Iscurile slike Samsung Galaxy S9 i S9+, bit će skuplji od svojih prethodnika

Iscurile slike Samsung Galaxy S9 i S9+, bit će skuplji od svojih prethodnika

Foto: WinFuture

Za manje od tjedan dana saznat ćemo točno koliko će biti cijene novih Samsungovih perjanica Galaxy S9 i S9+. Iako mobiteli izgledom jako sliče prošlogodišnjim modelima, to ne znači da će im i cijena biti ista kao prošle godine.

Novi val procurjelih informacija ističe kako će ovogodišnji modeli biti skuplji oko 100€ spram prošlogodišnjih, a te navode sada potkrepljuje i već dokazani „leaker“ Roland Quandt, koji je ovih dana objavio i niz marketinških materijala za Samsung Galaxy S9 i S9+.

Quandt ističe kako bi cijena 64GB Galaxy S9 i S9+ trebala biti oko 8,790 NOK i 9,790 NOK, što je u eurima okvirno 910€ i 1010€. To predstavlja porast od 1,200/1,300 NOK, odnosno 124€ i 134€  u usporedbi s cijenama prošle godine. No, treba napomenuti da su u Norveškoj cijene obično nešto više nego u ostatku Europe, pa bi cijene ipak mogle biti nešto niže od navedenih, no ne mnogo.

Mobiteli bi navodno trebali postati dostupni za prednaružbu odmah nakon Samsungovog Unpacked eventa u sklopu Mobile World Congress 2018 u Barceloni, a isporuka mobitela bi krenula već dva tjedna iza, 8. ožujka.

Još iz kategorije

Novi gaming monitori predstavljeni na Gamescomu

Novi gaming monitori predstavljeni na Gamescomu

24.08.2019. komentiraj

Ovogodišnji Gamescom u Koelnu Samsung Electronics iskoristio je za predstavljanje novog gaming monitora oznake CRG5. To je, kako tvrde u Saumsungu, posljednji u seriji Samsung zakrivljenih gaming monitora. Gamescom, najveći svjetski gaming sajam, važan je događaj za Samsung na kojem prikazuju svoju najnoviju gaming tehnologiju. Osim CRG5, posjetitelji gamescoma su mogli iskusiti i druge Samsungove inovacije u polju gaming monitora, uključujući Space Gaming Monitor (SR75Q) i Super Ultra-wide CRG9 49”, ističu iz ovog korejskog proizvođača.

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

21.08.2019. komentiraj

Microsoft je 29. srpnja prije četiri godine svijetu predstavio Windows 10 i nakon početnih turbulencija, “desetka” je vrlo blizu polovice udjela na PC tržištu, kad se radi o operativnim sustavima. Konkretnije, riječ je o 48,86 posto, dok je Windows 7 na 31,83 posto.

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

19.08.2019. komentiraj

Apple se našao u problemima jer je Američka federalna administracija za zrakoplovstvo (FAA) odlučila zabraniti njegov 15-inčni MacBook Pro iz 2015. na civilnim letovima Sjedinjenim Američkim Državama! Razlog za takav potez jest rizik koji taj uređaj predstavlja, a to je mogućnost požara.