HTC One M9 bit će otkriven na CES-u?!

HTC One M9 bit će otkriven na CES-u?!

Foto: Antun Jastrić

Procurila je informacija kako bi najiščekivaniji pametni telefon ove godine, HTC One M9, mogao biti predstavljen na CES-u u Las Vegasu. Naime, pojavila se fotografija koju je objavio Steve Hemmerstoffer iz Nowhereelse na Twitteru, a pokazuje naziv Las Vegas na fotografiji uz HTC-ov novi uređaj.

Steve Hemmerstoffer navodi kako fotografija izgleda kao HTC-ova pozivnica za CES.  Možda će se lansiranje HTC One M9 modela dogoditi i prije nego što se mislilo, a nije tajna kako je CES jedan od najznačajnijih tehnoloških događaja ove godine.

No, za sada u HTC-u mudro šute, a pošto CES počinje za svega par dana, brzo ćemo saznati hoće li HTC One M9 biti glavna zvijezda na CES-u. Zaslon M9 uređaja trebao bi biti QHD (razlučivosti 2560x1440), pokreće ga Qualcomm Snapdragon procesor 810, ima 3GB RAM-a, 20,7-megapikselnu stražnju kameru, 13-megapikselnu prednju kameru, 2840 mAh bateriju i Android 5.0 Lollipop sa Sense UI 7.

Jesu li glasine točne, saznat ćemo uskoro uživo iz Las Vegasa.

Još iz kategorije

Nove popularne igre dostupne u Huawei AppGallery trgovini

Nove popularne igre dostupne u Huawei AppGallery trgovini

12.08.2020. komentiraj

Huawei AppGallery razvija se iznimno brzim tempom, s pregršt globalnih, ali i velikim brojem lokalnih aplikacija koje je moguće preuzeti. Huaweijeva trgovina aplikacija, koja je jedna je od tri najpopularnije na svijetu, upravo je obogaćena igrama Orbia, Square Bird i Yovo.

LG isporučuje 20 milijuna OLED panela za iPhone 12

LG isporučuje 20 milijuna OLED panela za iPhone 12

11.08.2020. komentiraj

Apple će ove jeseni predstaviti novu iPhone seriju i jedan od najvećih dobitnika bit će LG. Jer, ta četiri najavljena modela koristit će OLED panele i južnokorejski će proizvođač morati popuniti prazninu koju Samsung ne može.

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

08.08.2020. komentiraj

Prirodne prepreke između hardvera uvelike utječu na iskustvo potrošača kojima je sve više potrebno pametnije povezivanje različitih uređaja koje posjeduju. Huawei je zato ponudio svojim korisnicima napredno rješenje za povezivanje kroz Huawei Share tehnologiju kako bi im se omogućilo da jednostavno povežu sve svoje uređaje, bez obzira jesu li na poslu, kod kuće ili u pokretu.