IFA 2016: Logitech predstavio M720 Triathlon Multi-Device miš

IFA 2016: Logitech predstavio M720 Triathlon Multi-Device miš

Foto: Logitech

Logitech je na sajmu IFA u Berlinu predstavio novi miš, prvi od dva modela koje će prezentirati na spomenutom sajmu. Riječ je o svestranom M720 Triathlon Multi-Device Mouseu dizajniranom kako bi ljudi bili produktivniji i jednostavnije koristili višestruke ekrane i operativne sustave. Miš se može upariti s maksimalno tri uređaja te omogućava prebacivanje između njih jednostavnim dodirom na tipku. Kompatibilan je s Windows, Mac OS, Chrome OS, Android i Linux platformama.

Zahvaljujući Easy-SwitchTM tehnologiji, M720 Triathlon može se neprimjetno prebacivati između tri uređaja samo pritiskom na tipku. S dvostrukom povezivošću, miš ovih svojstava može se povezati Logitech Unifying prijemnikom ili Bluetooth Smart bežičnom tehnologijom. S iznadprosječnom brzinom scroll kotačića možete vrlo brzo prolaziti kroz dokumente, a kvaliteta izrade jamči i do 10 milijuna klikova.

Logitech Options software omogućava vam da prilagodite svoje iskustvo Windows ili Mac OS X potrebama. Uz to M720 Triathlon miš povećao je uštedu energije pa sada može raditi čak do dvije godine na jednoj AA bateriji. Novi M720 miš trebao bi biti dostupan u trgovinama tijekom ovog mjeseca. Preporučena maloprodajna cijena za hrvatsko tržište iznosi 549 kuna.

Još iz kategorije

Dva nova 27-inčna QHD monitora iz AOC-a

Dva nova 27-inčna QHD monitora iz AOC-a

19.01.2020. komentiraj

AOC najavljuje dva nova 27-inčna gejming monitora iz svoje nove G2 linije s QHD rezolucijom (2560 x 1440 piksela): Q27G2U i zakrivljeni CQ27G2U s agresivnimm radijusom zakrivljenosti od 1500 milimetara što povećava doživljaj igranja. Oba monitora imaju VA ploče koje kombiniraju visoku brzinu odziva i brzinu osvježavanja. S brzinom osvježavanja od 144 Hz, korisnici mogu uživati u glatkom i imerzivnom igranju, dok vrijeme odziva (MPRT) od 1 ms (vrijeme reakcije u pokretnoj slici) omogućuje vizualno snimanje bez zamućenja.

Huawei isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona u 2019. godini

Huawei isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona u 2019. godini

17.01.2020. komentiraj

Huawei Consumer Business Group je objavio kako je do kraja 2019. godine isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona. Snažna prodaja rezultat je predanosti u istraživanju 5G tehnologije, a Huaweijevo liderstvo u 5G tehnologiji dodatno je ojačano.

Kingston Technology predstavlja novi NVMe SSD namijenjen uporabi u data centrima

Kingston Technology predstavlja novi NVMe SSD namijenjen uporabi u data centrima

17.01.2020. komentiraj

Kingston Digital Europe objavila je dostupnost novog SSD-a namijenjenog data centrima, modela DC1000B M.2 NVMe. Ovaj novi SSD je idealan za servere koji dolaze s jednim ili dva M.2 NVMe utora namijenjenih za podizanje sustava, čuvajući tako vrijedne 2.5″  ladice na prednjoj strani servera namijenjene za diskove za dodatnu pohranu podataka.