HTC bi vrlo skoro mogao predstaviti novi HTC One M8 smartphone

HTC bi vrlo skoro mogao predstaviti novi HTC One M8 smartphone

Foto: Weibo

Sudeći prema svim glasinama koje su se pojavile u posljednje vrijeme, predstavljanje   HTC M8 pametnog telefona moglo bi se dogoditi vrlo ubrzo. HTC nikako ne može zadržati svoje proizvode u tajnosti, a danas je neimenovani izvor jednoj kineskoj stranici putem e-mail pošte poslao sliku novog HTC M8 telefona, na kojoj je vidljivo da će M8 imati softverske glavne upravljačke tipke koje će se prikazivati na zaslonu telefona.

HTC je pri kreiranju „back“, „home“ i „multi-tasking“ tipki pratio Googleove Android dizajnerske smjernice, kojih bi se trebali pridržavati svi proizvođači koji proizvode Android uređaje. Ovo je prvi puta da je HTC tipke smjestio na zaslon, a do sada je kompanija na svim proizvodima koristila kapacitivne i hardverske tipke.

Iako je Google objavio smjernice o tome kako bi trebao izgledati dizajn Android mobilnog operativnog sustava, HTC je ipak malo doradio izgled tipki, međutim ne toliko kao što je to počeo raditi Samsung, što je i navelo Google da objavi dizajnerske smjernice o izgledu Androida.

Prema ostalim glasinama koje su procurile se navodi da će M8 imati tanji okvir i da će dolaziti s 5-inčnim zaslonom. Ako je za vjerovati glasinama, M8 će s 5-inčnim zaslonom biti manji od HTC One telefona, što znači da je HTC odradio odličan posao u stanjivanju okvira i smanjenju nepotrebnog viška na M8 telefonu. Također se postavlja i pitanje, hoće li M8 imati tanak okvir kao što ga ima LG G2 telefon.

M8 bi mogao dolaziti u crnoj, crvenoj i bijeloj boji, te će novi HTC-ovog flagship telefon najvjerojatnije imati zaslon od 1080 piksela. Na nekoliko fotografija moguće je vidjeti otvor na poleđini telefona koji bi mogao biti skener otiska prstiju, poput onog skenera na HTC One Max uređaju. Predviđa se da bi HTC M8 mogao biti predstavljen neposredno prije MWC konferencije koja počinje 24. veljače .

Još iz kategorije

Uskoro stiže prvi 8TB M.2 SSD

Uskoro stiže prvi 8TB M.2 SSD

01.06.2020. komentiraj

Sabrent se priprema predstaviti masivni SSD M.2 disk od 8TB i on bi narednih nekoliko godina trebao biti rješenje gamerima za pohranu igara koje imaju, što znači da ne bi morali uklanjati ijednu od njih sa svojih računala.

Novi Panasonicov objektiv L-Mount za digitalne fotoaparate punog kadra

Novi Panasonicov objektiv L-Mount za digitalne fotoaparate punog kadra

01.06.2020. komentiraj

Panasonic predstavlja novi zamjenjivi standardni objektiv sa zumom LUMIX S 20-60mm F3.5-5.6 (S-R2060) utemeljen na sustavu L-Mount za digitalne fotoaparate punog kadra bez zrcala s jednim objektivom iz serije LUMIX S. Fokusirajući se posebno na profesionalnu upotrebu, serija LUMIX S svojim fotoaparatima i objektivima visoke kvalitete nudi beskompromisnu fotografsku izražajnost.

ADATA predstavlja T5000C – vanjsku bateriju u pastelnim bojama s cvjetnim uzorkom

ADATA predstavlja T5000C – vanjsku bateriju u pastelnim bojama s cvjetnim uzorkom

29.05.2020. komentiraj

ADATA Technology predstavlja vanjsku bateriju T5000C, kapaciteta 5000 mAh. Donoseći jedinstveni dizajnerski pristup vanjskim memorijama, kompaktni T5000C opremljen je prekrasno ugraviranim cvjetnim uzorkom osvježavajućeg, proljećem inspiriranog izgleda i ugodnog osjećaja na dodir. Baterija dolazi u dvije zračne, pastelne boje koje savršeno pristaju uz cvjetni uzorak. Osim sjajnog izgleda, T5000C donosi i sjajne karakteristike, uključujući USB tip A i tip C priključke koji podržavaju dvosmjerno punjenje.