Huawei P30 Pro slavio na European Hardware Awards

Huawei P30 Pro slavio na European Hardware Awards

European Hardware Association proglasio je Huawei P30 Pro najboljim pametnim telefonom u 2019. godini. Time je najsnažniji uređaj kineske kompanije potvrdio poziciju na samom vrhu kategorije pametnih telefona u Europi.

U pripremi za petu godišnju dodjelu nagrada sudjelovalo je preko stotinu urednika europskih tehnoloških medija koji su testirali, nominirali, a potom i glasali za najbolje uređaje. Prošlogodišnja nagrada za najbolji smartphone dodijeljena je Huaweiju P20 Pro, a ovogodišnja nagrada pripala je njegovu nasljedniku čime je ponovno potvrđena reputacija brenda na europskom tržištu.

Članice European Hardware Associationa kroz deset su godina objavile više od 250.000 tehnoloških članaka, a znanje i iskustvo čini tu udrugu relevantnom za davanje uvida na tržištu. „Oduševljeni smo činjenicom da je Huawei još jednom odnio EHA nagradu za najbolji pametni telefon. Zaslužena pobjeda P30 Pro stavlja ga na tron kao najbolji pametni telefon na tržištu, prepoznajući ga kao proizvod koji uistinu mijenja tržište“, istaknuli su iz European Hardware Associationa.

Još iz kategorije

INFOGRAFIKA: PlayStation 4 prodan u više od 100  milijuna primjeraka

INFOGRAFIKA: PlayStation 4 prodan u više od 100 milijuna primjeraka

18.10.2019. komentiraj

Sony uživa posljednjih četvrt stoljeća jer PlayStation konzole prodaju se maestralno, što potvrđuje i četvorka, koja je u srpnju dosegnula stotinu milijuna prodanih jedinica. To znači da japanski tehnološki gigant na vječnoj listi najbolje prodavanih konzola drži četiri od pet mjesta. Tek se na treće mjesto smjestio Nintendo Wii sa 102 milijuna prodaja. Dakle, nitko više nije dosegnuo tu troznamenkastu brojku. No, činjenica je i da nitko neće tako brzo dosegnuti što je uspio Sony s PlayStation 2, koji je završio na 158 milijuna.

Novi Bellabeat modni dodatak uspješno upravlja stresom

Novi Bellabeat modni dodatak uspješno upravlja stresom

16.10.2019. komentiraj

Moda i wellness pojmovi su poznati svakoj ženi, a osjećati se dobro i izgledati lijepo nije stvar taštine, već brige o sebi. Kada se u tu jednadžbu uključi tehnologija, i to ona nosiva, mnogima odmah na pamet pada – Bellabeat.

Nadogradnjom softvera Samsung Galaxy S10 serija dobila moćne značajke Note serije

Nadogradnjom softvera Samsung Galaxy S10 serija dobila moćne značajke Note serije

15.10.2019. komentiraj

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji i snažnim značajkama, Samsung Galaxy Note10 i Note10+ pametni uređaji korisnicima omogućuju da oslobode svoju kreativnost i postanu produktivniji, tvrde u Sasmungu i ističu kako je s novim ažuriranjem tvrtka Samsung na Galaxy S10e, S10, S10 + i S10 5G pametne uređaje uvodi mnoge inovacije, poput linka za Windowse te značajki AR Doodle i Live Focus video.