IFA 2016: Logitech G predstavio novu Prodigy seriju

IFA 2016: Logitech G predstavio novu Prodigy seriju

Foto: Logitech

Tvrtka Logitech predstavila je novu Prodigy seriju gaming uređaja, koja uključuje dva miša, tipkovnicu i slušalice, od kojih svi dijele osobine tehnologije visokih performansi, iznimnu udobnost, elegantan i moderan dizajn.

Logitech G Prodigy serija uključuje Logitech G403 Prodigy Gaming Mouse, Logitech G403 Prodigy Wireless Gaming Mouse, Logitech G213 Prodigy RGB Gaming Keyboard i Logitech G231 Prodigy Headset.

Logitech G403 Prodigy gaming miš

Miš G403 Prodigy Gaming i bežični miš G403 Prodigy Gaming osiguravaju dugotrajnu udobnost zahvaljujući svom jednostavnom, ergonomskom dizajnu. Gumene tipke na lijevoj i desnoj strani pružaju dodatnu kontrolu, a ako preferirate miša veće težine moguće ga je otežati s dodatnih 10g izmjenjivih utega.

Oba miša su osam puta brža od standardnih miševa, što znači da je njihova reakcija gotovo trenutna. Svaki miš ima napredan sustav za zatezanje koji pomaže da se lijeva i desna tipka miša pripreme za klik, reducirajući snagu potrebnu za isti i osiguravajući izniman odaziv. Ovi miševi opremljeni su senzorom PMW3366 - najnaprednijim gaming senzorom na svijetu, koji preferiraju eSports profesionalci širom svijeta. Iznimno precizan i izdržljiv senzor PMW3366 omogućava vam brže reakcije i preciznije ciljanje.

Miševi se mogu koristiti bez dodatnog podešavanja ili ih možete u potpunosti konfigurirati kako bi prilagodili rasvjetu, tipke i DPI postavke. Naime, miš G403 Prodigy Wireless Gaming energetski i tehnološki opremljen je kao i nagrađivani Logitech G900 Chaos Spectrum. Visoko optimizirana 2.4GHz bežična konekcija ima odaziv od 1ms za fantastični odaziv koji nadilazi konkurentna rješenja uključujući i ona bežična.

Logitech G213 Prodigy RGB gaming tipkovnica

Dizajnirana za gamere svih razina igre, tipkovnica G213 Prodigy elegantnog je dizajna, zaobljenih rubova, izdržljiva i otporna na prolijevanje tekućine. Integrirano odmorište za ruke i podesive nožice omogućavaju podešavanje kako bi sve savršeno funkcioniralo tijekom dugotrajnog igranja.

G213 Prodigy tipkovnica napravljena je posebno za gamere i donosi najbolje od taktilnih performansi. Svaka tipkovnica podešena je da isporuči ultra-brze povratne informacije koje su do četiri puta brže od standardnih tipkovnica. Osim toga, njena «anti-ghosting gaming» matrica podešena je za optimalnu izvedbu tako da imate sve pod kontrolom kada istovremeno pritišćete više tipki.

Tipkovnica G213 Prodigy donosi pet RGB zona osvjetljenja, koje se mogu personalizirati iz spektra do 16,8 milijuna boja. Promijenite boje kako biste uskladili svoje postavke određene igre, postavke zaslona te sinkronizirajte svjetlosne efekte s ostalim Logitech G uređajima uz pomoć Logitech Gaming Software-a (LGS). Minimalno propuštanje svjetlosti oko svake tipke znači više svjetla koje prolazi kroz same tipke kako biste lakše uočili tipke u mraku.

Uz to, namjenske kontrole omogućavaju igranje, zaustavljanje igre, preskakanje ili podešavanje zvuka samo dodirom na tipku, bez isključivanja iz igre.

Logitech G231 Prodigy gaming slušalice

Koristeći neodimijske zvučničke jedinice promjera 40mm, slušalice G231 Prodigy Gaming daju visoko kvalitetan stereo zvuk koji vas drži uronjene u vaš PC ili igraću konzolu od početka do kraja. Slušalice za uši prekrive su pažljivo odabranom tkaninom namijenjenom za sportske performanse kako bi bile udobne čak i nakon dugotrajnog korištenja. Spužvaste navlake se jednostavno održavaju i skidaju sa slušalica.

Jednostrani nosač mikrofona koji omogućuje kristalno čist zvuk postavljen je tako da jednostavno prikupi samo zvuk glasa, osiguravajući tako da vas se čuje glasno i jasno. Kada nije u upotrebi mikrofon se može zaklopiti natrag u slušalicu. Integrirane audio kontrole za podešavanje glasnoće zvuka i isključivanje mikrofona lako su dohvatljive na priključnom kablu.

Cijene i dostupnost

Logitech G403 Prodigy Gaming miš, Logitech G213 Prodigy RGB Gaming tipkovnica and Logitech G231 Prodigy Gaming slušalice, očekuje se da će biti dostupni u rujnu. G403 Prodigy Gaming miš po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 549,00 kn, Logitech G213 RGB Gaming tipkovnica po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 629,00 kn  i Logitech G231 Gaming slušalice po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 469,00 kn. Logitech G403 Prodigy Gaming bežični miš biti će dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 929,00 kn.

Još iz kategorije

Samsung najavio novo veliko softversko ažuriranje za Galaxy S10 i Galaxy Note10

Samsung najavio novo veliko softversko ažuriranje za Galaxy S10 i Galaxy Note10

28.03.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je da su od ožujka, zahvaljujući softverskom ažuriranju , nove, inovativne značajke Galaxy S20 serije dostupne i na Galaxy S10 i Galaxy Note10 pametnim telefonima. „Korisnici će moći isprobati najnapredniju tehnologiju kamere, uključujući popularnu značajku Single Capture. Osim toga, uživat će u mnogim softverskim poboljšanjima, pristupu inteligentnoj galeriji te novim mogućnostima dijeljenja sadržaja“, objašnjavaju u Samsungu i dodaju kako će značajke Galaxy S20 serije navedene u nastavku bit će dostupne i na Galaxy S10 i Galaxy Note10 pametnim telefonima s nadogradnjom.

Huawei P40 serija stiže na tržište

Huawei P40 serija stiže na tržište

26.03.2020. komentiraj

Huawei Consumer Business Group (BG) predstavila je Huawei P40 Pro+, Huawei P40 Pro i Huawei P40, nove flagship pametne telefone serije Huawei P40 vrhunskog dizajna, te uz pregršt inovacija u mobilnoj fotografiji. uređaji iz P40 serije dolaze na tržište početkom travnja.

Huawei svojim korisnicima produljio jamstvo na uređaje do 15. lipnja 2020.

Huawei svojim korisnicima produljio jamstvo na uređaje do 15. lipnja 2020.

26.03.2020. komentiraj

Huawei je za sve korisnike njihovih uređaja osigurao posebnu pogodnost – produljenje jamstva do 15. lipnja 2020. godine. Kompanija im je tako odlučila izaći u susret tijekom kriznog perioda kako bi omogućila bezbrižno uživanje u Huawei uređajima.