Iscurile press slike HTC One (M9), otkrivene i sve specifikacije

Iscurile press slike HTC One (M9), otkrivene i sve specifikacije

Sve je spremno za MWC, a procurile su i neke nove informacije u vezi HTC One M9 modela. Naime, vlada veliki interes za M9 model, a prema najnovijim informacijama dizajn se nije puno promijenio u odnosu na M8.

Prednji zvučnici, kamera i crna traka ispod zaslona su i dalje na istim mjestima. Power button se sada nalazi ispod volume rockera, a  microSD utor omogućuje 128GB prostora za pohranu. Najistaknutija promjena u M9 modelu je kamera.

Duo Camera ima veći objektiv, tu je 20MP stražnja kamera koja ima BSI senzor i optičku stabilizaciju slike. Posebno treba napomenuti  dual-LED bljeskalicu i 5-inčni zaslon rezolucije 1920x1080p.

HTC koristi LCD panele tako da možemo očekivati oštre i precizne slike, a tu je i Qualcomm Snapdragon 810 i 3GB RAM-a kako bi sve teklo glatko. Što se tiče zvuka, HTC se udružio s Dolby Laboratories u vezi dva prednja zvučnika.

Kod snimanja video materijala, tu su i tri mikrofona. Što se tiče softvera, u M9 model dolazi neizostavni Android 5.0 Lollipop i HTC Sense 7, HTC Sense Home and Themes te se očekuje povratak BlinkFeeda.

PREGLEDAJ GALERIJU

Još iz kategorije

Dva nova 27-inčna QHD monitora iz AOC-a

Dva nova 27-inčna QHD monitora iz AOC-a

19.01.2020. komentiraj

AOC najavljuje dva nova 27-inčna gejming monitora iz svoje nove G2 linije s QHD rezolucijom (2560 x 1440 piksela): Q27G2U i zakrivljeni CQ27G2U s agresivnimm radijusom zakrivljenosti od 1500 milimetara što povećava doživljaj igranja. Oba monitora imaju VA ploče koje kombiniraju visoku brzinu odziva i brzinu osvježavanja. S brzinom osvježavanja od 144 Hz, korisnici mogu uživati u glatkom i imerzivnom igranju, dok vrijeme odziva (MPRT) od 1 ms (vrijeme reakcije u pokretnoj slici) omogućuje vizualno snimanje bez zamućenja.

Huawei isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona u 2019. godini

Huawei isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona u 2019. godini

17.01.2020. komentiraj

Huawei Consumer Business Group je objavio kako je do kraja 2019. godine isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona. Snažna prodaja rezultat je predanosti u istraživanju 5G tehnologije, a Huaweijevo liderstvo u 5G tehnologiji dodatno je ojačano.

Kingston Technology predstavlja novi NVMe SSD namijenjen uporabi u data centrima

Kingston Technology predstavlja novi NVMe SSD namijenjen uporabi u data centrima

17.01.2020. komentiraj

Kingston Digital Europe objavila je dostupnost novog SSD-a namijenjenog data centrima, modela DC1000B M.2 NVMe. Ovaj novi SSD je idealan za servere koji dolaze s jednim ili dva M.2 NVMe utora namijenjenih za podizanje sustava, čuvajući tako vrijedne 2.5″  ladice na prednjoj strani servera namijenjene za diskove za dodatnu pohranu podataka.