Huawei Ascend P8 na CES-u u siječnju 2015.

Huawei Ascend P8 na CES-u u siječnju 2015.

Foto: Ilustracija

Huawei Ascend P7 pokrenut je još u lipnju, gotovo pola godine je prošlo i čini se kako nam je pred vratima njegov nasljednik Ascend P8. Prema najnovijim informacijama iz Kine, ovaj uređaj će biti predstavljen na CES-u (Consumer Electronics Show), koji se održava svake godine u siječnju u Las Vegasu u američkoj saveznoj državi Nevadi.

Prema izvoru My Drivers, Ascend P8 prolazi kroz određena testiranja prije nego će biti predstavljen i lansiran na tržište. Izgleda kako se žele izbjeći neugodna iznenađenja prilikom predstavljanja Ascend P8 modela pa je bolje spriječiti nego liječiti. Izvor iz My Drivers navodi kako će uređaj imati 5,2-inčni 1080p (1920 x 1080) zaslon od 424 PPI.

Tip zaslona će biti  2.5D, suženim rubovima te će biti isporučen od strane nepoznatog tajvanskog proizvođača. Čini se kako bi uređaj trebao biti od metala, a stražnji dio bio bi od keramike. Huawei Ascend P8 stajati će 2.999 juana, što je oko 489 dolara.

Ostaje nam da vidimo kako će uređaj na kraju izgledati, no sigurno je da će dobiti puno medijskog prostora prilikom predstavljanja na CES-u. Huawei postaje sve ozbiljniji igrač na tržištu pametnih telefona i svaki njegov model zadaje glavobolje konkurenciji.

Još iz kategorije

Canon predstavlja svoja prva dva zum objektiva za 8K televizijske kamere

Canon predstavlja svoja prva dva zum objektiva za 8K televizijske kamere

18.11.2019. komentiraj

Canon Europe je predstavio dva nova objektiva za 8K televizijske  kamere opremljena 1,25-inčnim senzorima: terenski zum objektiv UHD-DIGISUPER 51 i prijenosni zum objektiv 7x10.7 KAS S. Razvoj novih zum objektiva za 8K televizijske kamere još je jedna potvrda Canonove izvrsnosti u optičkim tehnologijama. U prethodnih nekoliko godina u produkciji dokumentarnih filmova i prijenosima sportskih događaja širom svijeta počela se koristiti  8K oprema radi stvaranja i prijenosa videozapisa ultravisoke razlučivosti.

Studija pokazuje da imamo krivi pristup ovisnosti o pametnim telefonima

Studija pokazuje da imamo krivi pristup ovisnosti o pametnim telefonima

18.11.2019. komentiraj

Ovisnost o pametnim telefonima realan je problem, o kojem izvještavaju mediji, provode se istraživanja i općenito mu se pristupa s podosta pažnje. No, čini se da je upravo sami pristup potpuno kriv pa nam ne može otkriti što stvara ovisnost, kako se manifestira i kakva je u cijeloj svojoj biti.

INFOGRAFIKA: Koji mobiteli najmanje zrače?

INFOGRAFIKA: Koji mobiteli najmanje zrače?

17.11.2019. komentiraj

Zračenje mobilnih uređaja goruća je tema otkako su se pojavili i to se nije promijenilo s razvojem pametnih telefona, zbog čega je zanimljivo vidjeti koji odašilju najmanje radioaktivnog zračenja. Uvjerljivo su ispred svih ZTE i Samsung modeli pametnih telefona.