HTC One na tržište dolazi već na ljeto sa Stock verzijom Androida?

HTC One na tržište dolazi već na ljeto sa Stock verzijom Androida?

“Stock Android” se općenito odnosi na smartphone uređaje čiji korisnici koriste Android operativni sustav bez izmjena od strane proizvođača (kao što je to bio slučaj sa smartphoneovima iz Nexus linije).

Mnogi se dvoume da li je zaista riječ o potpuno neizmijenjenim, navodno originalnim verzijama Androida, pa čak i u Nexus slučaju, postavljajući si pitanje o tome da li postoji zaista smartphone čiji je OS netaknut od strane proizvođača.

Google je najavio kako će verzija Samsunga Galaxy S4 temeljena na upravo gore navedenoj Stock verziji Androida biti dostupna na tržištu krajem ljeta ove godine, te kako nas tek mjeseci dijele od tzv. “HTC One Google Edition” smartphone-a.

Zaposlenici HTC-a, poput Leigh Momii i Jeffa Gordona na svojim Twitter profilima dali su svoje komentare na glasine o pojedinostima novog HTC One OS-a. Tako je Gordon iskoristio priliku i preko Twittera opovrgnuo navodnu namjeru HTC-a da njihov model HTC One postane novi “Nexus edition”.

Ipak, nije se lako oduprijeti pitanju da li je ovo samo početak sve većega utjecaja Google-a na Android smartphone uređaje.

Još iz kategorije

INFOGRAFIKA: PlayStation 4 prodan u više od 100  milijuna primjeraka

INFOGRAFIKA: PlayStation 4 prodan u više od 100 milijuna primjeraka

18.10.2019. komentiraj

Sony uživa posljednjih četvrt stoljeća jer PlayStation konzole prodaju se maestralno, što potvrđuje i četvorka, koja je u srpnju dosegnula stotinu milijuna prodanih jedinica. To znači da japanski tehnološki gigant na vječnoj listi najbolje prodavanih konzola drži četiri od pet mjesta. Tek se na treće mjesto smjestio Nintendo Wii sa 102 milijuna prodaja. Dakle, nitko više nije dosegnuo tu troznamenkastu brojku. No, činjenica je i da nitko neće tako brzo dosegnuti što je uspio Sony s PlayStation 2, koji je završio na 158 milijuna.

Novi Bellabeat modni dodatak uspješno upravlja stresom

Novi Bellabeat modni dodatak uspješno upravlja stresom

16.10.2019. komentiraj

Moda i wellness pojmovi su poznati svakoj ženi, a osjećati se dobro i izgledati lijepo nije stvar taštine, već brige o sebi. Kada se u tu jednadžbu uključi tehnologija, i to ona nosiva, mnogima odmah na pamet pada – Bellabeat.

Nadogradnjom softvera Samsung Galaxy S10 serija dobila moćne značajke Note serije

Nadogradnjom softvera Samsung Galaxy S10 serija dobila moćne značajke Note serije

15.10.2019. komentiraj

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji i snažnim značajkama, Samsung Galaxy Note10 i Note10+ pametni uređaji korisnicima omogućuju da oslobode svoju kreativnost i postanu produktivniji, tvrde u Sasmungu i ističu kako je s novim ažuriranjem tvrtka Samsung na Galaxy S10e, S10, S10 + i S10 5G pametne uređaje uvodi mnoge inovacije, poput linka za Windowse te značajki AR Doodle i Live Focus video.