Huawei P30 Pro slavio na European Hardware Awards

Huawei P30 Pro slavio na European Hardware Awards

European Hardware Association proglasio je Huawei P30 Pro najboljim pametnim telefonom u 2019. godini. Time je najsnažniji uređaj kineske kompanije potvrdio poziciju na samom vrhu kategorije pametnih telefona u Europi.

U pripremi za petu godišnju dodjelu nagrada sudjelovalo je preko stotinu urednika europskih tehnoloških medija koji su testirali, nominirali, a potom i glasali za najbolje uređaje. Prošlogodišnja nagrada za najbolji smartphone dodijeljena je Huaweiju P20 Pro, a ovogodišnja nagrada pripala je njegovu nasljedniku čime je ponovno potvrđena reputacija brenda na europskom tržištu.

Članice European Hardware Associationa kroz deset su godina objavile više od 250.000 tehnoloških članaka, a znanje i iskustvo čini tu udrugu relevantnom za davanje uvida na tržištu. „Oduševljeni smo činjenicom da je Huawei još jednom odnio EHA nagradu za najbolji pametni telefon. Zaslužena pobjeda P30 Pro stavlja ga na tron kao najbolji pametni telefon na tržištu, prepoznajući ga kao proizvod koji uistinu mijenja tržište“, istaknuli su iz European Hardware Associationa.

Još iz kategorije

Huaweijev 5G pametni telefon moguće od kolovoza nabaviti i u Hrvatskoj

Huaweijev 5G pametni telefon moguće od kolovoza nabaviti i u Hrvatskoj

16.07.2019. komentiraj

Iako svoju stvarnu primjenu uopće nema, a pitanje je kada će i imati jer se čekaju još natječaji za koncesije za 5G mrežu, kineski je proizvođač pametnih telefona po cijeni od 7500 kuna i to od kolova na tržište lansirao Huawei Mate 20 X (5G). Ovaj mobitel je prvi put predstavljen u Barceloni na MWC 2019 krajem veljače ove godine.

Huawei P30 Pro najbolji pametni telefon MWC-a u Šangaju

Huawei P30 Pro najbolji pametni telefon MWC-a u Šangaju

16.07.2019. komentiraj

Huaweijev trenutačno najjači model pametnih telefona, P30 Pro, nastavlja nizati uspjehe i osvajati nagrade. Taj je model proglašen najboljim pametnim telefonom na ovogodišnjem MWC 2019 Shanghai Summitu gdje je osvojio nagradu nazvanu Best Smartphone 2019 Award of Asia Mobile Awards.

Samsung Galaxy A80 dostupan u Hrvatskoj

Samsung Galaxy A80 dostupan u Hrvatskoj

15.07.2019. komentiraj

Tvrtka Samsung predstavila je svoj najnoviji pametni telefon iz A serije – Samsung Galaxy A80, čiji su glavni aduti prva rotirajuća trostruka kamera i novi Infinity beskonačni ekran. Preporučena maloprodajna cijena Galaxy A80 je 4.799 kuna, a od sljedećeg tjedna će biti dostupan na prodajnim mjestima u crnoj, zlatnoj i srebrnoj boji.