Huawei predstavio novi pametni sat Watch GT 3 Pro

Huawei predstavio novi pametni sat Watch GT 3 Pro

Watch GT 3 Pro serija naslanja se na tradiciju Huawei pametnih, nosivih uređaja koji su od lansiranja 2018. godine označili prekretnicu na tržištu i tijekom godina kroz nove iteracije donijeli još više proširenih zdravstvenih i sportskih značajki te jačih performansi, ističu iz ovog kineskog proizvođača.

Huawei Watch GT 3 Pro serija donosi nam dvije serije proizvoda s četiri potpuno nova modela u dvije veličine - Watch GT 3 Pro 46mm titanium, Watch GT 3 Pro 46mm fluoroelastomer, Watch GT 3 Pro 43mm ceramic te Watch GT 3 Pro 43mm leather koje su okupljeni na eventu mogli i osobno testirati. Već na prvi pogled, obje verzije u svim modelima i veličinama pokazuju bogato sportsko nasljeđe, dodatno naglašeno i kroz ime same serije, dok se modeli međusobno dodatno razlikuju po materijalima izrade i narukvicama s kojima su opremljeni.

Huaweijeva najnovija perjanica u kategoriji nosivih uređaja dolazi s novim dizajnom sučelja, velikim zaslonima na oba modela, poboljšanom i snažnom baterijom s mogućnošću brzog punjenja te velikim brojem inovativnih i korisnih funkcija koje ovu seriju stavljaju u sam vrh ponude, tvrde u kompaniji.

„Zadovoljstvo korisnika našim pametnim satovima i nosivim uređajima je i dalje iznimno visoka, a GT3 PRO model donosi snažniju autonomiju i inovacije u ovo područje na kojem uvijek postoji prostora za napredak“, ističe regionalni direktor Huaweija za Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Srbiju Liao Jia.

Ono što budi pozornost već na prvi pogled je zasigurno impresivna kombinacija elegantnog i nosivog dizajna te vrhunske kvalitete izrade i materijala koje donosi Watch GT 3 Pro serija, pojašnjavaju iz Huaweija i dodaju da Serija napravljena od titana u oba dostuona modela pokazala se kao lagana, ali iznimno snažna varijanta koja nam donosi 43 mm AMOLED zaslon izrađen od safirnog stakla, materijala tvrdog poput dijamanta.

„Visokotehnološka keramika na stražnjoj strani prolazi kroz više od 60 procesa u proizvodnji kako bi se od cirkonijevog keramičkog praha dobio finalni proizvod koji detektira i najmanje promjene tjelesne temperature. Serija izražena od keramike je nešto manjih dimenzijama i targetira na ženske kupce uistinu elegantnim dizajnom i bijelom bojom. Keramika visoke tehnologije nije samo lijepa, već je i vrlo otporna na koroziju i toplinu, dok je safirna leća vrlo otporna na ogrebotine i razbijanje. U senzoru se također koristi safirno staklo keramičke stražnje ljuske, za bolje prodiranje svjetlosti i precizno praćenje otkucaja srca.  S novim dizajnom korisničkog sučelja, snažnom baterijom i brzim punjenjem, ovi pametni satovi dižu ljestvicu i najnovijim funkcijama poput EKG analize i TruSeen 5.0+. EKG aplikacija sadrži modul EKG senzora visokih performansi i pruža mjerenje EKG-a u stvarnom vremenu, informacije o sinusnom ritmu, fibrilaciji atrija i još mnogo toga. Uređaj donosi i zdravstvenog asistenta – Healthy Living Shamrock. Putem personaliziranih postavki korisnici mogu primati redovite podsjetnike o zdravstvenom stanju, dnevnom unosu vode, podsjetnike o lijekovima, notifikacije za optimizaciju sna ili za poboljšanje količine tjelovježbe i kretanja“, tvrde u Huaweiju.

Ovi satovi donose više od 100 opcija treninga uz moderne GPS funkcije, vodootpornost do 30 metara dubine i poduži popis dosta impresivnih hardverskih i softverskih poboljšanja, pojašnjavaju iz kompanije i dodaju da kako bi i opravdala naziv osobnog asistenta na zapešću, Huawei Watch GT 3 Pro serija donosi mnoštvo pametnih funkcija koje možete koristiti u svim segmentima svakodnevnog života.

„ Kroz multimedijalno povezivanje s drugim uređajima, upravljanje pozivima i integracijom aplikacija i funkcija koje omogućavaju bolju povezanost, ovi pametni satovi postaju iznimno korisni uređaji koji pomažu optimizaciji svakodnevnice. Premda može raditi samostalno, Watch GT 3 Pro serija lako se sinkronizira sa svakim pametnim telefonom, bez obzira radi li uređaj na Androidu ili iOS-u“, tvrde u Huaweiju.

Huaweijevo inzistiranje na beskompromisnom korisničkom iskustvu iza kojeg stoje brojne tehnološke inovacije i ulaganja u kvalitetu, čine seriju pametnih satova Watch GT 3 Pro zasigurno jednom od najočekivanijih linija pametnih i nosivih uređaja koja će zasigurno opravdati već sad zavidnu reputaciju, zaključuju u kompaniji.

Još iz kategorije

Dell predstavio nova Latitude 9300 prijenosna računala

Dell predstavio nova Latitude 9300 prijenosna računala

24.06.2022.

Dell Technologies je predstavio nove Latitude uređaje temeljene na hibridnom radu, mogućnostima suradnje i kvalitetnim performansama. Novi Latitude 9330 model spaja ključne značajke hibridnog rada, povezivanja i privatnosti u 2-u-1 rješenju, a ujedno je i prvi 13-inčni uređaj iz serije 9000 i najtanji u portfelju Latitude s InfinityEdge zaslonom veličine 16:10 koji uz moćne Intel Core procesore 12. generacije pruža savršene opcije za rad u hodu.

Huawei predstavio novi preklopni pametni telefon, prijenosna računala, tablet i slušalice

Huawei predstavio novi preklopni pametni telefon, prijenosna računala, tablet i slušalice

23.06.2022.

Huawei na europskom događanju u Istanbulu predstavio je, kako sami tvrde,  niz vrhunskih, tehnološki naprednih proizvoda te prezentirao strategiju razvoja za nadolazeći period. Od premijerno prikazanih pametnih uređaja, posebno su se istaknula nova 16-inčna prijenosna računala MateBook D 16 & 16s, prvi tablet s E-ink ekranom MatePad Paper, novi sklopivi pametni telefon Mate Xs 2, kao i pojačanja pametnih telefona iz nova serije – nova Y70 i nova Y90 te najnoviji dodatak audio obitelji uređaja, FreeBuds Pro 2.

XPG predstavio miš za igrače ALPHA

XPG predstavio miš za igrače ALPHA

23.06.2022.

XPG se odlučio na predstavljanje novog gamerskog miša ALPHA.  Kao dobitnik nagrade za dizajn Red Dot za 2022. godinu, ovaj je miš ergonomski oblikovan, opremljen energetski učinkovitim senzorom PAW-3335 i vrhunskim sklopkama marke OMRON koje osiguravaju udobnost pri korištenju i izvrsne performanse.