IFA 2016: LG će predstaviti cijelu liniju premium kuhinjskih uređaja

IFA 2016: LG će predstaviti cijelu liniju premium kuhinjskih uređaja

Foto: LG

LG Electronics će na sajmu IFA 2016 pokazati cijelu liniju premium kuhinjskih uređaja, odnosno svoje najinovativnije i najpopularnije uređaje koji zajedno zadovoljavaju sve potrebe korisnika.

"LG-evi unaprijeđeni hladnjaci Door-in-Door dizajnirani su kako bi olakšali pristup često korištenim namirnicama te omogućili bolju organizaciju unutar hladnjaka. Ergonomski dizajn smanjuje potrebu učestalog otvaranja svih odjeljaka te tako smanjuje gubitak hladnog zraka do 41 posto, dok značajke Square Pocket Handle i Hidden Button omogućavaju lakši pristup unutrašnjosti. Dispenzer za vodu dodatno je unaprijeđen, dok značajka NatureFRESH održava optimalnu vlagu i temperaturu te tako hranu čini duže svježom. Također, uz značajku Dual Door-in-Door korisnici sad imaju dva zasebna odjeljka za još lakši pristup omiljenim namirnicama.", ističu iz LG-a.

Funkcija InstaView Door-in-Door predstavljena u hladnjaku LG SIGNATURE sad je dostupna i u modelima French-door i Side-by-Side. Značajka Knock-on u trenutku pretvara zatamnjeno vanjsko staklo InstaView Door-in-Door u prozirno omogućavajući korisnicima pogled u unutrašnjost hladnjaka bez otvaranja kako bi se smanjio gubitak hladnog zraka. Zaslon Wi-Fi Eclipse pokazuje temperaturu u hladnjaku i zamrzivaču te pojednostavljuje upravljanje i doprinosi estetici i dizajnu.

Mikrovalna pećnica NeoChef opremljena je jednostavnim i intuitivnim korisničkim sučeljem za još veću praktičnost. Zahvaljujući blistavoj prednjoj ploči u kombinaciji s uglađenom mat vanjštinom, ova se mikrovalna pećnica uklapa u uređenje bilo koje kuhinje. LG-eva tehnologija Smart Inverter smanjuje potrebno vrijeme kuhanja, a u isto vrijeme olakšava pripremu ukusnije i zdravije hrane. Linearno upravljanje snagom osigurava ujednačenije podgrijavanje ili odmrzavanje skraćujući tako vrijeme pripreme. Zahvaljujući ovoj tehnologiji pećnica se može koristiti u raznim kulinarskim procesima, primjerice za pripremu jogurta, topljenje čokolade ili maslaca te dizanje tijesta. Antibakterijski premaz EasyClean unutar mikrovalne pećnice NeoChef eliminira 99,99 posto bakterija nakon samo triju brisanja.

LG-eva pećnica Speed Oven+ koristi kuhanje na paru i tehnologiju InfraredHeating kako bi se smanjilo potrebno vrijeme pečenja, dok su u isto vrijeme jela hrskava izvana i sočna iznutra, a okusi svih sastojaka očuvani. Prva je pećnica koja koristi tehnologiju Smart Inverter te ima mogućnost kontroliranja snage za nikad jednostavniju pripremu raznolike hrane. Praktično korisničko sučelje nudi mnoge programe pečenja što omogućava svakoj obitelji pripremanje omiljenih jela bez puno strke i pripreme.

S LG-evom perilicom posuđa SteamClean korisnici mogu učinkovitije očistiti posuđe s manje mrlja od vode. Značajka TrueSteam koristi izrazito vruću paru kako bi razgradila i najtvrdokornije ostatke hrane. Mlaznice QuadWash u kombinaciji s tehnologijom motora Inverter Direct Drive raspršuju vodu  optimalnog intenziteta do svakog kutka perilice. Uz to, motor Inverter Direct Drive dolazi s desetogodišnjem jamstvom, jednim od najduljih na tržištu.

„Sajam IFA okuplja najbolje od najboljih što ga čini odličnim mjestom za predstavljanje naših najnovijih kućanskih aparata. LG-evi napredni kuhinjski uređaji nemaju premca kad je riječ o potrebama modernih korisnika.“, rekao je Jo Seong-jin, predsjednik kompanije LG Electronics i tvrtke Home Appliance & Air Solution.

Još iz kategorije

Huawei predstavio Mobile Services ekosustav

Huawei predstavio Mobile Services ekosustav

13.12.2019. komentiraj

Huawei je predstavio svoj Mobile Services ekosustav koji krajnjim korisnicima osigurava pametnije, brže i bolje okruženje, a za developere je osigurano ugodnije korištenje cloud usluga i aplikacija, moglo se čuti od Justyne Jaworske, voditeljice Mobile Cloud Services Business odjela u Huaweiju na konferenciji .debug na kojeoj je HMS i prvi put predstavljen.

Ako putujete, ove tehnološke gadgete obavezno ponesite sa sobom

Ako putujete, ove tehnološke gadgete obavezno ponesite sa sobom

11.12.2019. komentiraj

Poslovna putovanja sastavni su dio radne svakodnevice modernog čovjeka i da bi ona prolazila bez prevelikih problema, potrebno je biti spreman - u potpunosti. Dakle, neke stvari jednostavno ne bi trebalo zaboravljati jer bez njih može doći do situacija koje nikome nisu drage.

Bliži se kraj za Google Glass

Bliži se kraj za Google Glass

10.12.2019. komentiraj

Google Glass “živi” kao proizvod za industriju, u okruženjima koja ih trebaju, ali posljednjih dana u javnost dopiru informacije da bi većina mogućnosti s veljačom 2020. mogla iščeznuti. Naime, Google je odlučio polako prekidati projekt Google Glass i bez obzira što one za Explorerse koji su potrošili oko 1500 američkih dolara od 2013. do 2015. trebaju te pametne naočale, morat će ih se odreći.