Lakše do novih aplikacija na novim Huawei pametnim telefonima uz Petal Search

Lakše do novih aplikacija na novim Huawei pametnim telefonima uz Petal Search

Huawei je odnedavno u svoj AppGallery uvrstio widget za pretraživanje Find Apps koji će dolaziti predinstaliran na uređajima iz najnovije Huawei P40 serije, a korisnici ga već mogu i preuzeti u Huaweijevoj trgovini aplikacija. Novi alat za pretraživanje nudi korisnicima Huaweija otvoren pristup milijunima aplikacija omogućujući im da lako pretražuju razne stvari koje im trebaju izravno s početnog zaslona svog uređaja.

„U Huaweiju smo posvećeni pružanju novih i inovativnih tehnologija svojim potrošačima. Huaweijevi korisnici sada pomoću alata za pretraživanje temeljenom na Petal Search pretraživaču imaju na raspolaganju još jedan način da pronađu, istraže i preuzmu aplikacije koje trebaju na svoj pametni telefon“, istaknuo je Walter Ji, predsjednik Huawei CBG-a.

Uz Find Apps temeljen na Petal Search pretraživaču, Huaweijevi korisnici na raspolaganju imaju alternativno iskustvo pretraživanja koje locira i objedinjuje podatke, pružajući najtočnije i najrelevantnije rezultate za svakog korisnika kako bi im se omogućilo da u potpunosti personaliziraju i upravljaju iskustvom korištenja pametnih telefona.

Pored vijesti, slika i zabave, ovaj alat za pretraživanje prikazuje i aplikacije iz više izvora - uvijek navodeći izvorni izvor. Huaweijev AppGallery u potpunosti je integriran u ovaj widget, a sve aplikacije koje su već dostupne u AppGallery trgovini prikazat će se pri vrhu bilo kojeg pretraživanja u novom alatu. U AppGallery se svaki tjedan dodaju na stotine novih aplikacija.

Find Apps je razvijen u suradnji sa svjetskim i europskim liderima na tržištu pretraživača, uključujući Qwant i Yandex. Wigdet za pretraživanje objedinjuje najbolje sigurnosne tehnologije temeljene na hardveru, u kombinaciji s neusporedivim standardima privatnosti koje postavljaju vodeći pretraživači privatnosti prema dizajnu. motore, kako bi se osigurali najviši standardi privatnosti i sigurnosti podataka za Huaweijeve korisnike.

Find Apps trenutno podržava više od 40 jezika i dostupan je u 45 država i regija, a u planu je i daljnje širenje na više tržišta u budućnosti. Novi alat za pretraživanje dolazit će predinstaliran na najnovije Huawei uređaje iz P40 serije, uključujući P40 Pro, P40 i P40 lite, a dostupan je za preuzimanje iz AppGallery trgovine jednostavnim upisivanjem „Petal Search – Find Apps“ u tražilicu.

U AppGallery iz dana u dan pristižu nove globalne i lokalne aplikacije, a Huawei je nedavno istaknuo kako su u trgovini dostupne aplikacije pet najvećih domaćih banaka - Zagrebačke banke, Privredne banke Zagreb (PBZ), Raiffeisen Bank (RBA), Erste banke i OTP Banke. Također, u AppGalleryju su dostupne i dvije najpopularnije inovativne bankarske aplikacije, Keks Pay i Telekom banking, kao i brojne druge lokalne i globalne aplikacije.

Pristup milijunima aplikacija

Korisnici Huaweija sada na još lakši način mogu na svoj pametni telefon s Huawei mobilnim servisima preuzeti aplikacije.

1. Phone Clone – Jednostavan način prijenosa aplikacija, kontakata, podataka, datoteka i fotografija sa starog pametnog telefona na novi u nekoliko jednostavnih koraka. Više informacija moguće je pronaći na službenoj web stranici.

2. AppGallery – Huaweijeva službena trgovina aplikacija s više od 420 milijuna mjesečno aktivnih korisnika i stalno rastućim popisom dostupnih aplikacija. U AppGallery je integriran i četveroslojni sustav zaštite kako bi aplikacije u trgovini bile sigurne za korištenje.

3. Find Apps widget – Jedan od tri načina na koji korisnici Huaweija mogu pronaći i preuzeti aplikacije na svoje HMS uređaje. Widget je moguće jednostavno koristiti izravno s početnog zaslona.

Još iz kategorije

Samsung predstavio nove tablet uređaje Galaxy Tab S7 i S7+

Samsung predstavio nove tablet uređaje Galaxy Tab S7 i S7+

07.08.2020. komentiraj


Tvrtka Samsung Electronics je na jučerašnjem virtualnom događaju Galaxy Unpacked predstavila i dva najnovija tablet uređaja: Galaxy Tab S7 i S7+. Galaxy Tab S7+ opremljen je podrškom za 5G  mrežu, a oba uređaja dolaze s poboljšanom S Pen olovkom, tipkovnicom, velikim zaslonom te snažnim procesorom, kao i mnoštvom opcija za obavljanje svakodnevnih zadataka, ali i zabavu.

Uz novi Note i tablet, Samsung predstavio i  novi pametni sat i slušalice

Uz novi Note i tablet, Samsung predstavio i novi pametni sat i slušalice

06.08.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics jučer je uz novu Galaqxy Note seriju i novu seriju tableta predstavila i novi pametni sat Galaxy Watch3 i bežične slušalice Galaxy Buds Live. Galaxy Watch3 je najinovativniji pametni sat dosad, prekrasnog izgleda s brojnim opcijama za zdravlje i wellness, dok Galaxy Buds Live bežične slušalice predstavljaju najnoviji tehnološki napredak na području kvalitete zvuka unutar ergonomskog, stilskog privlačnog dizajna, tvrde u kompaniji.

Samsung predstavio pet novih uređaja Galaxy ekosustava – dolaze novi Galaxy Note i tableti

Samsung predstavio pet novih uređaja Galaxy ekosustava – dolaze novi Galaxy Note i tableti

05.08.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics po prvi je put iz Koreje virtualno održala Galaxy Unpacked, događaj na kojem se predstavljaju novi, snažni i inovativni flagship uređaji. Na prijenosu uživo otkriveno je čak pet novih uređaja, čiji je cilj pružiti ultimativno korisničko iskustvo prilagođenom svijetu koji se ubrzano mijenja. Riječ je o najsnažnijim Note uređajima dosad –  Galaxy Note20 i Galaxy Note 20 Ultra, tabletima Galaxy Tab S7 i S7+, koji su namijenjeni za produktivnost i kreativnost, novom vrhunskom pametnom satu s naprednim značajkama za brigu o zdravlju Galaxy Watch3, elegantnim i ergonomskim bežičnim slušalicama s odličnom kvalitetom zvuka Galaxy Buds Live te preklopnom pametnom telefonu nove generacije Galaxy Z Fold2 s novim, značajnim poboljšanjima.