LG predstavio nove bluetooth zvučnike

LG predstavio nove bluetooth zvučnike

Foto: LG

Ususret sajmu IFA 2016, LG je najavio najnovije modele svojih Bluetooth zvučnika s naprednim značajkama i dizajnom, koji nose oznake PH1, PH2, PH3 i PH4. Korisnike koji prvenstveno traže prenosivost i sirovu izdržljivost privući će modeli PH2 i PH4, dok će zvučnici PH3 i PH1 biti odabir za stvaranje atmosfere u prostoru uz kvalitetan zvuk.

Zvučnik PH2 ima masu od 167 grama, kompaktnih je dimenzija te je otporan na prskanje vode. Snažniji zvučnik, model PH4, odličan je odabir za okupljanja i druženja u kampovima ili uz roštilj kraj bazena kad je potreban jači zvuk. Kompleksan i bogat zvuk uz prenosivost i fleksibilnost čine PH4 idealnim odabirom za audiofile koji ne pristaju na kompromise.

I PH2 i PH4 imaju remen kojim se lakše pričvršćuju za razne površine i objekte što im daje dodatnu prenosivost. Za oba zvučnika kiša i prskanje vode nisu problem zbog njihovog vodootpornog dizajna. Zahvaljujući širenju zvučnih valova u svih 360 stupnjeva i značajki Bass Boost, oba zvučnika daju kristalno jasan zvuk u bilo kojoj situaciji. Integrirani Dual Passive Radiators u modelu PH4 unapređuju kvalitetu zvuka i basa koji su neusporedivi s ostalim zvučnicima slične veličine. LED indikatori i dugotrajne baterije (6 sati kod PH2 te 10 sati kod PH4) pospješuju prenosivost i uporabu, što će najviše cijeniti aktivni korisnici.

Osvjetljenje na zvučniku PH3 pomaže u stvaranju atmosfere bez obzira na to gdje se nalazio, od noćnih ormarića do vrtnih terasa. Izgledom podsjeća na svijeću te dolazi u trima bojama i s postavkama za pet različitih načina osvjetljenja raznih boja. Također, PH3 dolazi i s 10-satnom integriranom baterijom.

Sva tri zvučnika opremljena su i ulazima za vanjske uređaje, poput MP3 i CD playera, koji nemaju mogućnost spajanja putem Bluetootha. Za novije uređaje tu je značajka Multi Point za povezanost koja omogućava spajanje do dvaju Bluetooth uređaja istovremeno.

PH1 sadrži integrirani dodatak za stvaranje atmosfere osvjetljenjem i petosatnu bateriju, što ga čini prikladnim za bilo koju prostoriju u domu. Lagan i prenosiv, s opcijama Bluetooth i speakerphone, ovaj zvučnik može se koristiti i kao noćna lampa.

„U LG-u se trudimo razviti proizvode koji odgovaraju stvarnim životnim potrebama naših korisnika. Unutar naše svestrane linije bežičnih zvučnika uvjeren sam kako će svatko moći pronaći audio rješenje za sve situacije.“, rekao je Brian Kwon, predsjednik tvrtke LG Home Entertainment.

Posjetitelji LG-evog štanda u dvorani 18, Messe Berlin tijekom sajma IFA 2016. imat će priliku uživo isprobati ove nove proizvode.

Još iz kategorije

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

21.08.2019. komentiraj

Microsoft je 29. srpnja prije četiri godine svijetu predstavio Windows 10 i nakon početnih turbulencija, “desetka” je vrlo blizu polovice udjela na PC tržištu, kad se radi o operativnim sustavima. Konkretnije, riječ je o 48,86 posto, dok je Windows 7 na 31,83 posto.

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

19.08.2019. komentiraj

Apple se našao u problemima jer je Američka federalna administracija za zrakoplovstvo (FAA) odlučila zabraniti njegov 15-inčni MacBook Pro iz 2015. na civilnim letovima Sjedinjenim Američkim Državama! Razlog za takav potez jest rizik koji taj uređaj predstavlja, a to je mogućnost požara.

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

18.08.2019. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je sljedeći korak u svom dugoročnom, strateškom partnerstvu s Microsoftom, koje će donijeti besprijekorna iskustva na svim uređajima, aplikacijama i uslugama. Počevši od ekskluzivnih Microsoftovih integracija u novom Galaxy Note10, korisnici će sada imati jednostavan način nesmetanog rada između pametnog telefona i računala, dok Galaxy Book S uvodi sasvim novo iskustvo svojom beskompromisnom mobilnošću i performansama sljedeće generacije. Donoseći najbolje za platforme Galaxy i Windows, ovo će se partnerstvo i dalje širiti kako bi Samsung i Microsoft svojim korisnicima omogućili bogato mobilno iskustvo u eri 5G mreže.