Kingston Technology predstavlja Kingston FURY novi gaming brand

Kingston Technology predstavlja Kingston FURY novi gaming brand

Kingston Technology Europe objavio ime svojeg novog gaming branda visokih performansi za entuzijaste: Kingston FURY. Nadovezujući se na nevjerojatan uspjeh svojih HyperX memorijskih proizvoda, Kingston je rebrendirao svoj DRAM, flash i SSD gaming asortiman u Kingston FURY, ulažući resurse i znanje iz svoje osnovne djelatnosti kako bi stvorio iduću generaciju proizvoda visokih performansi.

„Kingston FURY nastavlja razvoj vrhunskih memorijskih proizvoda visokih performansi za entuzijaste i gamere od najvećeg nezavisnog proizvođača memorije na svijetu, koji svoje temelje ima u tri desetljeća Kingstonove stručnosti u razvoju, testiranju, proizvodnji i korisničkoj podršci. Pozicija lidera tvrtke u DRAM industriji dokazuje kako postoje strast, predanost i resursi koji će učiniti Kingston FURY vodećim  gaming memorijskim rješenjem visokih performansi za entuzijaste na tržištu“, tvrde u kompaniji.

Inženjerska stručnost Kingstona koja stoji iza brojnih sati provedenih u overclockingu i nagrada koje HyperX memorijska linija prikuplja od 2002. nastavlja se u novo doba DRAM i flash rješenja visokih performansi. Iza kulisa je uvijek stajao Kingston: Kingston razvoj, Kingston proizvodnja, Kingston testiranje i Kingstonova svjetski poznata služba za korisnike.

„Izuzetno smo ponosni što možemo predstaviti novi Kingston FURY brand koji predstavlja memorijske module s najboljim performansama za PC entuzijaste i igrače”, rekao je Bernd Dombrowsky, potpredsjednik prodaje i marketinga, Kingston EMEA.

„Glavna snaga Kingstona i globalno vodstvo u proizvodnji kvalitetnih DRAM i flash rješenja donosi resurse i entuzijazam u brand i čvrsto pokazuje našu predanost izvedbi i pouzdanosti“, objašnjava Dombrowsky.

Kingston će uskoro predstaviti svoju kompletnu Kingston FURY DDR4 i DDR3 ponudu, a u Q4 će lansirati dugo očekivane DDR5 memorijske module koji su trenutno u fazi testiranja kompatibilnosti i kvalifikacija s dobavljačima matičnih ploča.

Još iz kategorije

Samsung The Terrace televizori dobitnici prvog certifikata za gledanje na otvorenom

Samsung The Terrace televizori dobitnici prvog certifikata za gledanje na otvorenom

23.06.2021.

Tvrtka Samsung Electronics nedavno je objavila kako su modeli televizora The Terrace , premium televizori namijenjeni stilu života na otvorenom, prvi u industriji verificirani za vrhunsku vidljivost i prikaz slike na otvorenom. Ova potvrda dolazi od američke tvrtke Underwriters Laboratories (UL), globalne neovisne znanstvene organizacije za sigurnost s više od jednog stoljeća iskustva u pokretanju inovacija sigurnosnih rješenja.

Samsung spašava Googleov Wear OS

Samsung spašava Googleov Wear OS

22.06.2021.

Samsung je 2014. odbacio Googleov Wear OS i okrenuo se Tizenu kao operativnom sustavu za svoje pametne satove, ali stiglo je vrijeme za povratak Googleu, što uvelike pomaže i toj kompaniji jer nakon Applea, Samsung je najjači proizvođač pametnih satova.

Appleovi iPhonei odnijeli čak trećinu svih prihoda mobitela u prvom kvartalu 2021.

Appleovi iPhonei odnijeli čak trećinu svih prihoda mobitela u prvom kvartalu 2021.

21.06.2021.

Appleovi iPhonei dominiraju na listi najbolje prodavanih pametnih telefona u prvom kvartalu ove godine, a to podrazumijeva ne samo količinu već i vrijednost, navodi Counterpoint Research u istraživanju.