IFA 2016: Samsung predstavlja novu generaciju kućanskih aparata

IFA 2016: Samsung predstavlja novu generaciju kućanskih aparata

Foto: Samsung

Na sajmu IFA 2016, tvrtka Samsung Electronics premijerno će pokazati tri nove serije ugradbenih kućanskih aparata, naziva Contemporary Line, Black Line i originalnu Chef Collection, osmišljene kako bi zadovoljile zahtjeve i ukus europskih potrošača. Svi novi modeli uravnotežuju funkcionalnost i privlačan dizajn kako bi izbrisali razliku između namještaja i kućanskog aparata.

Contemporary Line najnovija je serija ugradbenih „kućanaca“ tvrtke Samsung. Sadrži mnoge visoko cijenjene tehnologije i inovacije kućanskih aparata tvrtke Samsung, a očekuje se kako će novi ugradbeni hladnjak postići jednako snažne rezultate kao i samostojeći modeli, koji su trenutno vodeći na europskom tržištu.

Novi ugradbeni hladnjak iz linije Contemporary Line je detaljno osmišljen te sadrži niz fleksibilnih unutarnjih pretinaca, kao i inovativne tehnologije poput No Frost, Twin Cooling Plus, Cool Select Zone Plus. Značajka No Frost je odgovor na zahtjev korisnika za eliminiranjem leda, što je poznat problem kod uobičajenih hladnjaka, a koji može pokvariti okus hrane, izazvati razvoj bakterija, čak naštetiti radu hladnjaka. Značajka Cool Select Zone Plus omogućava korisnicima postavljanje temperature zamrzivača između -23 i 2 stupnja Celzija, kako bi prilagodili svoj ugradbeni hladnjak za maksimalno očuvanje svježine hrane. Hladnjakom iz linije Contemporary Line je moguće upravljati čak i bežično, uz novi priključak tvrtke Samsung, koji omogućava korisnicima da provjeravaju i podešavaju postavke čak i kada nisu kod kuće ili u uredu.

Linija Black Line je na europskom tržištu predstavljena u drugoj polovici ove godine, dok se predstavljanje hladnjaka iz te linije očekuje početkom iduće godine. Hrabra odluka za korištenjem nekonvencionalne boje na novim ugradbenim kućanskim aparatima tvrtke Samsung odražava zaokret u trendu, koji vidi kuhinju kao središnje mjesto za život, mnogo više od prostora u kojem se samo kuha i objeduje. Polu-mat crna završna obrada upija okolno svjetlo i daje kuhinji moderan i bezvremenski izgled. Linija proizvoda Black Line uključuje hladnjak, pećnicu, kompaktnu pećnicu, indukcijsku ploču za kuhanje, napu te perilicu za posuđe.

Chef Collection je premium linija proizvoda koja sadrži Kitchen Fit dizajnerski hladnjak, ugradbenu pećnicu, ladicu za očuvanje topline, indukcijsku ploču za kuhanje. napu i perilicu za posuđe. Ove radne jedinice su inspirirane uvidima koje su dali nositelji Michelinovih zvjezdica, članovi ekskluzivnog Club des Chefs tvrtke Samsung. Vrhunski dizajn i inovativne tehnologije su usmjerene prema maksimiziranju iskustva kuhanja i objedovanja. Hladnjak iz linije Chef Collection sadrži Twin or Triple Cooling tehnologiju, koja odvojeno rashlađuje hladnjak i zamrzivač pomoću dva, odnosno tri odvojena isparivača, kako bi svaki odjeljak zadržao optimalnu temperature i vlažnost.

"U ugradbenim kućanskim aparatima vidimo veliki potencijal za zadovoljavanje korisničke potražnje na europskom tržištu, te smo zbog toga uložili značajan trud kako bi razvili pomno osmišljene i inovativne linije proizvoda. Tvrtka Samsung Electronics će nastaviti isporučivati najnovije tehnologije i značajke koje zadovoljavaju jedinstvene zahtjeve potrošača na europskom tržištu.", izjavio je Suh Byung-Sam, predsjednik poslovanja sektora digitalnih kućanskih aparata tvrtke Samsung Electronics.

Tvrtka Samsung Electronics je danas također predstavila novu generaciju Family Hub hladnjaka. Novi hladnjak s dvojim vratima sastoji se od dva dijela: donji dio čini hladnjak, dok donji dio čini zamrzivač. Prema dosadašnjem iskustvu, to je konfiguracija koju europski korisnici preferiraju.

Poput izvornog Family Hub hladnjaka, europsko izdanje sadrži ekskluzivnu Twin Cooling Plus tehnologiju, koja odvojeno rashlađuje hladnjak i zamrzivač, te zahvaljujući dva odvojena isparivača održava temperaturu i vlažnost na optimalnoj razini za očuvanje hrane. Family Hub hladnjak također sadrži Precise Chef Cooling tehnologiju koja zadržava temperature na niskim razinama uz kolebanje od samo ±0.5 stupnja. Djelujući zajedno, tehnologije Twin Cooling Plus i Precise Chef Cooling pomažu korisnicima očuvati hranu svježom, održati stabilne temperature hlađenja i sprječavaju miješanje mirisa namirnica između hladnjaka i zamrzivača.

Još iz kategorije

CES 2022: Anker predstavio novi prijenosni 4k laserski projektor

CES 2022: Anker predstavio novi prijenosni 4k laserski projektor

15.01.2022.

Kompanija Anker stoji iza jednog tržištu omiljenih prijenosnih projektora - Nebula Mars II Pro. A na CES sajmu u Las Vegasu predstavljen je novi temeljen na laserskoj tehnologiji - Nebula Cosmos Laser.

CES 2022: OnePlus najavio novi mobitel OnePlus 10 Pro

CES 2022: OnePlus najavio novi mobitel OnePlus 10 Pro

15.01.2022.

OnePlus 10 Pro jedna je od najvećih priča CES sajma u Las Vegasu, bar što se pametnih telefona tiče. Posebno jer će sredinom siječnja biti predstavljen u Kini, a vrlo brzo nakon toga naći će se na tržištu diljem svijeta.

Xiaomi pozdravlja nalaz Njemačkog saveznog ureda za sigurnost informacija BSI

Xiaomi pozdravlja nalaz Njemačkog saveznog ureda za sigurnost informacija BSI

15.01.2022.

Korporacija Xiaomi je 13. siječnja primila obavijest Njemačkog saveznog ureda za informacijsku sigurnost (BSI) da je BSI završio s revizijom pametnih telefona Xiaomi s fokusom na Njemačku. BSI je zaključio kako ne može identificirati niti jednu nepravilnost koja bi zahtijevala daljnju istragu ili druge mjere. Konkretno, BSI nije otkrio prijenos bilo kakvih filtracijskih lista, kako je navedeno u izvornom izvješću.