Još bolji mobilni gaming uz ove tri opcije

Još bolji mobilni gaming uz ove tri opcije

Huawei je službeno predstavio HUAWEI nova 5T u kolovozu, a ovaj je uređaj odmah privukao brojne gaming entuzijaste svojim 6,26-inčnim ekranom i moćnim Kirin 980 čipom. Mobitel upogonjen na EMUI 9.1 sadržava značajke koje poboljšavaju gaming iskustvo – poput Game Acceleration, Uninterrupted Gaming i AppAssistant koji ne samo da blokiraju obavijesti koje odvraćaju pozornost, već i pružaju bolju kvalitetu slike.

AppAssistant je integriran u originalne postavke aplikacija i vrlo ga je jednostavno uključiti. Za sve korisnike koji prvi put koriste Huawei EMUI nije na odmet pročitati opis značajki aplikacija, obzirom da su vrlo korisne i detaljne. U detaljnijim postavkama aplikacije AppAssistant možete odabrati za koje igre želite da se isključe ometanja tijekom igre.

Nakon što dodate odabranu igru, na dnu AppAssistant sučelja prikazat će se još dvije opcije. Jedna od njih je Game acceleration. Kad se uključi, upotrijebit će sistemske parametre performansi kako bi osigurao da igra prima odgovarajuće resurse sustava za poboljšanje performansi. GPU Turbo 3.0 igra ogromnu ulogu u ovom procesu. Maksimalne postavke ostvaruje tehnologijom planiranja frekvencije AI kako bi se osigurala bolja kvaliteta slike i stabilniji okvir. Međutim, kada je ova značajka omogućena, uređaj će trošiti više energije i stvarati više topline. Preporučuje se upotreba ove značajke pri igranju velikih 3D igara.

Druga je opcija Uninterrupted gaming. Kada se aktivira, obavijesti o dolaznim pozivima, alarmima te slaboj bateriji neće se prikazivati ​​na glavnom sučelju, a vibracije će biti isključene. Pored toga, neprekidno igranje prebacit će sve funkcije na SIM 2 kao i glasovne pozive na SIM 1 kako bi igrač potpuno utonuo u atmosferu igre.

Na ovaj način, svi mogu uživati u visokokvalitetnom iskustvu igre na svojim nova 5T mobitelima, jer Game Acceleration, Uninterrupted Gaming i AppAssistant korisnicima pomažu da ga jednostavno ostvare te uživaju u njemu bilo kad i bilo gdje.

Još iz kategorije

ADATA predstavlja T5000C – vanjsku bateriju u pastelnim bojama s cvjetnim uzorkom

ADATA predstavlja T5000C – vanjsku bateriju u pastelnim bojama s cvjetnim uzorkom

29.05.2020. komentiraj

ADATA Technology predstavlja vanjsku bateriju T5000C, kapaciteta 5000 mAh. Donoseći jedinstveni dizajnerski pristup vanjskim memorijama, kompaktni T5000C opremljen je prekrasno ugraviranim cvjetnim uzorkom osvježavajućeg, proljećem inspiriranog izgleda i ugodnog osjećaja na dodir. Baterija dolazi u dvije zračne, pastelne boje koje savršeno pristaju uz cvjetni uzorak. Osim sjajnog izgleda, T5000C donosi i sjajne karakteristike, uključujući USB tip A i tip C priključke koji podržavaju dvosmjerno punjenje.

AOC proširuje svoj portfelj monitora za poslovne korisnike

AOC proširuje svoj portfelj monitora za poslovne korisnike

29.05.2020. komentiraj

U vremenima povećane potrebe za monitorima većih veličina, poboljšanim opcijama povezivanja i još boljom kvalitetom slike, specijalist za monitore AOC najavljuje novu P2 seriju monitora za poslovne korisnike.

Počinje službena prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora u Hrvatskoj

Počinje službena prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora u Hrvatskoj

28.05.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je na domaćem tržištu početak prodaje novih modela iz Lifestyle linije televizora za 2020. godinu – The Serif i The Frame. Ove modele karakterizira istančan dizajn, koji se uklapa u svaki interijer, ali i dobro poznata Quantum Dot tehnologija, visoka rezolucija i napredne funkcije na bazi umjetne inteligencije koje svaku sliku unaprjeđuje do 4K kvalitete.