Lansiran novi Philips 252B9 monitor

Lansiran novi Philips 252B9 monitor

Tvrtka MMD, brend licencirani partner Philips monitora lansirala je najnoviji Philips 252B9 LCD monitor B linije s PowerSensor opcijom. Ovaj 25-inčni (63.4 cm) monitor formata 16:10 s trostranim dizajnom skoro bez okvira spaja značajke visokih performansi kako bi, ističu iz MMD-a, povećao produktivnost, održiv dizajn i smanjio troškove potrošnje energije uz očuvanje okoliša te kvalitetu.

Monitor je opremljen PowerSensor opcijom, sklopkom za nultu potrošnju energije, IPS tehnologijom koja omogućuje kutove gledanja od 178 stupnjeva čak i u pivot položaju od 90 stupnjeva, SmartErgoBase postoljem i nizom značajki koje poboljšavaju udobnost korištenja.

Iz MMD-a ističu da u skladu s energetskim standardima kao što su EnergyStar 7.0, EPEAT, WEEE i RoHS, monitor ima 85% reciklirane plastike i 100% recikliranu ambalažu za daljnje smanjenje ugljičnog otiska.

Philips 252B9 bit će dostupan krajem ožujka 2019. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.919 kuna.

Još iz kategorije

INFOGRAFIKA: PlayStation 4 prodan u više od 100  milijuna primjeraka

INFOGRAFIKA: PlayStation 4 prodan u više od 100 milijuna primjeraka

18.10.2019. komentiraj

Sony uživa posljednjih četvrt stoljeća jer PlayStation konzole prodaju se maestralno, što potvrđuje i četvorka, koja je u srpnju dosegnula stotinu milijuna prodanih jedinica. To znači da japanski tehnološki gigant na vječnoj listi najbolje prodavanih konzola drži četiri od pet mjesta. Tek se na treće mjesto smjestio Nintendo Wii sa 102 milijuna prodaja. Dakle, nitko više nije dosegnuo tu troznamenkastu brojku. No, činjenica je i da nitko neće tako brzo dosegnuti što je uspio Sony s PlayStation 2, koji je završio na 158 milijuna.

Novi Bellabeat modni dodatak uspješno upravlja stresom

Novi Bellabeat modni dodatak uspješno upravlja stresom

16.10.2019. komentiraj

Moda i wellness pojmovi su poznati svakoj ženi, a osjećati se dobro i izgledati lijepo nije stvar taštine, već brige o sebi. Kada se u tu jednadžbu uključi tehnologija, i to ona nosiva, mnogima odmah na pamet pada – Bellabeat.

Nadogradnjom softvera Samsung Galaxy S10 serija dobila moćne značajke Note serije

Nadogradnjom softvera Samsung Galaxy S10 serija dobila moćne značajke Note serije

15.10.2019. komentiraj

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji i snažnim značajkama, Samsung Galaxy Note10 i Note10+ pametni uređaji korisnicima omogućuju da oslobode svoju kreativnost i postanu produktivniji, tvrde u Sasmungu i ističu kako je s novim ažuriranjem tvrtka Samsung na Galaxy S10e, S10, S10 + i S10 5G pametne uređaje uvodi mnoge inovacije, poput linka za Windowse te značajki AR Doodle i Live Focus video.