HTC bi vrlo skoro mogao predstaviti novi HTC One M8 smartphone

HTC bi vrlo skoro mogao predstaviti novi HTC One M8 smartphone

Foto: Weibo

Sudeći prema svim glasinama koje su se pojavile u posljednje vrijeme, predstavljanje   HTC M8 pametnog telefona moglo bi se dogoditi vrlo ubrzo. HTC nikako ne može zadržati svoje proizvode u tajnosti, a danas je neimenovani izvor jednoj kineskoj stranici putem e-mail pošte poslao sliku novog HTC M8 telefona, na kojoj je vidljivo da će M8 imati softverske glavne upravljačke tipke koje će se prikazivati na zaslonu telefona.

HTC je pri kreiranju „back“, „home“ i „multi-tasking“ tipki pratio Googleove Android dizajnerske smjernice, kojih bi se trebali pridržavati svi proizvođači koji proizvode Android uređaje. Ovo je prvi puta da je HTC tipke smjestio na zaslon, a do sada je kompanija na svim proizvodima koristila kapacitivne i hardverske tipke.

Iako je Google objavio smjernice o tome kako bi trebao izgledati dizajn Android mobilnog operativnog sustava, HTC je ipak malo doradio izgled tipki, međutim ne toliko kao što je to počeo raditi Samsung, što je i navelo Google da objavi dizajnerske smjernice o izgledu Androida.

Prema ostalim glasinama koje su procurile se navodi da će M8 imati tanji okvir i da će dolaziti s 5-inčnim zaslonom. Ako je za vjerovati glasinama, M8 će s 5-inčnim zaslonom biti manji od HTC One telefona, što znači da je HTC odradio odličan posao u stanjivanju okvira i smanjenju nepotrebnog viška na M8 telefonu. Također se postavlja i pitanje, hoće li M8 imati tanak okvir kao što ga ima LG G2 telefon.

M8 bi mogao dolaziti u crnoj, crvenoj i bijeloj boji, te će novi HTC-ovog flagship telefon najvjerojatnije imati zaslon od 1080 piksela. Na nekoliko fotografija moguće je vidjeti otvor na poleđini telefona koji bi mogao biti skener otiska prstiju, poput onog skenera na HTC One Max uređaju. Predviđa se da bi HTC M8 mogao biti predstavljen neposredno prije MWC konferencije koja počinje 24. veljače .

Još iz kategorije

Još bolji mobilni gaming uz ove tri opcije

Još bolji mobilni gaming uz ove tri opcije

15.11.2019. komentiraj

Huawei je službeno predstavio HUAWEI nova 5T u kolovozu, a ovaj je uređaj odmah privukao brojne gaming entuzijaste svojim 6,26-inčnim ekranom i moćnim Kirin 980 čipom. Mobitel upogonjen na EMUI 9.1 sadržava značajke koje poboljšavaju gaming iskustvo – poput Game Acceleration, Uninterrupted Gaming i AppAssistant koji ne samo da blokiraju obavijesti koje odvraćaju pozornost, već i pružaju bolju kvalitetu slike.

Pametni satovi i narukvice našli put do kupaca, a potražnja oštro raste

Pametni satovi i narukvice našli put do kupaca, a potražnja oštro raste

13.11.2019. komentiraj

Tržište nosivih uređaja nastavlja s rastom i dogodine će, prognozira Gartner u svom novom izvješću koje se tiče ove industrije, dostići vrijednost od 52 milijarde američkih dolara, što je rast od 27 posto u odnosu na 2019. Pozitivne su to vijesti za proizvođače, koji su nekako došli na svoje poslije početnog lutanja i pesimizma kako im trud neće polučiti plodom. Ujedno, rast će se nastaviti i narednih godina.

AOC predstavio novi monitor Q27T1

AOC predstavio novi monitor Q27T1

12.11.2019. komentiraj

Kao što je najavljeno početkom ove godine, korisnici usmjereni na dizajn imaju priliku konačno na svoj radni stol staviti novi AOC Q27T1 monitor čiji dizajn potpisuje Porsche F.A Studio. Monitor od 68.6 cm (27 inča) s QHD rezolucijom IPS panela, dizajnom bez ruba i s tri strane skoro bez okvira, te jedinstvenim asimetričnim postoljem, spoj je živahnog dizajna i prvoklasne tehnologije koji posao pretvaraju u zadovoljstvo, a od sada je dostupan i u trgovinama.