IFA 2016: Logitech predstavio M720 Triathlon Multi-Device miš

IFA 2016: Logitech predstavio M720 Triathlon Multi-Device miš

Foto: Logitech

Logitech je na sajmu IFA u Berlinu predstavio novi miš, prvi od dva modela koje će prezentirati na spomenutom sajmu. Riječ je o svestranom M720 Triathlon Multi-Device Mouseu dizajniranom kako bi ljudi bili produktivniji i jednostavnije koristili višestruke ekrane i operativne sustave. Miš se može upariti s maksimalno tri uređaja te omogućava prebacivanje između njih jednostavnim dodirom na tipku. Kompatibilan je s Windows, Mac OS, Chrome OS, Android i Linux platformama.

Zahvaljujući Easy-SwitchTM tehnologiji, M720 Triathlon može se neprimjetno prebacivati između tri uređaja samo pritiskom na tipku. S dvostrukom povezivošću, miš ovih svojstava može se povezati Logitech Unifying prijemnikom ili Bluetooth Smart bežičnom tehnologijom. S iznadprosječnom brzinom scroll kotačića možete vrlo brzo prolaziti kroz dokumente, a kvaliteta izrade jamči i do 10 milijuna klikova.

Logitech Options software omogućava vam da prilagodite svoje iskustvo Windows ili Mac OS X potrebama. Uz to M720 Triathlon miš povećao je uštedu energije pa sada može raditi čak do dvije godine na jednoj AA bateriji. Novi M720 miš trebao bi biti dostupan u trgovinama tijekom ovog mjeseca. Preporučena maloprodajna cijena za hrvatsko tržište iznosi 549 kuna.

Još iz kategorije

Novi gaming monitori predstavljeni na Gamescomu

Novi gaming monitori predstavljeni na Gamescomu

24.08.2019. komentiraj

Ovogodišnji Gamescom u Koelnu Samsung Electronics iskoristio je za predstavljanje novog gaming monitora oznake CRG5. To je, kako tvrde u Saumsungu, posljednji u seriji Samsung zakrivljenih gaming monitora. Gamescom, najveći svjetski gaming sajam, važan je događaj za Samsung na kojem prikazuju svoju najnoviju gaming tehnologiju. Osim CRG5, posjetitelji gamescoma su mogli iskusiti i druge Samsungove inovacije u polju gaming monitora, uključujući Space Gaming Monitor (SR75Q) i Super Ultra-wide CRG9 49”, ističu iz ovog korejskog proizvođača.

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

21.08.2019. komentiraj

Microsoft je 29. srpnja prije četiri godine svijetu predstavio Windows 10 i nakon početnih turbulencija, “desetka” je vrlo blizu polovice udjela na PC tržištu, kad se radi o operativnim sustavima. Konkretnije, riječ je o 48,86 posto, dok je Windows 7 na 31,83 posto.

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

19.08.2019. komentiraj

Apple se našao u problemima jer je Američka federalna administracija za zrakoplovstvo (FAA) odlučila zabraniti njegov 15-inčni MacBook Pro iz 2015. na civilnim letovima Sjedinjenim Američkim Državama! Razlog za takav potez jest rizik koji taj uređaj predstavlja, a to je mogućnost požara.