HTC One M9 bit će otkriven na CES-u?!

HTC One M9 bit će otkriven na CES-u?!

Foto: Antun Jastrić

Procurila je informacija kako bi najiščekivaniji pametni telefon ove godine, HTC One M9, mogao biti predstavljen na CES-u u Las Vegasu. Naime, pojavila se fotografija koju je objavio Steve Hemmerstoffer iz Nowhereelse na Twitteru, a pokazuje naziv Las Vegas na fotografiji uz HTC-ov novi uređaj.

Steve Hemmerstoffer navodi kako fotografija izgleda kao HTC-ova pozivnica za CES.  Možda će se lansiranje HTC One M9 modela dogoditi i prije nego što se mislilo, a nije tajna kako je CES jedan od najznačajnijih tehnoloških događaja ove godine.

No, za sada u HTC-u mudro šute, a pošto CES počinje za svega par dana, brzo ćemo saznati hoće li HTC One M9 biti glavna zvijezda na CES-u. Zaslon M9 uređaja trebao bi biti QHD (razlučivosti 2560x1440), pokreće ga Qualcomm Snapdragon procesor 810, ima 3GB RAM-a, 20,7-megapikselnu stražnju kameru, 13-megapikselnu prednju kameru, 2840 mAh bateriju i Android 5.0 Lollipop sa Sense UI 7.

Jesu li glasine točne, saznat ćemo uskoro uživo iz Las Vegasa.

Još iz kategorije

Canon predstavlja svoja prva dva zum objektiva za 8K televizijske kamere

Canon predstavlja svoja prva dva zum objektiva za 8K televizijske kamere

18.11.2019. komentiraj

Canon Europe je predstavio dva nova objektiva za 8K televizijske  kamere opremljena 1,25-inčnim senzorima: terenski zum objektiv UHD-DIGISUPER 51 i prijenosni zum objektiv 7x10.7 KAS S. Razvoj novih zum objektiva za 8K televizijske kamere još je jedna potvrda Canonove izvrsnosti u optičkim tehnologijama. U prethodnih nekoliko godina u produkciji dokumentarnih filmova i prijenosima sportskih događaja širom svijeta počela se koristiti  8K oprema radi stvaranja i prijenosa videozapisa ultravisoke razlučivosti.

Studija pokazuje da imamo krivi pristup ovisnosti o pametnim telefonima

Studija pokazuje da imamo krivi pristup ovisnosti o pametnim telefonima

18.11.2019. komentiraj

Ovisnost o pametnim telefonima realan je problem, o kojem izvještavaju mediji, provode se istraživanja i općenito mu se pristupa s podosta pažnje. No, čini se da je upravo sami pristup potpuno kriv pa nam ne može otkriti što stvara ovisnost, kako se manifestira i kakva je u cijeloj svojoj biti.

INFOGRAFIKA: Koji mobiteli najmanje zrače?

INFOGRAFIKA: Koji mobiteli najmanje zrače?

17.11.2019. komentiraj

Zračenje mobilnih uređaja goruća je tema otkako su se pojavili i to se nije promijenilo s razvojem pametnih telefona, zbog čega je zanimljivo vidjeti koji odašilju najmanje radioaktivnog zračenja. Uvjerljivo su ispred svih ZTE i Samsung modeli pametnih telefona.