Huawei Ascend P8 na CES-u u siječnju 2015.

Huawei Ascend P8 na CES-u u siječnju 2015.

Foto: Ilustracija

Huawei Ascend P7 pokrenut je još u lipnju, gotovo pola godine je prošlo i čini se kako nam je pred vratima njegov nasljednik Ascend P8. Prema najnovijim informacijama iz Kine, ovaj uređaj će biti predstavljen na CES-u (Consumer Electronics Show), koji se održava svake godine u siječnju u Las Vegasu u američkoj saveznoj državi Nevadi.

Prema izvoru My Drivers, Ascend P8 prolazi kroz određena testiranja prije nego će biti predstavljen i lansiran na tržište. Izgleda kako se žele izbjeći neugodna iznenađenja prilikom predstavljanja Ascend P8 modela pa je bolje spriječiti nego liječiti. Izvor iz My Drivers navodi kako će uređaj imati 5,2-inčni 1080p (1920 x 1080) zaslon od 424 PPI.

Tip zaslona će biti  2.5D, suženim rubovima te će biti isporučen od strane nepoznatog tajvanskog proizvođača. Čini se kako bi uređaj trebao biti od metala, a stražnji dio bio bi od keramike. Huawei Ascend P8 stajati će 2.999 juana, što je oko 489 dolara.

Ostaje nam da vidimo kako će uređaj na kraju izgledati, no sigurno je da će dobiti puno medijskog prostora prilikom predstavljanja na CES-u. Huawei postaje sve ozbiljniji igrač na tržištu pametnih telefona i svaki njegov model zadaje glavobolje konkurenciji.

Još iz kategorije

Nove popularne igre dostupne u Huawei AppGallery trgovini

Nove popularne igre dostupne u Huawei AppGallery trgovini

12.08.2020. komentiraj

Huawei AppGallery razvija se iznimno brzim tempom, s pregršt globalnih, ali i velikim brojem lokalnih aplikacija koje je moguće preuzeti. Huaweijeva trgovina aplikacija, koja je jedna je od tri najpopularnije na svijetu, upravo je obogaćena igrama Orbia, Square Bird i Yovo.

LG isporučuje 20 milijuna OLED panela za iPhone 12

LG isporučuje 20 milijuna OLED panela za iPhone 12

11.08.2020. komentiraj

Apple će ove jeseni predstaviti novu iPhone seriju i jedan od najvećih dobitnika bit će LG. Jer, ta četiri najavljena modela koristit će OLED panele i južnokorejski će proizvođač morati popuniti prazninu koju Samsung ne može.

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

08.08.2020. komentiraj

Prirodne prepreke između hardvera uvelike utječu na iskustvo potrošača kojima je sve više potrebno pametnije povezivanje različitih uređaja koje posjeduju. Huawei je zato ponudio svojim korisnicima napredno rješenje za povezivanje kroz Huawei Share tehnologiju kako bi im se omogućilo da jednostavno povežu sve svoje uređaje, bez obzira jesu li na poslu, kod kuće ili u pokretu.