HTC One dolazi u Hrvatskoj početkom travnja

HTC One dolazi u Hrvatskoj početkom travnja

Dugo očekivani novi HTC-ov mobilni telefon HTC One koji je prije nekoliko dana doživio svoju svjetsku premijeru dolazi i na domaće tržište početkom travnja, moglo se čuti na službenom predstavljanju danas u Zagrebu.

Uređaj dolazi u aluminijskim kućištem, a novi HTC One uključuje rješenja HTC BlinkFeed, HTC Zoe i HTC BoomSound, kao i inovacije poput novosti u sučelju sučelja HTC Sense.

Rješenje HTC BlinkFeed korisnicima pruža sasvim novo iskustvo budući da na zaslon uređaja u stvarnom vremenu donosi relevantne podatke poput najnovijih informacija s društvenih mreža, svijeta zabave i životnog stila, vijesti i fotografija u interaktivnom nizu, ističu i HTC-u.

HTC BlinkFeed donosi najnoviji sadržaj iz najvažnijih i najzanimljivijih izvora, omogućujući korisnicima da dobiju sve informacije jednim pogledom i na jednome mjestu, a da pritom ne moraju skakati s jedne aplikacije i internetske stranice na drugu. Napredna HTC UltraPixel Camera nanovo definira način na koji ljudi bilježe, ponovno doživljavaju i dijele svoje najdragocjenije trenutke.

Rješenje HTC Zoe korisnicima pruža mogućnost da slikaju fotografije visoke rezolucije koje oživljavaju u djelićima koji traju po tri sekunde. HTC je razvio posebno dizajniranu kameru koja uključuje najbolju f/2,0 leću (aperture lense) i napredni senzor s ultrapikselima koji skupljaju 300 posto više svjetla nego tradicionalni senzori kamera pametnih telefona.

Novi HTC One pruža najbolji doživljaj zvuka u usporedbi s bilo kojim trenutno dostupnim mobilnim telefonom. HTC Boom Sound prvi put na telefonu predstavlja stereo zvučnike s prednje strane uređaja s namjenskim pojačalom.

„HTC One pametni je telefon s kojim smo u potpunosti unaprijedili cjelokupno mobilno iskustvo kako bi ono što vjerodostojnije odražavalo i podržavalo stvarnost u kojoj živimo. S korisnicima u fokusu našeg poslovanja, želja nam je bila omogućiti jednostavnije snalaženje u mnoštvu informacija i sadržaja koji nas okružuju te ga u konačnici učiniti još zabavnijim. Uvjeren sam da smo s novim HTC One u tome uspjeli”, rekao je na predstavljanju uređaja Marko Savković, HTC-ov product manager za srednju i istočnu Europu.

 

 

Još iz kategorije

Cijene SSD-ova bi uskoro mogle znatno porasti

Cijene SSD-ova bi uskoro mogle znatno porasti

22.07.2019. komentiraj

Proteklih mjeseci cijene radne memorije i SSD diskova bile su poprilično niske u odnosu kako znaju biti, ali to vrijeme blagostanja polako završava pa svi kojim treba prostora za pohranu ili više memorije na računalima, trebali bi požuriti s kupovinom pa da izbjegnu neminovan rast cijena.

Novi veliki memorijski čipovi za pametne telefone iz Samsunga

Novi veliki memorijski čipovi za pametne telefone iz Samsunga

22.07.2019. komentiraj

Korejski Samsung objavio je kako je krenula serijska proizvodnja 12GB LPDDR5 mobilnog DRAM-a. Osim što je prilagođeno 5G značajkama i umjetnoj inteligenciji u izradi budućih pametnih telefona, novo rješenje ubrzat će rast segmenta memorije. Samsung krajem mjeseca planira započeti i masovnu proizvodnju paketa te memorije pri čemu će svaki modul sadržavati osam 12GB čipova.

Sony predstavio nove bežične slušalice s potiskivanjem buke

Sony predstavio nove bežične slušalice s potiskivanjem buke

21.07.2019. komentiraj

Kompanija Sony proširila je seriju 1000X dodatkom nove generacije bežičnih slušalica. Model WF-1000XM3 odlikuje tehnologija potiskivanja buke koja je poboljšana novim HD procesorom QN1 i Dual Noise Sensor tehnologijom.