Huawei nagrađuje kreativnost vrhunskim P40 Pro pametnim telefonom

Huawei nagrađuje kreativnost vrhunskim P40 Pro pametnim telefonom

Reklamni spotovi su postali umjetnost koja gledateljima pruža ne samo sadržaj pun emocija - od humora i ljubavi do drame i suza, nego i vizualno iskustvo filma. Tijekom godina, brojni su spotovi postali ikonski, a fraze reklamnih poruka uvriježile su se u moderni jezik.

Huawei je kroz svoju P seriju uvijek naglašavao izvrsnu fotografiju i videografiju, proširujući granice mogućnosti pametnih telefona, što je dokazao i svojim novim flagship uređajem – P40 Pro. Fotografije i filmovi visoke kvalitete više nisu privilegija samo ograničene grupe profesionalaca s visoko specijaliziranom opremom.

#SpeakImagination – Režirajte reklamni spot za Huawei

Huawei želi podržati korisnike koji za vrijeme boravka kod kuće trebaju zabavu, pružajući im kreativan izazov za zajedničko stvaranje reklamnog spota za Huawei P40 Pro. Prvi dio spota već je napisan i snimljen.

Kako izgleda prvi dio videa, možete provjeriti ovdje.

Priča započinje u starom skladištu u kojem se zgodan i dobro obučen muškarac - možda poslovni čovjek, možda tajni agent, opremio Huaweijem P40 Pro i Huawei Freebuds 3 bežičnim slušalicama. Nakon toga… skače kroz prozor.

Što se dalje događa? Korisnici će odlučiti kreirajući vlastite scenarije, od kojih će najbolji biti snimljeni Huaweijem P40 Pro. Natjecanje je podijeljeno u četiri faze, a podudaraju se s videografskim funkcionalnostima Huaweija P40 Pro: Slow-motion, zum, noćni način rada i AI Best Moment.

Speak Imagination natječaj započinje 13. svibnja otvaranjem video i Slow-Motion izazova. Sljedeće faze započinju 18. svibnja (zum), 20. svibnja (AI Best Moment) i 22. svibnja (noćni način rada). Natječaj traje do 24. svibnja, a konačni reklamni spot bit će objavljen 15. lipnja.

Da biste se prijavili na natjecanje, ostavite komentar sa svojom idejom ispod objave s izazovom na Huawei Mobile Hrvatska FB stranici.

Nagrade

Najoriginalnija priča u Hrvatskoj po izboru lokalnog žirija dobit će nagradu - Huawei Wireless Tripod, mali praktični stalak koji istovremeno služi i kao tripod i kao selfie štap, a s posebnim Bluetooth povezanim daljinskim moći ćete podići razinu svoje mobilne fotografije! Ukupno 4 pobjednika globalnog Speak Imagination natječaja bit će nagrađeni Huaweijem P40 Pro, opremljenim Ultra Vision Leica Quad kamerom, koja uključuje 50 MP Ultra Vision širokokutnu kameru, 40 MP Ultra Wide Cine kameru, 12  MP telefoto kameru s 5x optičkim zumom i ToF kameru. Nešto manja verzija, Huawei P40 opremljena je Ultra Vision Leica trostrukom kamerom koja uključuje 50 MP Ultra Vision širokokutnu kameru, 16 MP ultra-široku kameru i 8 MP telefoto kameru s 3x optičkim zumom.

Huawei P40 Pro pokreće sofisticirani i snažni Kirin 990 5G s povećanim kapacitetom baterije od 4200 mAh. Kirin 990 5G integrira 5G mogućnosti, značajno smanjujući potrošnju energije u usporedbi s konkurentskim procesorima. Osim smanjenja potrošnje energije, čipset minimizira i toplinu koja proizlazi iz povezanosti na 5G mrežu, dodatno poboljšavajući povezivanje i upravljanje energijom.

Još iz kategorije

ADATA predstavlja T5000C – vanjsku bateriju u pastelnim bojama s cvjetnim uzorkom

ADATA predstavlja T5000C – vanjsku bateriju u pastelnim bojama s cvjetnim uzorkom

29.05.2020. komentiraj

ADATA Technology predstavlja vanjsku bateriju T5000C, kapaciteta 5000 mAh. Donoseći jedinstveni dizajnerski pristup vanjskim memorijama, kompaktni T5000C opremljen je prekrasno ugraviranim cvjetnim uzorkom osvježavajućeg, proljećem inspiriranog izgleda i ugodnog osjećaja na dodir. Baterija dolazi u dvije zračne, pastelne boje koje savršeno pristaju uz cvjetni uzorak. Osim sjajnog izgleda, T5000C donosi i sjajne karakteristike, uključujući USB tip A i tip C priključke koji podržavaju dvosmjerno punjenje.

AOC proširuje svoj portfelj monitora za poslovne korisnike

AOC proširuje svoj portfelj monitora za poslovne korisnike

29.05.2020. komentiraj

U vremenima povećane potrebe za monitorima većih veličina, poboljšanim opcijama povezivanja i još boljom kvalitetom slike, specijalist za monitore AOC najavljuje novu P2 seriju monitora za poslovne korisnike.

Počinje službena prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora u Hrvatskoj

Počinje službena prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora u Hrvatskoj

28.05.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je na domaćem tržištu početak prodaje novih modela iz Lifestyle linije televizora za 2020. godinu – The Serif i The Frame. Ove modele karakterizira istančan dizajn, koji se uklapa u svaki interijer, ali i dobro poznata Quantum Dot tehnologija, visoka rezolucija i napredne funkcije na bazi umjetne inteligencije koje svaku sliku unaprjeđuje do 4K kvalitete.