Iscurile press slike HTC One (M9), otkrivene i sve specifikacije

Iscurile press slike HTC One (M9), otkrivene i sve specifikacije

Sve je spremno za MWC, a procurile su i neke nove informacije u vezi HTC One M9 modela. Naime, vlada veliki interes za M9 model, a prema najnovijim informacijama dizajn se nije puno promijenio u odnosu na M8.

Prednji zvučnici, kamera i crna traka ispod zaslona su i dalje na istim mjestima. Power button se sada nalazi ispod volume rockera, a  microSD utor omogućuje 128GB prostora za pohranu. Najistaknutija promjena u M9 modelu je kamera.

Duo Camera ima veći objektiv, tu je 20MP stražnja kamera koja ima BSI senzor i optičku stabilizaciju slike. Posebno treba napomenuti  dual-LED bljeskalicu i 5-inčni zaslon rezolucije 1920x1080p.

HTC koristi LCD panele tako da možemo očekivati oštre i precizne slike, a tu je i Qualcomm Snapdragon 810 i 3GB RAM-a kako bi sve teklo glatko. Što se tiče zvuka, HTC se udružio s Dolby Laboratories u vezi dva prednja zvučnika.

Kod snimanja video materijala, tu su i tri mikrofona. Što se tiče softvera, u M9 model dolazi neizostavni Android 5.0 Lollipop i HTC Sense 7, HTC Sense Home and Themes te se očekuje povratak BlinkFeeda.

PREGLEDAJ GALERIJU

Još iz kategorije

Novi gaming monitori predstavljeni na Gamescomu

Novi gaming monitori predstavljeni na Gamescomu

24.08.2019. komentiraj

Ovogodišnji Gamescom u Koelnu Samsung Electronics iskoristio je za predstavljanje novog gaming monitora oznake CRG5. To je, kako tvrde u Saumsungu, posljednji u seriji Samsung zakrivljenih gaming monitora. Gamescom, najveći svjetski gaming sajam, važan je događaj za Samsung na kojem prikazuju svoju najnoviju gaming tehnologiju. Osim CRG5, posjetitelji gamescoma su mogli iskusiti i druge Samsungove inovacije u polju gaming monitora, uključujući Space Gaming Monitor (SR75Q) i Super Ultra-wide CRG9 49”, ističu iz ovog korejskog proizvođača.

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

21.08.2019. komentiraj

Microsoft je 29. srpnja prije četiri godine svijetu predstavio Windows 10 i nakon početnih turbulencija, “desetka” je vrlo blizu polovice udjela na PC tržištu, kad se radi o operativnim sustavima. Konkretnije, riječ je o 48,86 posto, dok je Windows 7 na 31,83 posto.

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

19.08.2019. komentiraj

Apple se našao u problemima jer je Američka federalna administracija za zrakoplovstvo (FAA) odlučila zabraniti njegov 15-inčni MacBook Pro iz 2015. na civilnim letovima Sjedinjenim Američkim Državama! Razlog za takav potez jest rizik koji taj uređaj predstavlja, a to je mogućnost požara.