HTC One dolazi u Hrvatskoj početkom travnja

HTC One dolazi u Hrvatskoj početkom travnja

Dugo očekivani novi HTC-ov mobilni telefon HTC One koji je prije nekoliko dana doživio svoju svjetsku premijeru dolazi i na domaće tržište početkom travnja, moglo se čuti na službenom predstavljanju danas u Zagrebu.

Uređaj dolazi u aluminijskim kućištem, a novi HTC One uključuje rješenja HTC BlinkFeed, HTC Zoe i HTC BoomSound, kao i inovacije poput novosti u sučelju sučelja HTC Sense.

Rješenje HTC BlinkFeed korisnicima pruža sasvim novo iskustvo budući da na zaslon uređaja u stvarnom vremenu donosi relevantne podatke poput najnovijih informacija s društvenih mreža, svijeta zabave i životnog stila, vijesti i fotografija u interaktivnom nizu, ističu i HTC-u.

HTC BlinkFeed donosi najnoviji sadržaj iz najvažnijih i najzanimljivijih izvora, omogućujući korisnicima da dobiju sve informacije jednim pogledom i na jednome mjestu, a da pritom ne moraju skakati s jedne aplikacije i internetske stranice na drugu. Napredna HTC UltraPixel Camera nanovo definira način na koji ljudi bilježe, ponovno doživljavaju i dijele svoje najdragocjenije trenutke.

Rješenje HTC Zoe korisnicima pruža mogućnost da slikaju fotografije visoke rezolucije koje oživljavaju u djelićima koji traju po tri sekunde. HTC je razvio posebno dizajniranu kameru koja uključuje najbolju f/2,0 leću (aperture lense) i napredni senzor s ultrapikselima koji skupljaju 300 posto više svjetla nego tradicionalni senzori kamera pametnih telefona.

Novi HTC One pruža najbolji doživljaj zvuka u usporedbi s bilo kojim trenutno dostupnim mobilnim telefonom. HTC Boom Sound prvi put na telefonu predstavlja stereo zvučnike s prednje strane uređaja s namjenskim pojačalom.

„HTC One pametni je telefon s kojim smo u potpunosti unaprijedili cjelokupno mobilno iskustvo kako bi ono što vjerodostojnije odražavalo i podržavalo stvarnost u kojoj živimo. S korisnicima u fokusu našeg poslovanja, želja nam je bila omogućiti jednostavnije snalaženje u mnoštvu informacija i sadržaja koji nas okružuju te ga u konačnici učiniti još zabavnijim. Uvjeren sam da smo s novim HTC One u tome uspjeli”, rekao je na predstavljanju uređaja Marko Savković, HTC-ov product manager za srednju i istočnu Europu.

 

 

Još iz kategorije

Brojni noviteti za kućnu zabavu iz Panasonica

Brojni noviteti za kućnu zabavu iz Panasonica

23.02.2019. komentiraj

Panasonic je sredinom veljače najavio veći broj uređaja iz audio video segmenta koji će se uskoro pojaviti na tržištu. Riječ je o televizorima, slušalicama, kućnim audio sustavima te Blu-ray playerima.

MWC 2019: Hangar18 u Barceloni predstavlja nove uređaje unutar NOA branda

MWC 2019: Hangar18 u Barceloni predstavlja nove uređaje unutar NOA branda

23.02.2019. komentiraj

NOA već treću godinu sudjeluje na najvećem svjetskom sajmu mobilnih tehnologija, Mobile World Congress koji se održava u Barceloni. Uz već najavljenu novu F seriju pametnih uređaja temeljenu na AI te ostale pametne telefone, predstavit će i NOA Vision televizore, NOA tablete, dodatnu opremu NOAline te nove modele iz RUGGED serije.

Kineski mobiteli sada drže trećinu udjela na europskom tržištu

Kineski mobiteli sada drže trećinu udjela na europskom tržištu

22.02.2019. komentiraj

Kineski proizvođači pametnih telefona iznimno su moćni i to nije nikakva tajna, ali svejedno impresioniraju brojke kao one posljednje o stanju na europskom tržištu, gdje skoro pa trećinu udjela čine upravi kineski proizvođači. Konkretnije, riječ je o 32 posto, a sve zahvaljujući kompanijama kao Huawei, Oppo i Xiaomi.