Huawei Ascend P8 na CES-u u siječnju 2015.

Huawei Ascend P8 na CES-u u siječnju 2015.

Foto: Ilustracija

Huawei Ascend P7 pokrenut je još u lipnju, gotovo pola godine je prošlo i čini se kako nam je pred vratima njegov nasljednik Ascend P8. Prema najnovijim informacijama iz Kine, ovaj uređaj će biti predstavljen na CES-u (Consumer Electronics Show), koji se održava svake godine u siječnju u Las Vegasu u američkoj saveznoj državi Nevadi.

Prema izvoru My Drivers, Ascend P8 prolazi kroz određena testiranja prije nego će biti predstavljen i lansiran na tržište. Izgleda kako se žele izbjeći neugodna iznenađenja prilikom predstavljanja Ascend P8 modela pa je bolje spriječiti nego liječiti. Izvor iz My Drivers navodi kako će uređaj imati 5,2-inčni 1080p (1920 x 1080) zaslon od 424 PPI.

Tip zaslona će biti  2.5D, suženim rubovima te će biti isporučen od strane nepoznatog tajvanskog proizvođača. Čini se kako bi uređaj trebao biti od metala, a stražnji dio bio bi od keramike. Huawei Ascend P8 stajati će 2.999 juana, što je oko 489 dolara.

Ostaje nam da vidimo kako će uređaj na kraju izgledati, no sigurno je da će dobiti puno medijskog prostora prilikom predstavljanja na CES-u. Huawei postaje sve ozbiljniji igrač na tržištu pametnih telefona i svaki njegov model zadaje glavobolje konkurenciji.

Još iz kategorije

Dva nova Canonova fotića

Dva nova Canonova fotića

16.09.2019. komentiraj

Canon Europe predstavlja dva vrlo brza fotoaparata visoke razlučivosti – jedan DSLR i jedan bez zrcala – namijenjena podizanju vještina fotografa entuzijasta na novu razinu. Canon ima fotoaparat za svakog korisnika - EOS 90D je brz i pouzdan DSLR s poznatim, robusnim tijelom, savršen za fotografe sportskih događaja i prirode.

LG uvodi NVIDIA G-Sync u OLED TV-e iz 2019.

LG uvodi NVIDIA G-Sync u OLED TV-e iz 2019.

16.09.2019. komentiraj

Južnokorejski LG je prije dvije godine predstavio prvi G-Sync monitor, a ove se godine odlučio to učiniti i s OLED televizorima koje ima u svojoj ponudi. Time se samo pospješila suradnja te kompanije s Nvidijom.

Stiže HTC Vive Xosmos

Stiže HTC Vive Xosmos

15.09.2019. komentiraj

HTC VIVE je najavio svoj novi sustav VIVE Cosmos. On je izgrađen je kako bi se lako prilagođavao potrebama VR klijenata, uz naglasak na svestranost i radne značajke. Sasvim nov sustav praćenja Vive donosi pojednostavljeni sustav koji omogućuje nikad brži ulazak u VR, zahvaljujući šest senzora kamere za široko i točno praćenje. Cosmos ima kombiniranu razlučivost piksela od 2880 x 1700, što predstavlja povećanje od 88 % u odnosu na prvi Vive i donosi kristalno jasan tekst i grafiku. Nove LCD ploče smanjuju udaljenost između piksela i zajedno sa stvarnim RGB zaslonima smanjuju efekt rastera. Cosmos će biti dostupan u Hrvatskoj od 3. listopada po cijeni od 6.799 kuna.