Huawei predstavlja dvadesetak novih proizvoda u Barceloni

Huawei predstavlja dvadesetak novih proizvoda u Barceloni

Foto: Huawei

Prošlog je tjedna Huawei u Londonu održao događaj za medije i analitičare na kojem je najavio svoj ovogodišnji nastup na Mobile World Congressu u Barceloni. Tijekom prezentacije, predstavnici kineske tvrtke uputili su poziv svima u industriji na suradnju izvan tradicionalnih granica kako bi se što bolje razvile mogućnosti, povezivost, poslovanje, iskustva i partnerstva u povezanom inteligentnom svijetu.

Tijekom predstojećeg MWC-a, unatoč činjenici da su promociju novih pametnih telefona iz serije P odgodili za kraj ožujka, Huawei će predstaviti dvadesetak novih proizvoda. Također će prezentirati rezultate partnerskih odnosa s više od 300 tvrtki diljem svijeta, ugostit će pet foruma i biti aktivni u brojnim događanjima tijekom sajma kako bi podijelili svoja iskustva. Želja im je, ističu, zajednički se otisnuti na put koji vodi ka potpuno povezanom inteligentnom svijetu.

Četvrta industrijska evolucija, u kojoj su ICT mreže temelj, a umjetna inteligencija joj pruža mogućnost razvoja, vodi nas u inteligentni svijet u kojem će sve stvari biti "svjesne, povezane i inteligentne", istaknuli su čelnici Huaweija. To će, dodaju, stvoriti digitalnu transformaciju cjelokupnog tržišta vrijednu čak 23 bilijuna američkih dolara, a njihova je tvrtka spremna učiniti sve kako bi digitalni sadržaji i prednosti bili dostupni svima.

"Huawei je fokusiran na ICT infrastrukturu i pametne uređaje kako bi stvorio plodno tlo za razvoj informacija, automatizaciju i inteligentne tehnologije. Na tom će plodnom tlu partneri moći izgrađivati sadržaje, aplikacije i cloud. No, prije ulaska u taj inteligentni svijet moramo se suočiti s brojnim izazovima. Kako bismo postigli održivi rast poslovanja moramo ići izvan okvira postojećih okvira, prvo interno, a potom i eksterno", izjavio je član uprave Huaweija i direktor tvrtke Huawei Carrier Ryan Ding.

Još iz kategorije

Novi CAT pametni telefon s naprednom termalnom kamerom

Novi CAT pametni telefon s naprednom termalnom kamerom

04.08.2020. komentiraj

Bullitt Group, globalni nositelj licence za Cat telefone, predstavio je Cat S62 Pro  pametni telefon s termalnim snimanjem i FLIR Lepton senzorom najviše dostupne razlučivosti. Cat S62 Pro treća je generacija serije Cat 60 i ekskluzivno je opremljen najnovijom termalnom tehnologijom tvrtke FLIR. Zahvaljujući senzoru FLIR Lepton 3.5 i novoj aplikaciji MyFLIR Pro, Cat S62 Pro donosi četverostruko povećanje broja termalnih piksela i nenadmašan komplet značajki unutar aplikacije.

Na domaće tržište stiže OnePlus Nord

Na domaće tržište stiže OnePlus Nord

03.08.2020. komentiraj

Premium tehnološki brend OnePlus lansirao je OnePlus Nord, prvi model pametnih telefona koji dolazi po pristupačnijim cijenama. Premijerno predstavljen pomoću AR tehnologije, OnePlus Nord donosi sve elemente vrhunskog pametnog telefona koji korisnicima olakšavaju svakodnevicu: napredan sustav kamera, besprijekorno korisničko iskustvo te pouzdana kvaliteta OnePlusa. Nord pokreće Qualcomm Snapdragon 765G 5G mobilna platforma čime brend nastavlja pružati vlastiti doprinos 5G eri omogućavajući većem broju korisnika da uživaju u neviđenim brzinama 5G tehnologije. OnePlus Nord prednarudžbom je dostupan kod distributera e-Kupi i Sancta Domenica.

Brz prijenos datoteka i jednostavan rad

Brz prijenos datoteka i jednostavan rad

01.08.2020. komentiraj

Huawei je nedavno predstavio svoj flagship prijenosnik s FullView zaslonom i čitavim nizom naprednih funkcija – MateBook X Pro, a uređaj korisnicima otvara razne mogućnosti, bilo da je riječ o korištenju za poslovne potrebe ili opuštanju uz igre, ističu iz ovog kineskog proizvođača pametnih telefona, prijenosnika i tableta.