LG će na sajmu MWC 2016 predstaviti premium Bluetooth slušalice TONE Platinum

LG će na sajmu MWC 2016 predstaviti premium Bluetooth slušalice TONE Platinum

LG Electronics će na sajmu MWC u Barceloni od 22. do 25. veljače predstaviti svoj premium dodatak seriji Bluetooth slušalica TONE. Uz atraktivan izgled, nove slušalice TONE Platinum donose i vrhunsku kvalitetu zvuka kroz partnerstvo s tvrtkom Harman Kardon.

Uz platinum ocjenu Haman Kardona, najnovije slušalice TONE Platinum dizajnirane su i za profesionalce i za zaljubljenike u glazbu. LG je za ovaj model koristio dizajn Balanced Armature kao modul zvuka kako bi se smanjila izobličenja. Inače je ovaj dizajn rezerviran za luksuzne slušalice s kablovima. Tu je i aluminijsko kućište koje doprinosi sofisticiranijim performansama zvuka.

Uz aptX HD audio kodek, slušalice TONE Platinum nude kvalitetu zvuka karakterističnu za CD-e, ali preko Bluetootha, što vjerno reproducira punu audio propusnost i smanjuje latentnost značajno reducirajući brzinu prijenosa bez utjecaja na kvalitetu zvuka. Ovaj premium model koristi mikrofone za eliminiranje buke za jasnije pozive čak i u iznimno bučnom okruženju.

Aluminij je zaslužan za premium izgled slušalica, dok ergonomski dizajn omogućava korištenje uređaja satima bez ikakve neugode. Za još veću praktičnost, LG je dodao Voice Command za glasovno upravljanje dolaznim pozivima, dok je aplikacija Tone&Talk unaprijeđena kako bi podržavala Voice Memo i Find Me putem bilo kojeg Android pametnog telefona (od verzije 4.1).

Planirano je da će najnovije LG-eve Bluetooth slušalice biti dostupne u ožujku u SAD-u, a potom slijede ključna tržišta u Aziji, Europi i Latinskoj Americi.

Još iz kategorije

Dva nova 27-inčna QHD monitora iz AOC-a

Dva nova 27-inčna QHD monitora iz AOC-a

19.01.2020. komentiraj

AOC najavljuje dva nova 27-inčna gejming monitora iz svoje nove G2 linije s QHD rezolucijom (2560 x 1440 piksela): Q27G2U i zakrivljeni CQ27G2U s agresivnimm radijusom zakrivljenosti od 1500 milimetara što povećava doživljaj igranja. Oba monitora imaju VA ploče koje kombiniraju visoku brzinu odziva i brzinu osvježavanja. S brzinom osvježavanja od 144 Hz, korisnici mogu uživati u glatkom i imerzivnom igranju, dok vrijeme odziva (MPRT) od 1 ms (vrijeme reakcije u pokretnoj slici) omogućuje vizualno snimanje bez zamućenja.

Huawei isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona u 2019. godini

Huawei isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona u 2019. godini

17.01.2020. komentiraj

Huawei Consumer Business Group je objavio kako je do kraja 2019. godine isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona. Snažna prodaja rezultat je predanosti u istraživanju 5G tehnologije, a Huaweijevo liderstvo u 5G tehnologiji dodatno je ojačano.

Kingston Technology predstavlja novi NVMe SSD namijenjen uporabi u data centrima

Kingston Technology predstavlja novi NVMe SSD namijenjen uporabi u data centrima

17.01.2020. komentiraj

Kingston Digital Europe objavila je dostupnost novog SSD-a namijenjenog data centrima, modela DC1000B M.2 NVMe. Ovaj novi SSD je idealan za servere koji dolaze s jednim ili dva M.2 NVMe utora namijenjenih za podizanje sustava, čuvajući tako vrijedne 2.5″  ladice na prednjoj strani servera namijenjene za diskove za dodatnu pohranu podataka.