice kao i tri bežična zvučnika serije Ears.

"Fokusiranost na dizajn osigurala nam je osvajanje nevjerojatnih 50 nagrada najrenomiranijih međunarodnih organizacija za dizajn u 2017. godini. Rekordnim rezultatima Red Dota, krećemo u 2018. godinu s još snažnijim priznanjem za dizajn naših proizvoda", rekao je predsjednik i izvršni direktor Logitecha Bracken Darrell.

Oduševljenje priznanjima nije skrivao niti direktor dizajna Alastair Curtis.

"S fokusom na potrošača putem naših proizvoda možemo pružiti nevjerojatna iskustva. Ovo je dokaz da smo na pravom putu te ćemo nastaviti s dizajniranjem smislenih i inovativnih iskustava za sve koje koriste naše proizvode", istaknuo je Curtis.

Još iz kategorije

Novi OLED televizori iz LG-a stigli u Hrvatsku

Novi OLED televizori iz LG-a stigli u Hrvatsku

24.05.2018. komentiraj

LG Electronics je u Hrvatskoj predstavio nove modele svojih OLED televizora. Njih krasi elegantan dizajn i napredne tehnologije za prikaz 4K slike i kvalitetnog zvuka. Portfelj novih OLED televizora najbolje odražava način na koji korejska kompanija vidi televizore novog doba. Riječ je o tehnološki i dizajnerski sofisticiranim uređajima koji u domove donose osjećaj kino dvorane. Svi reproduciraju vrlo kvalitetnu sliku, a pritom donose i značajke umjetne inteligencije za jednostavnije upravljanje.

HT korisnicima nudi mini smart projektor za praćenje Svjetskog prvenstva u nogometu

HT korisnicima nudi mini smart projektor za praćenje Svjetskog prvenstva u nogometu

22.05.2018. komentiraj

Hrvatski Telekom strastveni je sponzor Hrvatske nogometne reprezentacije koja će od 14. lipnja do 15. srpnja sudjelovati na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2018. u Rusiji. Na taj način Hrvatski Telekom nastavlja tradiciju podržavanja hrvatske nogometne reprezentacije i potvrđuje se kao kompanija koja najčvršće stoji uz hrvatski nogomet. I ove godine HT će stvoriti idealnu atmosferu za praćenje najvažnijega svjetskoga nogometnog događaja omogućujući korisnicima da zbivanja prate bilo gdje uz prijenose na MAXtv-u i aplikaciji MAXtv To Go na novim inovativnim uređajima i s nizom pogodnosti.

HTC radi na blockchain mobitelu

HTC radi na blockchain mobitelu

22.05.2018. komentiraj

Tajvanski HTC možda ne stoji najbolje kad se radi o tržištu pametnih telefona, ali njegovi uređaji uvijek su bili kvalitetni i trudili su se odskakati originalnošću u odnosu na konkurenciju. Tako nešto se nastavlja jer HTC planira napraviti pametni telefon s blockchain tehnologijom.