Još bolji mobilni gaming uz ove tri opcije

Još bolji mobilni gaming uz ove tri opcije

Huawei je službeno predstavio HUAWEI nova 5T u kolovozu, a ovaj je uređaj odmah privukao brojne gaming entuzijaste svojim 6,26-inčnim ekranom i moćnim Kirin 980 čipom. Mobitel upogonjen na EMUI 9.1 sadržava značajke koje poboljšavaju gaming iskustvo – poput Game Acceleration, Uninterrupted Gaming i AppAssistant koji ne samo da blokiraju obavijesti koje odvraćaju pozornost, već i pružaju bolju kvalitetu slike.

AppAssistant je integriran u originalne postavke aplikacija i vrlo ga je jednostavno uključiti. Za sve korisnike koji prvi put koriste Huawei EMUI nije na odmet pročitati opis značajki aplikacija, obzirom da su vrlo korisne i detaljne. U detaljnijim postavkama aplikacije AppAssistant možete odabrati za koje igre želite da se isključe ometanja tijekom igre.

Nakon što dodate odabranu igru, na dnu AppAssistant sučelja prikazat će se još dvije opcije. Jedna od njih je Game acceleration. Kad se uključi, upotrijebit će sistemske parametre performansi kako bi osigurao da igra prima odgovarajuće resurse sustava za poboljšanje performansi. GPU Turbo 3.0 igra ogromnu ulogu u ovom procesu. Maksimalne postavke ostvaruje tehnologijom planiranja frekvencije AI kako bi se osigurala bolja kvaliteta slike i stabilniji okvir. Međutim, kada je ova značajka omogućena, uređaj će trošiti više energije i stvarati više topline. Preporučuje se upotreba ove značajke pri igranju velikih 3D igara.

Druga je opcija Uninterrupted gaming. Kada se aktivira, obavijesti o dolaznim pozivima, alarmima te slaboj bateriji neće se prikazivati ​​na glavnom sučelju, a vibracije će biti isključene. Pored toga, neprekidno igranje prebacit će sve funkcije na SIM 2 kao i glasovne pozive na SIM 1 kako bi igrač potpuno utonuo u atmosferu igre.

Na ovaj način, svi mogu uživati u visokokvalitetnom iskustvu igre na svojim nova 5T mobitelima, jer Game Acceleration, Uninterrupted Gaming i AppAssistant korisnicima pomažu da ga jednostavno ostvare te uživaju u njemu bilo kad i bilo gdje.

Još iz kategorije

Prošla 2019. godina bila je jako dobra za Samsungove pametne telefone

Prošla 2019. godina bila je jako dobra za Samsungove pametne telefone

23.01.2020. komentiraj

U rastućoj industriji pametnih telefona svaki mjesec predstavljaju se novi uređaji, no samo oni najkvalitetniji uspijevaju privući pažnju i svojim performansama zaslužiti povjerenje korisnika. Među njima su i uređaji iz Samsung Galaxy S10 i Galaxy Note10 serije, koje su se tijekom 2019. godine istaknule vrhunskom kvalitetom softvera, hardvera i dizajna, tvrde u Samsungu.

LG dobio rekordan broj nagrada na sajmu CES 2020

LG dobio rekordan broj nagrada na sajmu CES 2020

23.01.2020. komentiraj

LG Electronics (LG) je osvojio rekordan broj nagrada koje su dodijelili stručnjaci iz industrije na sajmu CES. Tako je LG dobio više od 150 priznanja ove godine, među kojima je i po šesti put zaredom nagradu za najbolji televizor – Best TV of CES Award. Nagrade Best of CES Awards (službeni program nagrada CES koji vodi portal Engadget u ime organizacije Consumer Technology Association) su prepoznale i izdvojile seriju LG CX OLED televizora kao najbolju i to u konkurenciji od doslovno tisuće novih televizora koji su prikazani na sajmu.

Huawei FreeBuds 3 i Huawei Watch GT 2 nagrađeni na ovogodišnjem CES-u

Huawei FreeBuds 3 i Huawei Watch GT 2 nagrađeni na ovogodišnjem CES-u

22.01.2020. komentiraj

Tijekom sajma CES2020 koji se svake godine održava u Las Vegasu, Huawei Freebuds 3 i Huawei Watch GT 2 privukli su pažnju svjetskih tehnoloških medija i oduševili kritičare osvajanjem “Best of CES2020” i “Editor’s Choice” nagrade.