MWC 2023.

Huawei pametni nosivi uređaji osvojili su 16 nagrada na MWC Barcelona 2023.

Huawei pametni nosivi uređaji osvojili su 16 nagrada na MWC Barcelona 2023.

Na nedavnom održanom Mobile World Congress (MWC 2023.) u Barceloni, Huawei nosivi uređaji, uključujući Huawei Watch Buds i Huawei Watch GT Cyber, privukli su pozornost svjetskih medija i posjetitelja te osvojili 16 autoritativnih medijskih nagrada za svoj najsuvremeniji dizajn i Quick- to- change kućište. Ove nagrade odražavaju globalno priznanje stručnosti i izvrsnosti branda Huawei u inovacijama nosivih uređaja na međunarodnom tržištu.

Huawei Watch Buds, koji integrira TWS slušalice u pametni sat, osvojio je 8 medijskih nagrada za svoj inovativni dizajn. Sat je ukrao pozornost svojim 2-u-1 vrhunskim funkcijama koje izgledaju kao futuristički gadget izvađen ravno iz špijunskih filmova. Posjetitelji MWC -a  hrlili su da ga isprobaju i stvarali su gužvu oko izložbenog mjesta. Kao prvi pametni sat u industriji s magnetskim pop-up poklopcem i dizajnom slušalica, Huawei Watch Buds spaja TWS slušalice i pametni sat u izvrstan nosivi uređaj i rješava problem zaboravljanja ili gubljenja TWS slušalica tijekom svakodnevne upotrebe. Slušalice podržavaju Adaptive Identification Technology, koja automatski ispravlja lijevi i desni audio kanal tijekom nošenja i inteligentno prilagođava najbolju kvalitetu zvuka za različite strukture ušnog kanala u stvarnom vremenu, omogućujući korisnicima da uživaju u sjajnoj glazbi po vlastitom odabiru. Dodirne kontrole širokog područja ušne školjke omogućuju korisnicima pristup višestrukim funkcijama samo dodirom uha, omogućujući širi raspon i točnije prepoznavanje dodira.

"Huawei otvara novi put i baš kao kod prvih nekoliko sklopivih telefona, Huawei Watch Buds postaje proizvod s potencijalom da redefinira ono što poznajemo kao pametni sat/slušalice danas! Nakon tri godine neumoljivog testiranja, dizajn sata i slušalica 2-u-1 briše granice između uređaja, integrirajući značajke i funkcije dvaju uređaja, kako bi otvorio novo poglavlje u pametnim nosivim uređajima. Ponovno redefinirajući korisničko iskustvo, ovaj inovativni proizvod unosi vitalnost i novosti na tržište pametnih nosivih uređaja. Kao pionir u industriji pametnih nosivih i audio uređaja, Huawei je predan vodećim inovacijama u industriji sa svojim prednostima u novim oblicima proizvoda, tehnologijama i iskustvu“, ističu iz Phone Arena.

 Dizajniran za ljubitelje mode, Huawei Watch GT Cyber ima jedinstvenu hardver postavku koja korisnicima omogućuje promjenu kućišta svojih satova prema stilu po vlastitom izboru, postavljajući nove standarde za hardverske inovacije i među industrijsku integraciju. Huawei Watch GT Cyber osvojio je 8 medijskih nagrada kao priznanje za svoje elegantne izmjenjive futrole.

„Gosti su bili vidno zadovoljni novim iskustvom dok su se u tren oka prebacivali između različitih kućišta satova i brojčanika. Sat može pristajati različitim odjevnim predmetima i stilovima, osnažujući globalne potrošače da izraze svoju osobnost u svim mogućim okruženjima“, tvrde u Huaweiju.

Nakon svih ispitivanja i rasprava na licu mjesta, mediji su izrazili zajednički stav da je to Huaweijev najjedinstveniji i najmoćniji nosivi proizvod koji odražava Huaweijevu predanost hrabrim inovacijama i neprekidnom istraživanju.

"Huawei radi nešto istinski drugačije s Watch GT Cyber. Mogućnost zamjene ne samo remena, nego cijelog kućišta bez sumnje će biti popularna među modno osviještenim korisnicima, a i činjenica da je još uvijek prilično sposoban uređaj za praćenje fitnessa je bonus“, ističu iz Trusted Reviews.

U području fitnessa i zdravstvenog segmenta, Huawei je implementirao potpunu i duboku koheziju hardvera, softvera i usluga kako bi promovirao zdrav život kroz nove digitalne mogućnosti. Prošle godine, Huawei pametni nosivi uređaji nastavili su donositi poboljšano iskustvo proizvoda potrošačima diljem svijeta kroz inovacije u dizajnu, proizvodnom procesu te softverskim i hardverskim funkcijama, zaključuju iz kompanije.