LG na sajmu IFA 2022 predstavlja WashTower Compact za sveobuhvatnu brigu o rublju

LG na sajmu IFA 2022 predstavlja WashTower Compact za sveobuhvatnu brigu o rublju

LG Electronics predstavit će svoje novo rješenje za pranje i sušenje rublja WashTower Compact na sajmu IFA 2022. Novi WashTower potpuno je integrirani dva-u-jedan uređaj koji kombinira odvojenu perilicu i sušilicu, all-in-one upravljačku ploču i naprednu umjetnu inteligenciju smještene u jedinstveno kućište koje štedi prostor i olakšava korištenje.

Novi WashTower idealno je rješenje za jednočlano ili dvočlano kućanstvo te u dom unosi bolju prostornu učinkovitost. U usporedbi s modelom iz 2019., njegovim većim bratom, širina i dubina smanjene su za 100 odnosno 170 milimetara, dok uz to perilica nudi izdašnih 13 kilograma, a sušilica 10 kilograma kapaciteta. Donji je uređaj niži za 235 milimetara te tako omogućava lakši pristup rublju u sušilici koja se nalazi iznad, jednostavnije upravljanje filtrom, kao i mogućnost ugradnje u prostorije s nižim stropom. S obzirom na to da zahtijeva manje prostora za ugradnju od kombinacije perilice i sušilice rublja istog kapaciteta koje se postavljaju jedna na drugu ili jedna pored druge, ovaj relativno mali model oslobađa prostor u kupaonici ili kuhinji za druge namjene, poput praktičnog skladištenja deterdženata, omekšivača rublja ili posteljine.

LG-evo novo sveobuhvatno rješenje za pranje i sušenje rublja također se može pohvaliti ravnim, jedinstvenim dizajnom koji pruža optimalno iskustvo brige o rublju i donosi suptilnu, minimalističku estetiku u dom. Smješten na prednjoj strani uređaja između perilice i sušilice, upravljački panel Center Control omogućava jednostavno upravljanje svim postavkama i značajkama s jednog mjesta. WashTower Compact može se neprimjetno uklopiti u bilo koju vrstu prostornog uređenja ili stila, pomažući u stvaranju kućnog okruženja koje savršeno odražava individualne ukuse korisnika.

Ovaj inovativni model podiže korisničko iskustvo i rezultate pranja i sušenja rublja na još višu razinu s pomoću LG-evih naprednih tehnologija. Upotrebom tehnologije Artificial Intelligence Direct Drive™ (AI DD™) perilica može identificirati najprikladniji obrazac pranja (kretanje bubnja, temperatura vode i vrijeme ciklusa pranja) za svako punjenje, čime smanjuje oštećenja tkanine koja tako duže ostaje kvalitetna i postojana. Značajka Smart Pairing štedi vrijeme sinkronizacijom sušilice s perilicom automatski birajući najbolji ciklus sušenja na temelju postavki punjenja perilice.* LG WashTower Compact također skraćuje vrijeme pranja značajkom TurboWash 360 te vrijeme sušenja putem značajke predgrijanja Prepare to Dry te na taj način ostvaruje izvrstan, svestrani učinak.

„Izvanrednog dizajna prilagođenijeg prostoru i opremljen najnovijim LG-evim tehnologijama za brigu o rublju temeljenima na umjetnoj inteligenciji, WashTower Compact pruža iznimno praktično korisničko iskustvo,“ rekao je Lyu Jae-cheol, predsjednik LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „Nastavljamo slušati potrošače i udovoljavati njihovim raznolikim i promjenjivim potrebama razvojem pametnih, tehnički i dizajnerski naprednih uređaja za bolji život kod kuće.“

LG će svoje najnovije inovacije, kao što je WashTower Compact prikazati u svom izložbenom prostoru (dvorana 18, Messe Berlin) tijekom sajma IFA 2022, koji se održava od 2. do 6. rujna u Berlinu.