Huawei predstavlja dvadesetak novih proizvoda u Barceloni

Huawei predstavlja dvadesetak novih proizvoda u Barceloni

Foto: Huawei

Prošlog je tjedna Huawei u Londonu održao događaj za medije i analitičare na kojem je najavio svoj ovogodišnji nastup na Mobile World Congressu u Barceloni. Tijekom prezentacije, predstavnici kineske tvrtke uputili su poziv svima u industriji na suradnju izvan tradicionalnih granica kako bi se što bolje razvile mogućnosti, povezivost, poslovanje, iskustva i partnerstva u povezanom inteligentnom svijetu.

Tijekom predstojećeg MWC-a, unatoč činjenici da su promociju novih pametnih telefona iz serije P odgodili za kraj ožujka, Huawei će predstaviti dvadesetak novih proizvoda. Također će prezentirati rezultate partnerskih odnosa s više od 300 tvrtki diljem svijeta, ugostit će pet foruma i biti aktivni u brojnim događanjima tijekom sajma kako bi podijelili svoja iskustva. Želja im je, ističu, zajednički se otisnuti na put koji vodi ka potpuno povezanom inteligentnom svijetu.

Četvrta industrijska evolucija, u kojoj su ICT mreže temelj, a umjetna inteligencija joj pruža mogućnost razvoja, vodi nas u inteligentni svijet u kojem će sve stvari biti "svjesne, povezane i inteligentne", istaknuli su čelnici Huaweija. To će, dodaju, stvoriti digitalnu transformaciju cjelokupnog tržišta vrijednu čak 23 bilijuna američkih dolara, a njihova je tvrtka spremna učiniti sve kako bi digitalni sadržaji i prednosti bili dostupni svima.

"Huawei je fokusiran na ICT infrastrukturu i pametne uređaje kako bi stvorio plodno tlo za razvoj informacija, automatizaciju i inteligentne tehnologije. Na tom će plodnom tlu partneri moći izgrađivati sadržaje, aplikacije i cloud. No, prije ulaska u taj inteligentni svijet moramo se suočiti s brojnim izazovima. Kako bismo postigli održivi rast poslovanja moramo ići izvan okvira postojećih okvira, prvo interno, a potom i eksterno", izjavio je član uprave Huaweija i direktor tvrtke Huawei Carrier Ryan Ding.

Još iz kategorije

Ako putujete, ove tehnološke gadgete obavezno ponesite sa sobom

Ako putujete, ove tehnološke gadgete obavezno ponesite sa sobom

11.12.2019. komentiraj

Poslovna putovanja sastavni su dio radne svakodnevice modernog čovjeka i da bi ona prolazila bez prevelikih problema, potrebno je biti spreman - u potpunosti. Dakle, neke stvari jednostavno ne bi trebalo zaboravljati jer bez njih može doći do situacija koje nikome nisu drage.

Bliži se kraj za Google Glass

Bliži se kraj za Google Glass

10.12.2019. komentiraj

Google Glass “živi” kao proizvod za industriju, u okruženjima koja ih trebaju, ali posljednjih dana u javnost dopiru informacije da bi većina mogućnosti s veljačom 2020. mogla iščeznuti. Naime, Google je odlučio polako prekidati projekt Google Glass i bez obzira što one za Explorerse koji su potrošili oko 1500 američkih dolara od 2013. do 2015. trebaju te pametne naočale, morat će ih se odreći.

Samsung Galaxy Fold rasprodan u periodu prednarudžbi

Samsung Galaxy Fold rasprodan u periodu prednarudžbi

10.12.2019. komentiraj

Svega nekoliko dana nakon što je u Hrvatskoj započela prednarudžba Samsung Galaxy Fold uređaja rasprodane su sve količine ovog najiščekivanijeg pametnog telefona godine, objavili su iz Samsunga. Međutim, kako ističu zbog iznimnog interesa korisnika tvrtka Samsung Electronics je od utorka, 10. prosinca, osigurala dodatne količine uređaja i omogućila nastavak prednarudžbi.