Lenovo predstavlja šest pametnih telefona na MWC-u

Lenovo predstavlja šest pametnih telefona na MWC-u

Foto: Dražen Tomić

Ovogodišnji Mobile World Congress u Barceloni bitće obilježen mnogobrojnim predstavljanjima raznim novim mobitelima, tabletima, prijenosnim računalima i ostalim gadgetima, a među njima predstavljat će i kineski Lenovo.

Potvrđeno je kako će Lenovo otkriti pet pametnih telefona na MWC-u u Barceloni, a stigla je vijest kako možemo očekivati i šesti model. Taj šesti uređaj zvati će se Vibe Max i predstavljati će phablet pametne telefone.

Prema najavama, Vibe Max imat će 6-inčni zaslon s QHD rezolucijom i bateriju od 4.000 mAh. Najzanimljivije je kako će uređaj imati integriranu olovku naziva AnyPen. Čini se kako Lenovo ozbiljno namjerava ući na tržište pametnih telefona u smislu toga da pojača svoj utjecaj i pokuša se izboriti za dio financijskog kolača.

Predstavljanje šest uređaja nije mala stvar, a to je svakako ozbiljan znak da Lenovo želi igrati ozbiljniju ulogu u smartphone segmentu. Tko zna kako će proći ovi novi modeli, no jedva čekamo da vidimo što nam je to Lenovo pripremio.

Ožujak i MWC samo što nije tako da nećemo morati dugo čekati na najnovije vijesti iz Lenovo redova.

Još iz kategorije

Dva nova 27-inčna QHD monitora iz AOC-a

Dva nova 27-inčna QHD monitora iz AOC-a

19.01.2020. komentiraj

AOC najavljuje dva nova 27-inčna gejming monitora iz svoje nove G2 linije s QHD rezolucijom (2560 x 1440 piksela): Q27G2U i zakrivljeni CQ27G2U s agresivnimm radijusom zakrivljenosti od 1500 milimetara što povećava doživljaj igranja. Oba monitora imaju VA ploče koje kombiniraju visoku brzinu odziva i brzinu osvježavanja. S brzinom osvježavanja od 144 Hz, korisnici mogu uživati u glatkom i imerzivnom igranju, dok vrijeme odziva (MPRT) od 1 ms (vrijeme reakcije u pokretnoj slici) omogućuje vizualno snimanje bez zamućenja.

Huawei isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona u 2019. godini

Huawei isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona u 2019. godini

17.01.2020. komentiraj

Huawei Consumer Business Group je objavio kako je do kraja 2019. godine isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona. Snažna prodaja rezultat je predanosti u istraživanju 5G tehnologije, a Huaweijevo liderstvo u 5G tehnologiji dodatno je ojačano.

Kingston Technology predstavlja novi NVMe SSD namijenjen uporabi u data centrima

Kingston Technology predstavlja novi NVMe SSD namijenjen uporabi u data centrima

17.01.2020. komentiraj

Kingston Digital Europe objavila je dostupnost novog SSD-a namijenjenog data centrima, modela DC1000B M.2 NVMe. Ovaj novi SSD je idealan za servere koji dolaze s jednim ili dva M.2 NVMe utora namijenjenih za podizanje sustava, čuvajući tako vrijedne 2.5″  ladice na prednjoj strani servera namijenjene za diskove za dodatnu pohranu podataka.