Lenovo predstavlja šest pametnih telefona na MWC-u

Lenovo predstavlja šest pametnih telefona na MWC-u

Foto: Dražen Tomić

Ovogodišnji Mobile World Congress u Barceloni bitće obilježen mnogobrojnim predstavljanjima raznim novim mobitelima, tabletima, prijenosnim računalima i ostalim gadgetima, a među njima predstavljat će i kineski Lenovo.

Potvrđeno je kako će Lenovo otkriti pet pametnih telefona na MWC-u u Barceloni, a stigla je vijest kako možemo očekivati i šesti model. Taj šesti uređaj zvati će se Vibe Max i predstavljati će phablet pametne telefone.

Prema najavama, Vibe Max imat će 6-inčni zaslon s QHD rezolucijom i bateriju od 4.000 mAh. Najzanimljivije je kako će uređaj imati integriranu olovku naziva AnyPen. Čini se kako Lenovo ozbiljno namjerava ući na tržište pametnih telefona u smislu toga da pojača svoj utjecaj i pokuša se izboriti za dio financijskog kolača.

Predstavljanje šest uređaja nije mala stvar, a to je svakako ozbiljan znak da Lenovo želi igrati ozbiljniju ulogu u smartphone segmentu. Tko zna kako će proći ovi novi modeli, no jedva čekamo da vidimo što nam je to Lenovo pripremio.

Ožujak i MWC samo što nije tako da nećemo morati dugo čekati na najnovije vijesti iz Lenovo redova.

Još iz kategorije

Novi gaming monitori predstavljeni na Gamescomu

Novi gaming monitori predstavljeni na Gamescomu

24.08.2019. komentiraj

Ovogodišnji Gamescom u Koelnu Samsung Electronics iskoristio je za predstavljanje novog gaming monitora oznake CRG5. To je, kako tvrde u Saumsungu, posljednji u seriji Samsung zakrivljenih gaming monitora. Gamescom, najveći svjetski gaming sajam, važan je događaj za Samsung na kojem prikazuju svoju najnoviju gaming tehnologiju. Osim CRG5, posjetitelji gamescoma su mogli iskusiti i druge Samsungove inovacije u polju gaming monitora, uključujući Space Gaming Monitor (SR75Q) i Super Ultra-wide CRG9 49”, ističu iz ovog korejskog proizvođača.

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

21.08.2019. komentiraj

Microsoft je 29. srpnja prije četiri godine svijetu predstavio Windows 10 i nakon početnih turbulencija, “desetka” je vrlo blizu polovice udjela na PC tržištu, kad se radi o operativnim sustavima. Konkretnije, riječ je o 48,86 posto, dok je Windows 7 na 31,83 posto.

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

19.08.2019. komentiraj

Apple se našao u problemima jer je Američka federalna administracija za zrakoplovstvo (FAA) odlučila zabraniti njegov 15-inčni MacBook Pro iz 2015. na civilnim letovima Sjedinjenim Američkim Državama! Razlog za takav potez jest rizik koji taj uređaj predstavlja, a to je mogućnost požara.