IFA 2016: Logitech G predstavio novu Prodigy seriju

IFA 2016: Logitech G predstavio novu Prodigy seriju

Foto: Logitech

Tvrtka Logitech predstavila je novu Prodigy seriju gaming uređaja, koja uključuje dva miša, tipkovnicu i slušalice, od kojih svi dijele osobine tehnologije visokih performansi, iznimnu udobnost, elegantan i moderan dizajn.

Logitech G Prodigy serija uključuje Logitech G403 Prodigy Gaming Mouse, Logitech G403 Prodigy Wireless Gaming Mouse, Logitech G213 Prodigy RGB Gaming Keyboard i Logitech G231 Prodigy Headset.

Logitech G403 Prodigy gaming miš

Miš G403 Prodigy Gaming i bežični miš G403 Prodigy Gaming osiguravaju dugotrajnu udobnost zahvaljujući svom jednostavnom, ergonomskom dizajnu. Gumene tipke na lijevoj i desnoj strani pružaju dodatnu kontrolu, a ako preferirate miša veće težine moguće ga je otežati s dodatnih 10g izmjenjivih utega.

Oba miša su osam puta brža od standardnih miševa, što znači da je njihova reakcija gotovo trenutna. Svaki miš ima napredan sustav za zatezanje koji pomaže da se lijeva i desna tipka miša pripreme za klik, reducirajući snagu potrebnu za isti i osiguravajući izniman odaziv. Ovi miševi opremljeni su senzorom PMW3366 - najnaprednijim gaming senzorom na svijetu, koji preferiraju eSports profesionalci širom svijeta. Iznimno precizan i izdržljiv senzor PMW3366 omogućava vam brže reakcije i preciznije ciljanje.

Miševi se mogu koristiti bez dodatnog podešavanja ili ih možete u potpunosti konfigurirati kako bi prilagodili rasvjetu, tipke i DPI postavke. Naime, miš G403 Prodigy Wireless Gaming energetski i tehnološki opremljen je kao i nagrađivani Logitech G900 Chaos Spectrum. Visoko optimizirana 2.4GHz bežična konekcija ima odaziv od 1ms za fantastični odaziv koji nadilazi konkurentna rješenja uključujući i ona bežična.

Logitech G213 Prodigy RGB gaming tipkovnica

Dizajnirana za gamere svih razina igre, tipkovnica G213 Prodigy elegantnog je dizajna, zaobljenih rubova, izdržljiva i otporna na prolijevanje tekućine. Integrirano odmorište za ruke i podesive nožice omogućavaju podešavanje kako bi sve savršeno funkcioniralo tijekom dugotrajnog igranja.

G213 Prodigy tipkovnica napravljena je posebno za gamere i donosi najbolje od taktilnih performansi. Svaka tipkovnica podešena je da isporuči ultra-brze povratne informacije koje su do četiri puta brže od standardnih tipkovnica. Osim toga, njena «anti-ghosting gaming» matrica podešena je za optimalnu izvedbu tako da imate sve pod kontrolom kada istovremeno pritišćete više tipki.

Tipkovnica G213 Prodigy donosi pet RGB zona osvjetljenja, koje se mogu personalizirati iz spektra do 16,8 milijuna boja. Promijenite boje kako biste uskladili svoje postavke određene igre, postavke zaslona te sinkronizirajte svjetlosne efekte s ostalim Logitech G uređajima uz pomoć Logitech Gaming Software-a (LGS). Minimalno propuštanje svjetlosti oko svake tipke znači više svjetla koje prolazi kroz same tipke kako biste lakše uočili tipke u mraku.

Uz to, namjenske kontrole omogućavaju igranje, zaustavljanje igre, preskakanje ili podešavanje zvuka samo dodirom na tipku, bez isključivanja iz igre.

Logitech G231 Prodigy gaming slušalice

Koristeći neodimijske zvučničke jedinice promjera 40mm, slušalice G231 Prodigy Gaming daju visoko kvalitetan stereo zvuk koji vas drži uronjene u vaš PC ili igraću konzolu od početka do kraja. Slušalice za uši prekrive su pažljivo odabranom tkaninom namijenjenom za sportske performanse kako bi bile udobne čak i nakon dugotrajnog korištenja. Spužvaste navlake se jednostavno održavaju i skidaju sa slušalica.

Jednostrani nosač mikrofona koji omogućuje kristalno čist zvuk postavljen je tako da jednostavno prikupi samo zvuk glasa, osiguravajući tako da vas se čuje glasno i jasno. Kada nije u upotrebi mikrofon se može zaklopiti natrag u slušalicu. Integrirane audio kontrole za podešavanje glasnoće zvuka i isključivanje mikrofona lako su dohvatljive na priključnom kablu.

Cijene i dostupnost

Logitech G403 Prodigy Gaming miš, Logitech G213 Prodigy RGB Gaming tipkovnica and Logitech G231 Prodigy Gaming slušalice, očekuje se da će biti dostupni u rujnu. G403 Prodigy Gaming miš po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 549,00 kn, Logitech G213 RGB Gaming tipkovnica po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 629,00 kn  i Logitech G231 Gaming slušalice po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 469,00 kn. Logitech G403 Prodigy Gaming bežični miš biti će dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 929,00 kn.

Još iz kategorije

Prošla 2019. godina bila je jako dobra za Samsungove pametne telefone

Prošla 2019. godina bila je jako dobra za Samsungove pametne telefone

23.01.2020. komentiraj

U rastućoj industriji pametnih telefona svaki mjesec predstavljaju se novi uređaji, no samo oni najkvalitetniji uspijevaju privući pažnju i svojim performansama zaslužiti povjerenje korisnika. Među njima su i uređaji iz Samsung Galaxy S10 i Galaxy Note10 serije, koje su se tijekom 2019. godine istaknule vrhunskom kvalitetom softvera, hardvera i dizajna, tvrde u Samsungu.

LG dobio rekordan broj nagrada na sajmu CES 2020

LG dobio rekordan broj nagrada na sajmu CES 2020

23.01.2020. komentiraj

LG Electronics (LG) je osvojio rekordan broj nagrada koje su dodijelili stručnjaci iz industrije na sajmu CES. Tako je LG dobio više od 150 priznanja ove godine, među kojima je i po šesti put zaredom nagradu za najbolji televizor – Best TV of CES Award. Nagrade Best of CES Awards (službeni program nagrada CES koji vodi portal Engadget u ime organizacije Consumer Technology Association) su prepoznale i izdvojile seriju LG CX OLED televizora kao najbolju i to u konkurenciji od doslovno tisuće novih televizora koji su prikazani na sajmu.

Huawei FreeBuds 3 i Huawei Watch GT 2 nagrađeni na ovogodišnjem CES-u

Huawei FreeBuds 3 i Huawei Watch GT 2 nagrađeni na ovogodišnjem CES-u

22.01.2020. komentiraj

Tijekom sajma CES2020 koji se svake godine održava u Las Vegasu, Huawei Freebuds 3 i Huawei Watch GT 2 privukli su pažnju svjetskih tehnoloških medija i oduševili kritičare osvajanjem “Best of CES2020” i “Editor’s Choice” nagrade.