LG predstavlja G4 u travnju

LG predstavlja G4 u travnju

Foto: LG

Bilo je nekih glasina kako bi se LG G4 trebao pojaviti na ovogodišnjem MWC-u u Barceloni, no čini se kako od toga neće biti ništa. Prema najnovijem izvješću od strane Korea Times, LG G4 će svjetlo dana ugledati u travnju, dok je nepoznati izvor za Korea Times izjavio kako LG odustaje od predstavljanja G4 modela u Barceloni.

Možda u LG-u smatraju kako ne mogu konkurirati Samsungu i HTC-u koji dolaze u Barcelonu sa svojim najjačim adutima – S6 i M9 modelima. Ovako će u miru predstaviti svoj G4 model u travnju, što je opet dobra vijest kada se zna da je bilo najava kako možemo očekivati G4 krajem svibnja.

Sigurno će sve oči biti uprte u S6 i M9 modele pa je možda ova odluka od strane LG i razumljiva. LG se odlično nosi s velikim imenima u smartphone industriji, a njegovi pametni telefoni sve više zauzimaju važno mjesto na tržištu.

Velike nade se polažu u G4 model koji će biti svojevrstan test koji bi trebao pokazati može li LG nastaviti s dobrim pametnim telefonima.

Još iz kategorije

Ako putujete, ove tehnološke gadgete obavezno ponesite sa sobom

Ako putujete, ove tehnološke gadgete obavezno ponesite sa sobom

11.12.2019. komentiraj

Poslovna putovanja sastavni su dio radne svakodnevice modernog čovjeka i da bi ona prolazila bez prevelikih problema, potrebno je biti spreman - u potpunosti. Dakle, neke stvari jednostavno ne bi trebalo zaboravljati jer bez njih može doći do situacija koje nikome nisu drage.

Bliži se kraj za Google Glass

Bliži se kraj za Google Glass

10.12.2019. komentiraj

Google Glass “živi” kao proizvod za industriju, u okruženjima koja ih trebaju, ali posljednjih dana u javnost dopiru informacije da bi većina mogućnosti s veljačom 2020. mogla iščeznuti. Naime, Google je odlučio polako prekidati projekt Google Glass i bez obzira što one za Explorerse koji su potrošili oko 1500 američkih dolara od 2013. do 2015. trebaju te pametne naočale, morat će ih se odreći.

Samsung Galaxy Fold rasprodan u periodu prednarudžbi

Samsung Galaxy Fold rasprodan u periodu prednarudžbi

10.12.2019. komentiraj

Svega nekoliko dana nakon što je u Hrvatskoj započela prednarudžba Samsung Galaxy Fold uređaja rasprodane su sve količine ovog najiščekivanijeg pametnog telefona godine, objavili su iz Samsunga. Međutim, kako ističu zbog iznimnog interesa korisnika tvrtka Samsung Electronics je od utorka, 10. prosinca, osigurala dodatne količine uređaja i omogućila nastavak prednarudžbi.