LG na sajmu IFA 2022 predstavlja WashTower Compact za sveobuhvatnu brigu o rublju

LG na sajmu IFA 2022 predstavlja WashTower Compact za sveobuhvatnu brigu o rublju

LG Electronics predstavit će svoje novo rješenje za pranje i sušenje rublja WashTower Compact na sajmu IFA 2022. Novi WashTower potpuno je integrirani dva-u-jedan uređaj koji kombinira odvojenu perilicu i sušilicu, all-in-one upravljačku ploču i naprednu umjetnu inteligenciju smještene u jedinstveno kućište koje štedi prostor i olakšava korištenje.

Novi WashTower idealno je rješenje za jednočlano ili dvočlano kućanstvo te u dom unosi bolju prostornu učinkovitost. U usporedbi s modelom iz 2019., njegovim većim bratom, širina i dubina smanjene su za 100 odnosno 170 milimetara, dok uz to perilica nudi izdašnih 13 kilograma, a sušilica 10 kilograma kapaciteta. Donji je uređaj niži za 235 milimetara te tako omogućava lakši pristup rublju u sušilici koja se nalazi iznad, jednostavnije upravljanje filtrom, kao i mogućnost ugradnje u prostorije s nižim stropom. S obzirom na to da zahtijeva manje prostora za ugradnju od kombinacije perilice i sušilice rublja istog kapaciteta koje se postavljaju jedna na drugu ili jedna pored druge, ovaj relativno mali model oslobađa prostor u kupaonici ili kuhinji za druge namjene, poput praktičnog skladištenja deterdženata, omekšivača rublja ili posteljine.

LG-evo novo sveobuhvatno rješenje za pranje i sušenje rublja također se može pohvaliti ravnim, jedinstvenim dizajnom koji pruža optimalno iskustvo brige o rublju i donosi suptilnu, minimalističku estetiku u dom. Smješten na prednjoj strani uređaja između perilice i sušilice, upravljački panel Center Control omogućava jednostavno upravljanje svim postavkama i značajkama s jednog mjesta. WashTower Compact može se neprimjetno uklopiti u bilo koju vrstu prostornog uređenja ili stila, pomažući u stvaranju kućnog okruženja koje savršeno odražava individualne ukuse korisnika.

Ovaj inovativni model podiže korisničko iskustvo i rezultate pranja i sušenja rublja na još višu razinu s pomoću LG-evih naprednih tehnologija. Upotrebom tehnologije Artificial Intelligence Direct Drive™ (AI DD™) perilica može identificirati najprikladniji obrazac pranja (kretanje bubnja, temperatura vode i vrijeme ciklusa pranja) za svako punjenje, čime smanjuje oštećenja tkanine koja tako duže ostaje kvalitetna i postojana. Značajka Smart Pairing štedi vrijeme sinkronizacijom sušilice s perilicom automatski birajući najbolji ciklus sušenja na temelju postavki punjenja perilice.* LG WashTower Compact također skraćuje vrijeme pranja značajkom TurboWash 360 te vrijeme sušenja putem značajke predgrijanja Prepare to Dry te na taj način ostvaruje izvrstan, svestrani učinak.

„Izvanrednog dizajna prilagođenijeg prostoru i opremljen najnovijim LG-evim tehnologijama za brigu o rublju temeljenima na umjetnoj inteligenciji, WashTower Compact pruža iznimno praktično korisničko iskustvo,” rekao je Lyu Jae-cheol, predsjednik LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „Nastavljamo slušati potrošače i udovoljavati njihovim raznolikim i promjenjivim potrebama razvojem pametnih, tehnički i dizajnerski naprednih uređaja za bolji život kod kuće.“

LG će svoje najnovije inovacije, kao što je WashTower Compact prikazati u svom izložbenom prostoru (dvorana 18, Messe Berlin) tijekom sajma IFA 2022, koji se održava od 2. do 6. rujna u Berlinu.

Još iz kategorije

Novi gaming monitor Samsunga Odyssey OLED G8 stigao u Hrvatsku

Novi gaming monitor Samsunga Odyssey OLED G8 stigao u Hrvatsku

09.12.2022.

Novi Odyssey OLED G8 monitor za igre, koji je tvrtka Samsung Electronics predstavila na poznatom sajmu IFA 2022 u Berlinu, od sad je dostupan i u Hrvatskoj, ističu iz Samsunga. Odyssey OLED G8 prvi je OLED gaming monitor tvrtke i bit će dostupan u ultratankom, 34-inčnom formatu

IDC predviđa pad tržišta računala i tableta u 2022.

IDC predviđa pad tržišta računala i tableta u 2022.

09.12.2022.

U novoj prognozi IDC -a, izgledi za računala i tablete i dalje se pogoršavaju. Predviđa se da će isporuke računala i tableta u svijetu pasti 11,9 posto u 2022., a količina se smanjila na 456,8 milijuna jedinica, nakon čega je uslijedio daljnji pad 2023. godine.

Tvrtke traže preklopne pametne telefone

Tvrtke traže preklopne pametne telefone

08.12.2022.

Tvrtka Samsung Electronics objavila je da je broj prodanih Galaxy Z Fold i Galaxy Z Flip pametnih telefona za korporativnu upotrebu više nego udvostručen u odnosu na isti period prošle godine. Broj preklopnih pametnih telefona koje je Samsung isporučio poslovnim korisnicima od siječnja do listopada 2022. godine povećan je za 105 posto u usporedbi s istim periodom 2021.