LG predstavlja G4 u travnju

LG predstavlja G4 u travnju

Foto: LG

Bilo je nekih glasina kako bi se LG G4 trebao pojaviti na ovogodišnjem MWC-u u Barceloni, no čini se kako od toga neće biti ništa. Prema najnovijem izvješću od strane Korea Times, LG G4 će svjetlo dana ugledati u travnju, dok je nepoznati izvor za Korea Times izjavio kako LG odustaje od predstavljanja G4 modela u Barceloni.

Možda u LG-u smatraju kako ne mogu konkurirati Samsungu i HTC-u koji dolaze u Barcelonu sa svojim najjačim adutima – S6 i M9 modelima. Ovako će u miru predstaviti svoj G4 model u travnju, što je opet dobra vijest kada se zna da je bilo najava kako možemo očekivati G4 krajem svibnja.

Sigurno će sve oči biti uprte u S6 i M9 modele pa je možda ova odluka od strane LG i razumljiva. LG se odlično nosi s velikim imenima u smartphone industriji, a njegovi pametni telefoni sve više zauzimaju važno mjesto na tržištu.

Velike nade se polažu u G4 model koji će biti svojevrstan test koji bi trebao pokazati može li LG nastaviti s dobrim pametnim telefonima.

Još iz kategorije

Najjači Raspberry Pi dosad ima 8GB RAM

Najjači Raspberry Pi dosad ima 8GB RAM

06.06.2020. komentiraj

Raspberry Pi Foundation udvostručila je maksimalnu količinu dostupne radne memorije (RAM) u svom Raspberry Pi 4 pa on sad ima 8GB te se prodaje za 75 američkih dolara. A kako bi se izvukla korist iz te radne memorije, Raspberry Pi Foundation na tržište izbacuje i novu 64-bitnu verziju svog operativnog sustava, koji se trenutno nalazi u ranoj beta fazi.

Uskoro i Huawei prijenosna računala na hrvatskom tržištu

Uskoro i Huawei prijenosna računala na hrvatskom tržištu

05.06.2020. komentiraj

Huawei je u Zagrebu predstavio nove proizvode za ljeto 2020. godine, ali i najavio skori dolazak svojih prijenosnih računala na domaće tržište. Kako ističe Norman Muller iz Huaweija prvi prijenosnici mogu se očekivati na tržištu negdje u jesen ove godine. To će zasigurno pokazati, kako tvrdi Muller da Huawei nije samo kompanija koja proizvodi pametne telefon3e nego i sve druge uređaje od pametnih nosivih uređaja, ali i računala.

IDC procjenjuje da će ove godine tržište pametnih telefona pasti za 11,9 posto

IDC procjenjuje da će ove godine tržište pametnih telefona pasti za 11,9 posto

05.06.2020. komentiraj

Globalno tržište pametnih telefona prema prognozi IDC-a past će 11,9 posto na godišnjoj razini s krajem 2020., što znači da bi trebalo biti isporučeno oko 1,2 milijardi uređaja.