Huawei P9 mogao bi biti predstavljen na CES 2016

Huawei P9 mogao bi biti predstavljen na CES 2016

Foto: Antonio Jularić

Stižu informacije od raznih izvora kako bi na CES-u mogli vidjeti Huawei P9. Ta vijest nam nije nimalo iznenađujuća jer je Huawei imao sjajnu godinu te je vrijeme da i u 2016. uđe sa stilom, točnije Huawei P9 uređajem.

Korisnici i analitičari su vrlo zadovoljni Huawei uređajima te se sada s velikom pažnjom iščekuje svaki novi korak koji Huawei napravi. Prema ranijim izvješćima, Huawei P9 ima 5,2-inčni zaslon, Kirin 950 SoC i 4GB RAM-a.

„Devetka“ bi došla u sljedećim opcijama – standardni P9, P9 Lite i P9 Max uređaj. P9 Lite će imati sportski 5-inčni zaslon a P9 Max dolazi sa super velikim 6,8-inčnim zaslonom. Spominje se i 13MP kamera – na prednjoj i stražnjoj strani. neka izvješća ukazuju i na mogućnost da vidimo i 6GB RAM-a.

Što se tiče dizajna, očekuje se kako će P9 imati metalno kućište slično onome koje prevladava i na drugim high-end Huawei modelima. Analitičar Pan Jiutang također očekuje da se uređaj pojavi na CES-u što bi značilo da ga u prodaji možemo očekivati negdje krajem ožujka ili početkom travnja.

Još iz kategorije

Stižu novi LG pametni telefoni

Stižu novi LG pametni telefoni

22.02.2020. komentiraj

LG Electronics (LG) najavljuje liniju pametnih telefona iz serije K za 2020. godinu - K61, K51S i K41S – svi su dizajnirani da pruže prvoklasno iskustvo korisnicima te nude poboljšane kamere, multimedijske funkcije i performanse uz povoljnu cijenu. „Novi pametni telefoni naslijedili su napredne značajke koje su prvi put predstavljene kod LG-evih premium pametnih telefona, a ova tri modela predstavljaju odličan izbor čak i na današnjem jako kompetitivnom tržištu“, ističu iz LG-a.

Nokia telefoni osvojili šest priznanja na dodjeli iF DESIGN nagrada 2020.

Nokia telefoni osvojili šest priznanja na dodjeli iF DESIGN nagrada 2020.

20.02.2020. komentiraj

HMD Global objavio je kako je šest Nokia telefona nagrađeno iF DESIGN nagradom 2020. za izvanredan dizajn. iF DESIGN nagrade dodjeljuje najstarija svjetska nezavisna organizacija za dizajn iF International Forum Design. Ocjenjivačku komisiju čini 78 nezavisnih stručnjaka za dizajn koji su pregledali preko sedam tisuća prijava koje su dobili iz 56 zemalja diljem svijeta.

Koja je razlika između Thunderbolt 3, USB-C 3.1 Gen 2 i USB-C 3.1 Gen 1

Koja je razlika između Thunderbolt 3, USB-C 3.1 Gen 2 i USB-C 3.1 Gen 1

19.02.2020. komentiraj

I dok svi portovi izgledaju praktički identično, tehnologije na kojima se temelje imaju bitne razlike, pa tako Thunderbolt 3, USB-C 3.1 Gen 2 i USB-C 3.1 Gen 1 nisu ni približno jednaki. Dapače, dijele ih bitne stavke, koje vrijedi znati jer možda jednom zatrebaju pri kupovini.