Korisnici izabrali Huawei kao prvi izbor za žičanu i bežičnu pristupnu LAN tehnologiju

Korisnici izabrali Huawei kao prvi izbor za žičanu i bežičnu pristupnu LAN tehnologiju

Prema Gartner Peer Insightsu, uglednoj analitičkoj publikaciji za ocjene i recenzije IT softvera i usluga koje ocjenjuju IT stručnjaci, Huawei je proglašen najboljim izborom za žičanu i bežičnu pristupnu LAN tehnologiju za 2021. godinu, prema recenzijama kupaca. Kao jedini dobavljač koji nije iz SAD-a, Huawei je dobio visoku ocjenu 4,8/5. Ocjena je dodijeljena na temelju 191 recenzije prikupljene na Gartnerovoj platformi od ožujka ove godine, a Huawei je prepoznat kao Costumer Choice u četiri od ukupno pet kategorija.

„Naš je cilj pružiti najbolja rješenja i proizvode te udovoljiti svim zahtjevima kupaca kako bismo stekli njihovo priznanje. Upravo smo zato oduševljeni što smo od strane Gartner Peer Insightsa proglašeni kao najbolji izbor kupaca za infrastrukturu žičanog i bežičnog LAN-a za 2021. godinu. U budućnosti ćemo i dalje biti posvećeni usmjeravanju na kupce i kontinuirane inovacije te ustrajati u pomaganju kupcima da prihvate potpuno bežičnu, inteligentnu mrežu u cloudu. Također smo zahvalni i na povratnim informacijama koje dobivamo od Gartner Peer Insightsa”, rekao je Li Xing, predsjednik Huawei Campus Network Domaina.

Cilj Gartner Peer Insights platforme je pomoći liderima IT industrije u donošenju odluka o kupnji te pomoći dobavljačima koji traže nepristrane i objektivne informacije od strane kupaca, a platforma uključuje više od 350.000 recenzija na više od 355 tržišta.

Još iz kategorije

Samsung The Terrace televizori dobitnici prvog certifikata za gledanje na otvorenom

Samsung The Terrace televizori dobitnici prvog certifikata za gledanje na otvorenom

23.06.2021.

Tvrtka Samsung Electronics nedavno je objavila kako su modeli televizora The Terrace , premium televizori namijenjeni stilu života na otvorenom, prvi u industriji verificirani za vrhunsku vidljivost i prikaz slike na otvorenom. Ova potvrda dolazi od američke tvrtke Underwriters Laboratories (UL), globalne neovisne znanstvene organizacije za sigurnost s više od jednog stoljeća iskustva u pokretanju inovacija sigurnosnih rješenja.

Samsung spašava Googleov Wear OS

Samsung spašava Googleov Wear OS

22.06.2021.

Samsung je 2014. odbacio Googleov Wear OS i okrenuo se Tizenu kao operativnom sustavu za svoje pametne satove, ali stiglo je vrijeme za povratak Googleu, što uvelike pomaže i toj kompaniji jer nakon Applea, Samsung je najjači proizvođač pametnih satova.

Appleovi iPhonei odnijeli čak trećinu svih prihoda mobitela u prvom kvartalu 2021.

Appleovi iPhonei odnijeli čak trećinu svih prihoda mobitela u prvom kvartalu 2021.

21.06.2021.

Appleovi iPhonei dominiraju na listi najbolje prodavanih pametnih telefona u prvom kvartalu ove godine, a to podrazumijeva ne samo količinu već i vrijednost, navodi Counterpoint Research u istraživanju.