Huawei predstavlja dvadesetak novih proizvoda u Barceloni

Huawei predstavlja dvadesetak novih proizvoda u Barceloni

Foto: Huawei

Prošlog je tjedna Huawei u Londonu održao događaj za medije i analitičare na kojem je najavio svoj ovogodišnji nastup na Mobile World Congressu u Barceloni. Tijekom prezentacije, predstavnici kineske tvrtke uputili su poziv svima u industriji na suradnju izvan tradicionalnih granica kako bi se što bolje razvile mogućnosti, povezivost, poslovanje, iskustva i partnerstva u povezanom inteligentnom svijetu.

Tijekom predstojećeg MWC-a, unatoč činjenici da su promociju novih pametnih telefona iz serije P odgodili za kraj ožujka, Huawei će predstaviti dvadesetak novih proizvoda. Također će prezentirati rezultate partnerskih odnosa s više od 300 tvrtki diljem svijeta, ugostit će pet foruma i biti aktivni u brojnim događanjima tijekom sajma kako bi podijelili svoja iskustva. Želja im je, ističu, zajednički se otisnuti na put koji vodi ka potpuno povezanom inteligentnom svijetu.

Četvrta industrijska evolucija, u kojoj su ICT mreže temelj, a umjetna inteligencija joj pruža mogućnost razvoja, vodi nas u inteligentni svijet u kojem će sve stvari biti "svjesne, povezane i inteligentne", istaknuli su čelnici Huaweija. To će, dodaju, stvoriti digitalnu transformaciju cjelokupnog tržišta vrijednu čak 23 bilijuna američkih dolara, a njihova je tvrtka spremna učiniti sve kako bi digitalni sadržaji i prednosti bili dostupni svima.

"Huawei je fokusiran na ICT infrastrukturu i pametne uređaje kako bi stvorio plodno tlo za razvoj informacija, automatizaciju i inteligentne tehnologije. Na tom će plodnom tlu partneri moći izgrađivati sadržaje, aplikacije i cloud. No, prije ulaska u taj inteligentni svijet moramo se suočiti s brojnim izazovima. Kako bismo postigli održivi rast poslovanja moramo ići izvan okvira postojećih okvira, prvo interno, a potom i eksterno", izjavio je član uprave Huaweija i direktor tvrtke Huawei Carrier Ryan Ding.

Još iz kategorije

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

21.08.2019. komentiraj

Microsoft je 29. srpnja prije četiri godine svijetu predstavio Windows 10 i nakon početnih turbulencija, “desetka” je vrlo blizu polovice udjela na PC tržištu, kad se radi o operativnim sustavima. Konkretnije, riječ je o 48,86 posto, dok je Windows 7 na 31,83 posto.

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

19.08.2019. komentiraj

Apple se našao u problemima jer je Američka federalna administracija za zrakoplovstvo (FAA) odlučila zabraniti njegov 15-inčni MacBook Pro iz 2015. na civilnim letovima Sjedinjenim Američkim Državama! Razlog za takav potez jest rizik koji taj uređaj predstavlja, a to je mogućnost požara.

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

18.08.2019. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je sljedeći korak u svom dugoročnom, strateškom partnerstvu s Microsoftom, koje će donijeti besprijekorna iskustva na svim uređajima, aplikacijama i uslugama. Počevši od ekskluzivnih Microsoftovih integracija u novom Galaxy Note10, korisnici će sada imati jednostavan način nesmetanog rada između pametnog telefona i računala, dok Galaxy Book S uvodi sasvim novo iskustvo svojom beskompromisnom mobilnošću i performansama sljedeće generacije. Donoseći najbolje za platforme Galaxy i Windows, ovo će se partnerstvo i dalje širiti kako bi Samsung i Microsoft svojim korisnicima omogućili bogato mobilno iskustvo u eri 5G mreže.