Iscurile slike BlackBerrya 10 R-serije QWERTY

Iscurile slike BlackBerrya 10 R-serije QWERTY

Foto: BlackBerryOS.com

Ako BlackBerryevi modeli Z10 i Q10 sa QWERTY tipkovnicom nisu za vas, bi li potencijalni nasljednik Curve serije možda bio zanimljiviji?

Na BlackBerryOS forumima pojavila se slika navodnog uređaja „R-serije“ koja bi trebala popuniti rupu u paleti novih pametnih telefona. Prema navodima, telefon će biti opremljen sa 8 GB diskovnog prostora, manje RAM-a, QWERTY tipkovnicom i bočno montiranim utorima za SIM i SD karticu.

U međuvremenu, BlackBerry Empire je objavio dijagram o pretpostavljenom uređaju koji pokazuje pristup vanjskim portovima te sugerira cijenu uređaja od 300 do 400 dolara bez ugovora.

Zamućeni rubovi na zaslonu mogu se objasniti postavljanjem serijskih brojeva koje smo mogli vidjeti na ranijim BlackBerry 10 razvojnim jedinicama, ali za sada ne možemo potvrditi je li ova glasina istinita. Uređaj bi navodno trebao biti predstavljen negdje tijekom druge polovice ove godine.

Još iz kategorije

Panasonic predstavio nove uređaje koji dolaze na hrvatsko tržište

Panasonic predstavio nove uređaje koji dolaze na hrvatsko tržište

03.04.2020. komentiraj

Panasonic je nedavno u Občanskoj Plovárni u Pragu održao regionalni događaj Wave 2020 na kojemu je predstavljen niz novih proizvoda koji će se tijekom sljedećih mjeseci naći na lokalnim tržištima, uključujući i hrvatsko. Nakon globalnog predstavljanja u Las Vegasu početkom godine, na domaćem tržištu naći će se novi OLED televizori HZ2000, HZ1500 i HZ1000.

Xiaomi prodao više mobitela od Huaweija u veljači 2020.

Xiaomi prodao više mobitela od Huaweija u veljači 2020.

02.04.2020. komentiraj

Xiaomi je prestigao Huawei i postao treći svjetski proizvođač pametnih telefona, ako se gledaju pošiljke u veljači ove godine. Značajan je to uspjeh je nikad dosad Xiaomi nije postigao tako nešto.

Kako raditi od kuće i biti produktivan

Kako raditi od kuće i biti produktivan

01.04.2020. komentiraj

Mnoge su tvrtke u posljednjih mjesec dana uvele obvezu rada od kuće. Digitalni nomadi odavno su navikli na ovaj životni stil, međutim, šta je s onima koji se prvi put suočavaju s ovim izazovom? Evo nekoliko savjeta kako da i prilikom rada od kuće budete produktivni i efikasni, što je više moguće.