Kakva iznenađenja krije novi iPhone

Kakva iznenađenja krije novi iPhone

Foto: Fotolia

Službeno predstavljanje nagovještenog novog iPhone-a ćemo čekati vrlo vjerojatno još nekoliko mjeseci, no na tržište pristiže sve više glasina o hardveru koji će krasiti ovaj novi iUređaj.

Jedna od tih glasina kaže kako bi novi iPhone mogao dolaziti sa kamerom od 12 megapiksela. Prema tvrdnjama jednog vijetnamskog bloga čiji izvor je Wonderful Saigon Electronics, kompanija koja snabdijeva Apple kamerama za iPhone. Očekujemo da će nadograđena kamera imati veću low-light osjetljivost te da će moći konkurirati HTC One UltraPixel senzoru.

Dakako samo povećanje megapiksela bez novog poboljšanog foto senzora neće doprinijeti poboljšanju slike te se nadamo da će Apple iznenaditi asom iz rukava i obradovati nas novim foto senzorom.

Ostale glasine koje su se pojavile govore i da će novi iPhone imati veći ekran od prethodnika sa višom rezolucijom, bržim SoC-om te da će imati podršku za LTE, a navodno bi novi iPhone po prvi puta mogao dolaziti i u različitim bojama.

Kao i uvijek sve glasine o novom Apple iPhone uređaju trebamo uzeti s dozom rezerve, sve dok nam ne stignu neke službene informacije i specifikacije.

Još iz kategorije

Najjači Raspberry Pi dosad ima 8GB RAM

Najjači Raspberry Pi dosad ima 8GB RAM

06.06.2020. komentiraj

Raspberry Pi Foundation udvostručila je maksimalnu količinu dostupne radne memorije (RAM) u svom Raspberry Pi 4 pa on sad ima 8GB te se prodaje za 75 američkih dolara. A kako bi se izvukla korist iz te radne memorije, Raspberry Pi Foundation na tržište izbacuje i novu 64-bitnu verziju svog operativnog sustava, koji se trenutno nalazi u ranoj beta fazi.

Uskoro i Huawei prijenosna računala na hrvatskom tržištu

Uskoro i Huawei prijenosna računala na hrvatskom tržištu

05.06.2020. komentiraj

Huawei je u Zagrebu predstavio nove proizvode za ljeto 2020. godine, ali i najavio skori dolazak svojih prijenosnih računala na domaće tržište. Kako ističe Norman Muller iz Huaweija prvi prijenosnici mogu se očekivati na tržištu negdje u jesen ove godine. To će zasigurno pokazati, kako tvrdi Muller da Huawei nije samo kompanija koja proizvodi pametne telefon3e nego i sve druge uređaje od pametnih nosivih uređaja, ali i računala.

IDC procjenjuje da će ove godine tržište pametnih telefona pasti za 11,9 posto

IDC procjenjuje da će ove godine tržište pametnih telefona pasti za 11,9 posto

05.06.2020. komentiraj

Globalno tržište pametnih telefona prema prognozi IDC-a past će 11,9 posto na godišnjoj razini s krajem 2020., što znači da bi trebalo biti isporučeno oko 1,2 milijardi uređaja.