Huawei lansirao novu seriju pametnih satova Watch 3

Huawei lansirao novu seriju pametnih satova Watch 3

Huawei Consumer Business Grupa (BG) predstavila je Huawei Watch 3 seriju koju čine pametni satovi Huawei Watch 3 i Huawei Watch 3 Pro. Pokreće ih HarmonyOS 2 kako bi korisnicima pružio praktična, pametna i napredna iskustva, uz poboljšanu interakciju, neovisnu povezanost kao i međusobnu povezanost s drugim uređajima u svim korisničkim scenarijima. Huawei Watch 3 dolazi u Active, Classic i Elite izdanju, dok Huawei Watch 3 Pro dolazi u Classic i Elite izdanju.

„Osim atraktivnih Huaweijevih funkcionalnosti za profesionalno praćenje zdravstvenih i fitness parametara te izuzetno dugog trajanja baterije, Huawei Watch 3 serija po prvi put uključuje i senzor visoke preciznosti za mjerenje temperature kože. Donoseći nove funkcije kao što su senzor za pranje ruku i za otkrivanje pada, novi pametni satovi korisnicima će pomoći u praćenju zdravstvenog stanja i napretka u vježbanju, uz pomoć znanstveno utemeljenih rješenja, bez obzira na to kamo ih život odvede“, tvrde u Huaweiju.

“Posve novu Huawei Watch 3 seriju pokreće HarmonyOS 2. Novi pametni satovi neovisni su, pametni i moćni poput pametnih telefona. Dizajnirani su kako bi svakodnevni život učinili praktičnijim nego prije”, rekao je Kevin Ho, glavni operativni direktor kompanije Huawei Consumer BG.

“Praćenje zdravlja i tjelesne spreme oduvijek je bila jedna od prednosti naših nosivih uređaja, a ovaj put uključili smo i mjerenje temperature kože, otkrivanje potrebe pranja ruku i pada, kako bismo ponudili potpuniji set funkcija korisnicima koji žele imati bolju kontrolu nad svojim zdravljem”, pojašnjava Ho.

Huawei Watch 3 serija uspostavlja ravnotežu između pametnog sata i estetike svojstvene tradicionalnim satovima, tvrde u Huaweiju i pojašnjavaju da kućište sata od sjajnog nehrđajućeg čelika ukrašeno je pločom od ultra zakrivljenog 3D stakla i velikim displejom, zaokružujući elegantan dizajn ove serije pametnih satova. Huawei Watch 3 serija prva je serija Huawei pametnih satova koja dolazi s 3D rotirajućom krunom koja nudi taktilne povratne informacije.

„Zahvaljujući visoko preciznom prepoznavanju pokreta prstiju, korisnici mogu pomoću zumiranja smanjivati i povećavati slike te precizno prelaziti po opcijama menija.  HarmonyOS 2 također donosi posve novo korisničko sučelje s menijem aplikacije za pokretanje mreže koji nadopunjava 3D rotirajuću krunu, kako bi pružio što ugodnije i intuitivnije korisničko iskustvo“, tvrde u Huaweiju.

Huawei Watch 3 serija podržava samostalno povezivanje. Aktiviranjem eSIM usluge na svojim pametnim telefonima, korisnici mogu dijeliti telefonski broj kao i planove za glas i prijenos podataka između svog pametnog telefona i pametnog sata, pojašnjavaju iz Huaweija.

Huawei Watch 3 serija također dolazi s unaprijed instaliranom AppGallery trgovinom, gdje korisnici mogu preuzimati aplikacije trećih strana. Važno za korisnike je da se Huawei Watch 3 Pro odlikuje izuzetno dugim vijekom trajanja baterije, podržavajući petodnevno trajanje baterije u smart načinu korištenja te 21 dan u ultra-long načinu korištenja baterije, ističu iz Huaeija i pojašnjavaju da Huawei Watch 3 može raditi tri dana u smart načinu korištenja i 14 dana u ultra-long načinu korištenja baterije.

Još iz kategorije

Samsung The Terrace televizori dobitnici prvog certifikata za gledanje na otvorenom

Samsung The Terrace televizori dobitnici prvog certifikata za gledanje na otvorenom

23.06.2021.

Tvrtka Samsung Electronics nedavno je objavila kako su modeli televizora The Terrace , premium televizori namijenjeni stilu života na otvorenom, prvi u industriji verificirani za vrhunsku vidljivost i prikaz slike na otvorenom. Ova potvrda dolazi od američke tvrtke Underwriters Laboratories (UL), globalne neovisne znanstvene organizacije za sigurnost s više od jednog stoljeća iskustva u pokretanju inovacija sigurnosnih rješenja.

Samsung spašava Googleov Wear OS

Samsung spašava Googleov Wear OS

22.06.2021.

Samsung je 2014. odbacio Googleov Wear OS i okrenuo se Tizenu kao operativnom sustavu za svoje pametne satove, ali stiglo je vrijeme za povratak Googleu, što uvelike pomaže i toj kompaniji jer nakon Applea, Samsung je najjači proizvođač pametnih satova.

Appleovi iPhonei odnijeli čak trećinu svih prihoda mobitela u prvom kvartalu 2021.

Appleovi iPhonei odnijeli čak trećinu svih prihoda mobitela u prvom kvartalu 2021.

21.06.2021.

Appleovi iPhonei dominiraju na listi najbolje prodavanih pametnih telefona u prvom kvartalu ove godine, a to podrazumijeva ne samo količinu već i vrijednost, navodi Counterpoint Research u istraživanju.