LG predstavlja G4 u travnju

LG predstavlja G4 u travnju

Foto: LG

Bilo je nekih glasina kako bi se LG G4 trebao pojaviti na ovogodišnjem MWC-u u Barceloni, no čini se kako od toga neće biti ništa. Prema najnovijem izvješću od strane Korea Times, LG G4 će svjetlo dana ugledati u travnju, dok je nepoznati izvor za Korea Times izjavio kako LG odustaje od predstavljanja G4 modela u Barceloni.

Možda u LG-u smatraju kako ne mogu konkurirati Samsungu i HTC-u koji dolaze u Barcelonu sa svojim najjačim adutima – S6 i M9 modelima. Ovako će u miru predstaviti svoj G4 model u travnju, što je opet dobra vijest kada se zna da je bilo najava kako možemo očekivati G4 krajem svibnja.

Sigurno će sve oči biti uprte u S6 i M9 modele pa je možda ova odluka od strane LG i razumljiva. LG se odlično nosi s velikim imenima u smartphone industriji, a njegovi pametni telefoni sve više zauzimaju važno mjesto na tržištu.

Velike nade se polažu u G4 model koji će biti svojevrstan test koji bi trebao pokazati može li LG nastaviti s dobrim pametnim telefonima.

Još iz kategorije

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

21.08.2019. komentiraj

Microsoft je 29. srpnja prije četiri godine svijetu predstavio Windows 10 i nakon početnih turbulencija, “desetka” je vrlo blizu polovice udjela na PC tržištu, kad se radi o operativnim sustavima. Konkretnije, riječ je o 48,86 posto, dok je Windows 7 na 31,83 posto.

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

19.08.2019. komentiraj

Apple se našao u problemima jer je Američka federalna administracija za zrakoplovstvo (FAA) odlučila zabraniti njegov 15-inčni MacBook Pro iz 2015. na civilnim letovima Sjedinjenim Američkim Državama! Razlog za takav potez jest rizik koji taj uređaj predstavlja, a to je mogućnost požara.

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

18.08.2019. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je sljedeći korak u svom dugoročnom, strateškom partnerstvu s Microsoftom, koje će donijeti besprijekorna iskustva na svim uređajima, aplikacijama i uslugama. Počevši od ekskluzivnih Microsoftovih integracija u novom Galaxy Note10, korisnici će sada imati jednostavan način nesmetanog rada između pametnog telefona i računala, dok Galaxy Book S uvodi sasvim novo iskustvo svojom beskompromisnom mobilnošću i performansama sljedeće generacije. Donoseći najbolje za platforme Galaxy i Windows, ovo će se partnerstvo i dalje širiti kako bi Samsung i Microsoft svojim korisnicima omogućili bogato mobilno iskustvo u eri 5G mreže.