Huawei P9 mogao bi biti predstavljen na CES 2016

Huawei P9 mogao bi biti predstavljen na CES 2016

Foto: Antonio Jularić

Stižu informacije od raznih izvora kako bi na CES-u mogli vidjeti Huawei P9. Ta vijest nam nije nimalo iznenađujuća jer je Huawei imao sjajnu godinu te je vrijeme da i u 2016. uđe sa stilom, točnije Huawei P9 uređajem.

Korisnici i analitičari su vrlo zadovoljni Huawei uređajima te se sada s velikom pažnjom iščekuje svaki novi korak koji Huawei napravi. Prema ranijim izvješćima, Huawei P9 ima 5,2-inčni zaslon, Kirin 950 SoC i 4GB RAM-a.

„Devetka“ bi došla u sljedećim opcijama – standardni P9, P9 Lite i P9 Max uređaj. P9 Lite će imati sportski 5-inčni zaslon a P9 Max dolazi sa super velikim 6,8-inčnim zaslonom. Spominje se i 13MP kamera – na prednjoj i stražnjoj strani. neka izvješća ukazuju i na mogućnost da vidimo i 6GB RAM-a.

Što se tiče dizajna, očekuje se kako će P9 imati metalno kućište slično onome koje prevladava i na drugim high-end Huawei modelima. Analitičar Pan Jiutang također očekuje da se uređaj pojavi na CES-u što bi značilo da ga u prodaji možemo očekivati negdje krajem ožujka ili početkom travnja.

Još iz kategorije

Huawei raste i na domaćem tržištu

Huawei raste i na domaćem tržištu

23.04.2019. komentiraj

Kineski proizvođač pametnih telefona Huawei, zajedno sa svojim pod brendom Honor ima velike planove za cijeli svijet pa tako i za Hrvatsku. Prvi cilj proboj Huaweija na prvo mjesto proizvođača pametnih telefona na svijetu. Velike planove imaju i za brend Honor koji bi, prema navedenim očekivanjima, trebao postati drugi najveći proizvođač pametnih telefona u Kini i četvrti u svijetu. Kompanija će podupirati Honor u razvoju vrhunskih proizvoda i nastaviti ulaganja, održavajući istovremeno čvrstu strategiju dvojnog brenda.

Svatko ima svoje potrebe

Svatko ima svoje potrebe

22.04.2019. komentiraj

Mobilni telefoni nastaju kako ispunili potrebe korisnika, a proizvođači tvrde kako prate njihove potrebe i uvijek pitaju korisnike što žele novo. Naravno, ponekad se nameću neke potrebe poput umjetne inteligencije jer mnogi zapravo niti ne znaju što je to i što danas u njihovim telefonima, ali i različitim cloud uslugama umjetna inteligencija zapravo radi.

Noa nastavlja rast i širenje

Noa nastavlja rast i širenje

21.04.2019. komentiraj

Domaći brand pametnih telefona, tableta i televizora Noa nastavlja sa svojim širenjem, a jedno od posljednjih bilo je na irsko tržište, a o tome kako i kamo se žele razvijati razgovarali smo s direktorom marketinga Hangara 18 i Noe Mariom Pintarom još u Barceloni na MWC19 najvećem svjetskom sajmu gdje se već tradicionalno predstavljaju njihovi novi modeli koji tek dolaze na tržište.