Kodak će na CES 2015 predstaviti svoje prve pametne telefone i tablete

Kodak će na CES 2015 predstaviti svoje prve pametne telefone i tablete

Kodak je 2012. godine gotovo bankrotirao, no čini se kako su ta loša vremena iza njih. Nije im bilo lako, već su ih mnogi analitičari otpisali i čekalo se samo i službeno proglašenje bankrota. Korak po korak, i Kodak se nekako izvukao, a sada traži (ponovno) svoje mjesto pod suncem.

Ta će mu se prilika možda već ukazati na CES-u u siječnju ove godine. Na CES-u Kodak želi pokazati kako se vraća u velikom stilu na tržište, a najavio je i partnerstvo s Bullitt Group. Kodak tako najavljuje svoje nove uređaje na CES-u – pametne telefone i tablete.

Pametni telefoni su dizajnirani za one kupce koji žele doživjeti high-end iskustvo, a napominje se kako će imati lak pristup u vidu komunikacije i dijeljenje sadržaja. Spominje se i tablet koji bi trebao imati vrhunsku kameru (ipak je to Kodak), a službeno bi bio u prodaji  u drugoj polovici 2015.

Držimo fige za Kodak jer možda mu daljnja budućnost upravo ovisi o tome koliko će biti uspješno njegovo predstavljanje na CES-u. Konkurencija će biti velika, no Kodak se neće samo tako predati, budite u to sigurni.

Još iz kategorije

Nove popularne igre dostupne u Huawei AppGallery trgovini

Nove popularne igre dostupne u Huawei AppGallery trgovini

12.08.2020. komentiraj

Huawei AppGallery razvija se iznimno brzim tempom, s pregršt globalnih, ali i velikim brojem lokalnih aplikacija koje je moguće preuzeti. Huaweijeva trgovina aplikacija, koja je jedna je od tri najpopularnije na svijetu, upravo je obogaćena igrama Orbia, Square Bird i Yovo.

LG isporučuje 20 milijuna OLED panela za iPhone 12

LG isporučuje 20 milijuna OLED panela za iPhone 12

11.08.2020. komentiraj

Apple će ove jeseni predstaviti novu iPhone seriju i jedan od najvećih dobitnika bit će LG. Jer, ta četiri najavljena modela koristit će OLED panele i južnokorejski će proizvođač morati popuniti prazninu koju Samsung ne može.

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

08.08.2020. komentiraj

Prirodne prepreke između hardvera uvelike utječu na iskustvo potrošača kojima je sve više potrebno pametnije povezivanje različitih uređaja koje posjeduju. Huawei je zato ponudio svojim korisnicima napredno rješenje za povezivanje kroz Huawei Share tehnologiju kako bi im se omogućilo da jednostavno povežu sve svoje uređaje, bez obzira jesu li na poslu, kod kuće ili u pokretu.