Huawei Mate10 Pro - uređaj koji najbolje poznaje vaše navike

Huawei Mate10 Pro - uređaj koji najbolje poznaje vaše navike

Foto: Huawei

U posljednjem desteljeću svjedočili smo velikom napretku u razvoju pametnih telefona, od povezivosti, zaslona, kamere sve do performansi. Huawei je novom Mate serijom definirao novu eru pametnih telefona. Uz prvi na svijetu Kirin AI procesor ugrađen u Huawei Mate10 Pro, Huawei je predstavio inteligentni uređaj koji omogućuje brže i personalizirano korisničko iskustvo.

Uređaj koji vas poznaje

Dok većina uređaja danas vremenom gubi na brzini i vremenu odgovora, Huawei je razvio algoritam strojnog učenja tako da uređaj pamti vaše navike i ponašanje te ostaje brz i nakon dužeg perioda korištenja.

Osim toga, Huawei Mate10 Pro ima inteligentnu kameru koja prepoznaje svijet oko vas. Naime, prilikom fotografiranja kamera prepoznaje različite scene i oblike (zgrade, životinje, osobe...) te prilagođava postavke kako biste dobili savršenu fotografiju. A uz veliku memoriju (6GB+128GB) su vam svi videi, fotografije i aplikacije uvijek na raspolaganju.

Trenutni prijevod na vise od 50 jezika

Krećete li na put izvan zemlje ili se nalazite u restoranu, strani vam jezik nece biti problem jer Huawei Mate10 Pro omogućuje trenutni prijevod na više od 50 jezika. Dovoljno je samo pokrenuti aplikaciju i fotografirati sadržaj koji želite prevesti.

Duži vijek baterije uz kraći vijek punjena

Huawei Mate10 Pro ima bateriju kapaciteta 4000 mAh uz naprednu tehnologiju štednje baterije. Uz Supercharge tehnologiju, 10 minuta je dovoljno da napunite svoj uređaj do 20% dok će za 30 minuta napuniti bateriju čak do 58%.

Zapanjujući zaslon

Uz Huawei FullView 18:9 zaslon s još manjim rubovima i većom površinom gledanje videa, fotografija i igranje igrica je još zabavnije, a uz HDR10 tehnologiju boje na ekranu su iznimno žive i jarke.

Plug & play iskustvo uz HUAWEI Easy Projection

Svoj uređaj možete koristiti i u ‘’Desktop’’ prikazu kao na osobnom računalu. Jednostavno spojite svoj uređaj sa PC Monitorom/ TV-om te pristupite svim svojim aplikacijama na velikom zaslonu. HUAWEI Easy Projection (Smart Screen) omogucuje pristup poslovnim ili osobnim datotekama na velikom zaslonu bez obzira gdje se nalazite.

Doživite svijet u 360 stupnjeva

Uz sve navedene prednosti ovog inteligentnog uređaja donosimo i dodatnih 360 razloga za narudžbu Huawei Mate 10 Pro. Samo u pretprodaji, do 30.11., uz svoj Huawei Mate 10 Pro na dar dobivate Huawei EnVizion 360 kameru.  Kameru je dovoljno spojiti na pametni telefon i snimanje zapanjujućih fotografija i videa moze započeti.

Ponudu mozete pogledati kod operatera te u slobodnoj prodaji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 5,999 HRK. Link za prednarudžbu možete pronaći ovdje.

Još iz kategorije

Do 2020. svaki stanovnik sa više od 6 IoT gadgeta

Do 2020. svaki stanovnik sa više od 6 IoT gadgeta

17.06.2018. komentiraj

Nova „industrijska“ revolucija, razvoj interneta stvari, digitalizacija poslovanja, korisnička podrška, internet stvari u svakodnevnom životu, razvoj industrije zabave, upravljanju rizicima i gradovima budućnosti bile su glavne teme tech & business konferencije „IoT Innovation Day“ koja je ovog tjedna održana na Sveučilištu VERN.

Dell i Alienware predstavili novitete u segmentu periferija za igru

Dell i Alienware predstavili novitete u segmentu periferija za igru

15.06.2018. komentiraj

Na najvećem gaming summitu E3, koji se održava u Los Angelesu, Dell gaming i Alienware predstavili su zanimljive novitete. Najnovije periferije iz tih su brendova Alienware gaming bežične slušalice i miš nove generacije Alienware Elite s brzim odazivom.

Konkurencija na tržištu pametnih zvučnika se zaoštrava

Konkurencija na tržištu pametnih zvučnika se zaoštrava

14.06.2018. komentiraj

Amazon na tržištu pametnih zvučnika zahvaljujući Alexa digitalnom asistentu u Echo uređajima dominira i tijekom prvog kvartala ove godine, kad se radi o udjelu na tržištu. Ali, konkurencija je počela loviti korak, a pod time se ponajviše misli na Google Assistant velikog Alphabeta, matične Googleove kompanije.