LG-ev monitor proglašen partnerom Prvenstva u League of Legends regije EMEA 2023

LG-ev monitor proglašen partnerom Prvenstva u League of Legends regije EMEA 2023

Najnoviji UltraGear gaming monitor LG Electronicsa (model 25GR75FG) proglašen je službenim zaslonom Prvenstva u League of Legends regije EMEA 2023 (LEC 2023). Novi monitor bit će predstavljen u nadolazećoj LEC sezoni koja počinje sljedeći vikend te će tijekom turnira biti podrška igračima iz najboljih timova regije. LG UltraGear ponosno nastavlja snažno partnerstvo s LEC-om, jednom od najpopularnijih svjetskih esportskih liga, te ostaje predan poticanju rasta esporta diljem svijeta.

Najnoviji LG-ev UltraGear gaming monitor dizajniran je za natjecateljske esportove te pruža izvanrednu kvalitetu slike i brzinu zahvaljujući 24,5-inčnom Full-HD (1920 x 1080) IPS zaslonu s brzinom osvježavanja od 360 Hz i vremenom odziva od 1 milisekunde GTG. Njegove su performanse dodatno poboljšane primjenom tehnologije NVIDIA G-SYNC koja smanjuje kidanje slike za besprijekorne vizualne prikaze, kao i tehnologije NVIDIA Reflex koja pomaže u smanjenju latencije sustava (click-to-display) čime omogućava precizniju kontrolu igre. Model 25GR75FG nosi certifikat VESA Display HDR 400 i osigurava svijetle, jasne slike, a odlikuje se i trostranim dizajnom bez obruba koji povećava osjećaj uranjanja i tako olakšava igračima fokusiranje.

U okviru stalnog partnerstva s LEC-om, LG od 2022. godine podržava profesionalnu ligu osiguravajući UltraGear gaming monitore svjetske klase. Model 25GR75FG ulazi u LEC u sezoni 2023., koja se održava u potpuno novom formatu nastalom spajanjem Europe, Turske i CIS-a s Bliskim istokom i regijom MENA čime se stvara EMEA, ujedinjena esportska regija League of Legendsa. Monitor 25GR75FG optimiziran je za esport i nadograđen u odnosu na prethodnika na temelju povratnih informacija od igrača LEC-a. Dizajn, značajke i mogućnosti čine ga idealnim izborom ne samo profesionalnih igrača, već i svih koji vole uzbuđenje natjecateljskog igranja.

„Oduševljeni smo što možemo najaviti nastavak našeg partnerstva s LG-em za nadolazeću sezonu LEC-a 2023.“, izjavila je Eva Suarez, voditeljica partnerstva za regiju EMEA u Riot Gamesu. „Natjecateljima želimo pružiti najbolje moguće iskustvo igranja, a novi LG-ev UltraGear gaming monitor uvelike će doprinijeti u pružanju izvanredne kvalitete slike našim profesionalnim igračima League of Legendsa svaki put kad stanu na LEC-ovu pozornicu“, ističe Eva Suarez.

„U LG-u smo vrlo uzbuđeni zbog predstavljanja modela 25GR75FG na nadolazećem prvenstvu LEC 2023,“ izjavio je Seo Young-jae, voditelj IT poslovne jedinice tvrtke LG Electronics Business Solutions.

„Naš nevjerojatan zaslon visokih performansi prilagođen je zahtjevima profesionalnog esporta i bit će u središtu akcije dok najbolji timovi u EMEA regiji igraju za pobjedu. LG UltraGear nastavlja podržavati LEC kako bi doprinio rastu esporta diljem svijeta“, objašnjava Seo Young-jae.