Lenovo K900 napokon na tržištu

Lenovo K900 napokon na tržištu

Intel Clover+ pametni telefon iz Lenova, Android K900 je zasigurno pokazao kako se postiže dramatičan ulaz, pun vatrometa i energije. Napokon je spreman pokazati se na tržištu, a taj, više nego nestrpljivo iščekivani uređaj, predstavljen je na gala eventu u kineskom glavnom gradu krajem prošlog tjedna. Čini se kako su svi bili željni vidjeti ovo čudo tehnike koje se ističe vitkim, elegantnim dizajnom. Lenovo K900 kreće u prodaju u Kini ovaj tjedan, te će se tokom ljeta naći i na ostalim tržištima.

„Unibody“ K900 dizajn je poseban po elegantnom okviru od nehrđajućeg čelika koji „odiše moći i snagom“, dok je unibody kućište od 6.9mm, osiguravajući glatki, elegantan izgled i dojam. Naglašena posvećenost detaljima i usredotočenost na dizajn najnovijeg flagship smartphonea Lenova čini K900 odličnim izborom za smartphone kupca.

Još jedan u nizu detalja jest taj da će ovaj uređaj u reklamama na svim medijima predstavljati NBA superzvijezda Kobe Bryant koji je poznat na košarkaškom terenu kao igrač koji kombinira moć i otmjenost, slično kao i kombinacija performansi i dizajna koji ističu Lenovo K900 iz gomile high-end smartphonea.

Lenovo K900 je prvi smartphone na svijetu koji koristi utjecaj najnovijeg Intel (R) Atom Z2580 [TM] procesora, dual core čipa koji ima radni takt do 2,0 GHz, a koristi Intel (R) Hyper-Threading kako bi poboljšao učinkovitost performansi. Intel bazirani uređaj također ima Intel (R) Graphics Media Accelerator motor koji povećčava grafičke performanse, u odnosu na prethodnu generaciju, za tri puta. Ove specifikacije čine Lenovo K900 vrlo osjetljivim, pogotovo za ključne funkcije kao što su web-pregledavanja , multi-tasking i prebacivanja.

"Intel i Lenovo su podigli ljestvicu za smartphoneove sa K900 uređajem. Naši timovi su se sastali i blisko surađivali na inovacijama cijelog niza važnih značajki i mogućnosti za naše kupce, kao što su potrošnja energije, izmjena programa i funkcionalnosti kamere. Tada je Lenovo dizajnerski tim tu snažnu platformu zamotao u vrlo atraktivno pakiranje K900. Ponosni smo što smo se udružili s Lenovom kako bismo donijeli ove inovacije na tržište ", rekao je na pekinškom predstavljanju Ian Yang, predsjednik Intela u Kini.

Još iz kategorije

Nadogradnjom softvera Samsung Galaxy S10 serija dobila moćne značajke Note serije

Nadogradnjom softvera Samsung Galaxy S10 serija dobila moćne značajke Note serije

15.10.2019. komentiraj

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji i snažnim značajkama, Samsung Galaxy Note10 i Note10+ pametni uređaji korisnicima omogućuju da oslobode svoju kreativnost i postanu produktivniji, tvrde u Sasmungu i ističu kako je s novim ažuriranjem tvrtka Samsung na Galaxy S10e, S10, S10 + i S10 5G pametne uređaje uvodi mnoge inovacije, poput linka za Windowse te značajki AR Doodle i Live Focus video.

Canon obilježio proizvodnju 100 milijuna fotoaparata sa zamjenjivim objektivima iz serije EOS

Canon obilježio proizvodnju 100 milijuna fotoaparata sa zamjenjivim objektivima iz serije EOS

14.10.2019. komentiraj

Tvrtka Canon obilježava važan događaj u svojoj ponudi fotoaparata: naime, 20. rujna 2019. proizvodnja Canonovih fotoaparata s filmom od srebrnih halogenida i onih digitalnih sa zamjenjivim objektivom iz serije EOS premašila je 100 milijuna  jedinica. Jedan fotoaparat bez zrcala EOS R (izvorno predstavljeni u listopadu 2018.) bio je 100-milijunti proizvedeni fotoaparat iz serije EOS.

Opet problemi s malwareom na Google Play Storeu, ovaj puta ugroženo 300 milijuna korisnika

Opet problemi s malwareom na Google Play Storeu, ovaj puta ugroženo 300 milijuna korisnika

10.10.2019. komentiraj

Google neće po dobrome pamtiti rujan ove godine, tijekom kojeg je u popularnoj trgovini za aplikacije Google Play Store otkrivene 172 zaražene aplikacije s više od 335 milijuna preuzimanja, što dovoljno govori o ozbiljnosti situacije.