Kodak će na CES 2015 predstaviti svoje prve pametne telefone i tablete

Kodak će na CES 2015 predstaviti svoje prve pametne telefone i tablete

Kodak je 2012. godine gotovo bankrotirao, no čini se kako su ta loša vremena iza njih. Nije im bilo lako, već su ih mnogi analitičari otpisali i čekalo se samo i službeno proglašenje bankrota. Korak po korak, i Kodak se nekako izvukao, a sada traži (ponovno) svoje mjesto pod suncem.

Ta će mu se prilika možda već ukazati na CES-u u siječnju ove godine. Na CES-u Kodak želi pokazati kako se vraća u velikom stilu na tržište, a najavio je i partnerstvo s Bullitt Group. Kodak tako najavljuje svoje nove uređaje na CES-u – pametne telefone i tablete.

Pametni telefoni su dizajnirani za one kupce koji žele doživjeti high-end iskustvo, a napominje se kako će imati lak pristup u vidu komunikacije i dijeljenje sadržaja. Spominje se i tablet koji bi trebao imati vrhunsku kameru (ipak je to Kodak), a službeno bi bio u prodaji  u drugoj polovici 2015.

Držimo fige za Kodak jer možda mu daljnja budućnost upravo ovisi o tome koliko će biti uspješno njegovo predstavljanje na CES-u. Konkurencija će biti velika, no Kodak se neće samo tako predati, budite u to sigurni.

Još iz kategorije

Adata predstavlja USB 3.2 Gen 2 vanjski SSD SE800

Adata predstavlja USB 3.2 Gen 2 vanjski SSD SE800

17.09.2019. komentiraj

Adata Technology predstavio je vanjski SSD ADATA SE800. On je namijenjen krajnjoj prenosivosti – kompaktan je i lagan, pa ga je lako nositi posvuda. Uz to sa svojom posebnom uglačanom površinom i izvrsno izgleda. No, najviše se ističe trajnošću i izvrsnim performansama, uključujući otpornost na vlagu, prašinu i udarce, kao i munjevitim brzinama čitanja i pisanja do 1000 MB/s.

Dva nova Canonova fotića

Dva nova Canonova fotića

16.09.2019. komentiraj

Canon Europe predstavlja dva vrlo brza fotoaparata visoke razlučivosti – jedan DSLR i jedan bez zrcala – namijenjena podizanju vještina fotografa entuzijasta na novu razinu. Canon ima fotoaparat za svakog korisnika - EOS 90D je brz i pouzdan DSLR s poznatim, robusnim tijelom, savršen za fotografe sportskih događaja i prirode.

LG uvodi NVIDIA G-Sync u OLED TV-e iz 2019.

LG uvodi NVIDIA G-Sync u OLED TV-e iz 2019.

16.09.2019. komentiraj

Južnokorejski LG je prije dvije godine predstavio prvi G-Sync monitor, a ove se godine odlučio to učiniti i s OLED televizorima koje ima u svojoj ponudi. Time se samo pospješila suradnja te kompanije s Nvidijom.