Huawei P9 mogao bi biti predstavljen na CES 2016

Huawei P9 mogao bi biti predstavljen na CES 2016

Foto: Antonio Jularić

Stižu informacije od raznih izvora kako bi na CES-u mogli vidjeti Huawei P9. Ta vijest nam nije nimalo iznenađujuća jer je Huawei imao sjajnu godinu te je vrijeme da i u 2016. uđe sa stilom, točnije Huawei P9 uređajem.

Korisnici i analitičari su vrlo zadovoljni Huawei uređajima te se sada s velikom pažnjom iščekuje svaki novi korak koji Huawei napravi. Prema ranijim izvješćima, Huawei P9 ima 5,2-inčni zaslon, Kirin 950 SoC i 4GB RAM-a.

„Devetka“ bi došla u sljedećim opcijama – standardni P9, P9 Lite i P9 Max uređaj. P9 Lite će imati sportski 5-inčni zaslon a P9 Max dolazi sa super velikim 6,8-inčnim zaslonom. Spominje se i 13MP kamera – na prednjoj i stražnjoj strani. neka izvješća ukazuju i na mogućnost da vidimo i 6GB RAM-a.

Što se tiče dizajna, očekuje se kako će P9 imati metalno kućište slično onome koje prevladava i na drugim high-end Huawei modelima. Analitičar Pan Jiutang također očekuje da se uređaj pojavi na CES-u što bi značilo da ga u prodaji možemo očekivati negdje krajem ožujka ili početkom travnja.

Još iz kategorije

XPG predstavlja PCIe Gen4 M.2 2280 SSD GAMMIX S50

XPG predstavlja PCIe Gen4 M.2 2280 SSD GAMMIX S50

23.09.2020. komentiraj

XPG predstavlja PCIe Gen 4x4 M.2 2280 SSD XPG GAMMIX S50 Lite. Dolaskom 5G mreža i sve većom količinom podataka koji se obrađuju, sučelje PCIe Gen4 postaje ključna nadogradnja kojom se uređaji za pohranu podižu na višu razinu. S50 Lite proširenje je serije GAMMIX S50 i predstavlja novu ponudu za širok raspon korisnika koji žele iskoristiti prednosti sučelja PCIe 4.0.

Fotić kao web camera

Fotić kao web camera

22.09.2020. komentiraj

Canon Europe predstavlja EOS Webcam Utility – softver koji se može besplatno preuzeti, a omogućuje korisnicima povezivanje kompatibilnih Canonovih DSLR fotoaparata i modela PowerShot s računalom, Macom ili PC-jem, koji će ih prepoznati kao USB web-kamere. Uklanjajući potrebu za dodatnom opremom, softver EOS Web Utility omogućit će korisnicima da zamijene postojeće web-kamere i dožive kvalitetne virtualne sastanke i videokonferencije putem Canonova fotoaparata.

Podaci na sigurnom uz Kingston DataTraveler 2000 Encrypted USB disk

Podaci na sigurnom uz Kingston DataTraveler 2000 Encrypted USB disk

21.09.2020. komentiraj

Kingston Digital Europe na tržište donosi DataTraveler 2000 enkriptiranog USB diska kapaciteta 128GB. DataTraveler 2000 sadrži alfanumeričku tipkovnicu koja omogućava korisnicima zaključavanje uređaja kombinacijom riječi i brojeva za jednostavan PIN koji pruža dodatnu razinu sigurnosti. Za još više sigurnosti, značajka automatskog zaključavanja se aktivira čim se uređaj nepropisno odvoji s glavnog uređaja.