LG-ev monitor proglašen partnerom Prvenstva u League of Legends regije EMEA 2023

LG-ev monitor proglašen partnerom Prvenstva u League of Legends regije EMEA 2023

Najnoviji UltraGear gaming monitor LG Electronicsa (model 25GR75FG) proglašen je službenim zaslonom Prvenstva u League of Legends regije EMEA 2023 (LEC 2023). Novi monitor bit će predstavljen u nadolazećoj LEC sezoni koja počinje sljedeći vikend te će tijekom turnira biti podrška igračima iz najboljih timova regije. LG UltraGear ponosno nastavlja snažno partnerstvo s LEC-om, jednom od najpopularnijih svjetskih esportskih liga, te ostaje predan poticanju rasta esporta diljem svijeta.

Najnoviji LG-ev UltraGear gaming monitor dizajniran je za natjecateljske esportove te pruža izvanrednu kvalitetu slike i brzinu zahvaljujući 24,5-inčnom Full-HD (1920 x 1080) IPS zaslonu s brzinom osvježavanja od 360 Hz i vremenom odziva od 1 milisekunde GTG. Njegove su performanse dodatno poboljšane primjenom tehnologije NVIDIA G-SYNC koja smanjuje kidanje slike za besprijekorne vizualne prikaze, kao i tehnologije NVIDIA Reflex koja pomaže u smanjenju latencije sustava (click-to-display) čime omogućava precizniju kontrolu igre. Model 25GR75FG nosi certifikat VESA Display HDR 400 i osigurava svijetle, jasne slike, a odlikuje se i trostranim dizajnom bez obruba koji povećava osjećaj uranjanja i tako olakšava igračima fokusiranje.

U okviru stalnog partnerstva s LEC-om, LG od 2022. godine podržava profesionalnu ligu osiguravajući UltraGear gaming monitore svjetske klase. Model 25GR75FG ulazi u LEC u sezoni 2023., koja se održava u potpuno novom formatu nastalom spajanjem Europe, Turske i CIS-a s Bliskim istokom i regijom MENA čime se stvara EMEA, ujedinjena esportska regija League of Legendsa. Monitor 25GR75FG optimiziran je za esport i nadograđen u odnosu na prethodnika na temelju povratnih informacija od igrača LEC-a. Dizajn, značajke i mogućnosti čine ga idealnim izborom ne samo profesionalnih igrača, već i svih koji vole uzbuđenje natjecateljskog igranja.

„Oduševljeni smo što možemo najaviti nastavak našeg partnerstva s LG-em za nadolazeću sezonu LEC-a 2023.”, izjavila je Eva Suarez, voditeljica partnerstva za regiju EMEA u Riot Gamesu. „Natjecateljima želimo pružiti najbolje moguće iskustvo igranja, a novi LG-ev UltraGear gaming monitor uvelike će doprinijeti u pružanju izvanredne kvalitete slike našim profesionalnim igračima League of Legendsa svaki put kad stanu na LEC-ovu pozornicu“, ističe Eva Suarez.

„U LG-u smo vrlo uzbuđeni zbog predstavljanja modela 25GR75FG na nadolazećem prvenstvu LEC 2023,“ izjavio je Seo Young-jae, voditelj IT poslovne jedinice tvrtke LG Electronics Business Solutions.

„Naš nevjerojatan zaslon visokih performansi prilagođen je zahtjevima profesionalnog esporta i bit će u središtu akcije dok najbolji timovi u EMEA regiji igraju za pobjedu. LG UltraGear nastavlja podržavati LEC kako bi doprinio rastu esporta diljem svijeta“, objašnjava Seo Young-jae.

Još iz kategorije

6 stvari koje trebate napraviti odmah po kupnji novog mobitela

6 stvari koje trebate napraviti odmah po kupnji novog mobitela

29.01.2023.

Pametni telefoni mijenjaju se iz godine u godinu, ali određene stvaru ostaju praktički iste. Kao što je najbolja optimizacija uređaja kad ga prvi put pokrenete. Kroz nastavak teksta otkrit ćemo šest stvari koje bi svi trebali napraviti čim prvi put upale uređaj.

Huawei kolekcija brojčanika za pametne satove povodom Godine Zeca

Huawei kolekcija brojčanika za pametne satove povodom Godine Zeca

29.01.2023.

Nedavno proslavljena lunarna nova godina, noseći simbol vodenog zeca godina koji predstavlja najjači simbol sreće i sreće u kineskom zodijaku, dočekana je uz veliko zadovoljstvo svih koji slave.

Zašto je HONOR 70 savršen mobitel za ljubitelje fotografija i videa

Zašto je HONOR 70 savršen mobitel za ljubitelje fotografija i videa

27.01.2023.

HONOR pametni telefoni inovativni su i moderni uređaji po pristupačnim cijenama, a jedan od njih je i HONOR 70, koji svojim naprednim značajkama nudi korisničko iskustvo koje ljubitelji fotografija i videa ne bi trebali previdjeti. HONOR 70 opremljen je vrhunskim sustavom kamera i softverskim rješenjima koja stvaranje i dijeljenje kratkih videozapisa čine još lakšim.