Huawei P9 mogao bi biti predstavljen na CES 2016

Huawei P9 mogao bi biti predstavljen na CES 2016

Foto: Antonio Jularić

Stižu informacije od raznih izvora kako bi na CES-u mogli vidjeti Huawei P9. Ta vijest nam nije nimalo iznenađujuća jer je Huawei imao sjajnu godinu te je vrijeme da i u 2016. uđe sa stilom, točnije Huawei P9 uređajem.

Korisnici i analitičari su vrlo zadovoljni Huawei uređajima te se sada s velikom pažnjom iščekuje svaki novi korak koji Huawei napravi. Prema ranijim izvješćima, Huawei P9 ima 5,2-inčni zaslon, Kirin 950 SoC i 4GB RAM-a.

„Devetka“ bi došla u sljedećim opcijama – standardni P9, P9 Lite i P9 Max uređaj. P9 Lite će imati sportski 5-inčni zaslon a P9 Max dolazi sa super velikim 6,8-inčnim zaslonom. Spominje se i 13MP kamera – na prednjoj i stražnjoj strani. neka izvješća ukazuju i na mogućnost da vidimo i 6GB RAM-a.

Što se tiče dizajna, očekuje se kako će P9 imati metalno kućište slično onome koje prevladava i na drugim high-end Huawei modelima. Analitičar Pan Jiutang također očekuje da se uređaj pojavi na CES-u što bi značilo da ga u prodaji možemo očekivati negdje krajem ožujka ili početkom travnja.

Još iz kategorije

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

21.08.2019. komentiraj

Microsoft je 29. srpnja prije četiri godine svijetu predstavio Windows 10 i nakon početnih turbulencija, “desetka” je vrlo blizu polovice udjela na PC tržištu, kad se radi o operativnim sustavima. Konkretnije, riječ je o 48,86 posto, dok je Windows 7 na 31,83 posto.

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

19.08.2019. komentiraj

Apple se našao u problemima jer je Američka federalna administracija za zrakoplovstvo (FAA) odlučila zabraniti njegov 15-inčni MacBook Pro iz 2015. na civilnim letovima Sjedinjenim Američkim Državama! Razlog za takav potez jest rizik koji taj uređaj predstavlja, a to je mogućnost požara.

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

18.08.2019. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je sljedeći korak u svom dugoročnom, strateškom partnerstvu s Microsoftom, koje će donijeti besprijekorna iskustva na svim uređajima, aplikacijama i uslugama. Počevši od ekskluzivnih Microsoftovih integracija u novom Galaxy Note10, korisnici će sada imati jednostavan način nesmetanog rada između pametnog telefona i računala, dok Galaxy Book S uvodi sasvim novo iskustvo svojom beskompromisnom mobilnošću i performansama sljedeće generacije. Donoseći najbolje za platforme Galaxy i Windows, ovo će se partnerstvo i dalje širiti kako bi Samsung i Microsoft svojim korisnicima omogućili bogato mobilno iskustvo u eri 5G mreže.