I Verbatim se uključuje u svijet 3D printinga

I Verbatim se uključuje u svijet 3D printinga

Verbaitm će iskoristiti sajam IFA u Berlinu, koji će se održati od 5. do 10. rujna, kako bi objavio svoj izlazak na brzo razvijajuće tržište 3D ispisa, predstavljanjem vrhunskih PLA i ABS materijala za ispis.

Proces 3D ispisa omogućuje izradu fizičkih objekata iz trodimenzionalnih modela, polaganjem slojeva materijala u aditivnom proizvodnom procesu. Industrija 3D ispisa trenutno prolazi kroz masivnu transformaciju i ogroman rast, a u istraživanju tvrtke Gartner procjenjuje se da će već u 2014. biti ukupno vrijedna 669 milijuna USD (500 milijuna eura). Sve češće se predstavljaju novi i tehnološki napredniji 3D pisači koji ciljaju na korisnike kod kuće, u školama i sveučilištima, ali i u ključnim poslovnim sektorima i industrijskim primjenama.

Verbatimovi materijali za 3D ispis bit će dostupni u Europi od rujna 2014. PLA materijali bit će dostupni u nitima promjera 1,75 mm i 3 mm, a ABS materijal u niti promjera 1,75 mm. I jedan i drugi bit će dostupni u različitim živim bojama, u namotajima od jednog kilograma.

Proizvodi se izrađuju u Japanu iz najkvalitetnijih sirovina i uz striktnu kontrolu kvalitete kako bi se osiguralo neometano punjenje i stabilan ispis. Niti će biti distribuirane u vakuumiranom pakiranju s odvlaživačem i namotane na poseban kalem koji je dizajniran kako bi omogućio ujednačene performanse i punjenje pisača.

Pored ove nove serije niti za 3D pisače, Verbatim će na sajmu IFA predstaviti i velik broj inovacija idealnih za korisnike prijenosnih uređaja. To su, između ostalog, lagani MediaShare Wireless, koji se može povezati putem Wi-Fi veze na tablete i smartfone te omogućiti korisnicima gledanje, slušanje i back-up fotografija i videa odnosno glazbe; prenosivi Ultra-Slim 4200mAh power pack, koji korisnicima smartfona i tableta nudi način da napune uređaje dok su u pokretu; atraktivna kolekcija navlaka Folio dizajniranih da pomognu zaštititi tablete, e-čitače i pametne telefone od rizika svakodnevnog korištenja;  Micro SD kartice i Nano USB Drive s Micro USB adapterom Nano OTG, koji omogućuju korisnicima brži i lakši prijenos datoteka između uređaja bez korištenja računala te na kraju Verbatimov Vx450 External SSD – vanjsko SSD rješenje za pohranu podataka visokih performansi, idealno za izradu sigurnosnih kopija i spremanje velikih datoteka poput onih s HD videozapisima.

Još iz kategorije

Stiže Canonov EOS C70 koja kombinira Cinema i R seriju

Stiže Canonov EOS C70 koja kombinira Cinema i R seriju

24.09.2020. komentiraj

Canon Europe danas predstavlja EOS C70 – kompaktnu i svestranu kameru koja će prva spojiti vrhunsku kvalitetu slike Canonove linije Cinema EOS s prenosivošću i svestranošću svoje linije EOS R. Prvi put u povijesti tvorci filmova koji koriste kamere iz Canonova sustava  Cinema EOS mogu uživati u nevjerojatnim mogućnostima snažne ponude objektiva RF.

Novi Huawei prijenosnici za još bolju mobilnu produktivnost

Novi Huawei prijenosnici za još bolju mobilnu produktivnost

23.09.2020. komentiraj

Huawei je tijekom svoje Developers konferencije (HDC) MateBook seriji prijenosnika dodao dva nova uređaja – MateBook X i MateBook 14. MateBook serija ističe se upečatljivim dizajnom i inovativnom tehnologijom, a dva nova prijenosnika slijede ovu filozofiju. Uređaji su namijenjeni podizanju produktivnosti u razdoblju u kojem je pouzdani prijenosnik važan faktor uspješnog obavljanja posla.

Stiže Samsung Galaxy S20 FE

Stiže Samsung Galaxy S20 FE

23.09.2020. komentiraj

Samsung Electronics predstavila je Galaxy S20 Fan Edition (FE), najnovijeg člana Galaxy S20 serije. Galaxy S20 FE je premium pametni telefon koji sadrži sve omiljene značajke zaljubljenika u pametne telefone iz Galaxy serije. Samsung je tako u novi S20 FE uključio značajke Galaxy S20 serije, poput super glatkog zaslona za scrollanje, kamere s ugrađenom umjetnom inteligencijom, naprednog čipseta, hiperbrze povezivosti, baterije koja traje cijeli dan , proširenog prostora za pohranu , a sve uz moderan premium dizajn. Novi Galaxy S20 FE u Hrvatskoj će biti dostupan od 2. listopada 2020. po cijeni od 5 tisuća kuna na više ovisno o modelu i opcijama.